Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Εχω ενα laptop, το πηρα πριν απο 2 χρονια περιπου και θελω να το καθαρισω. Πηρα την ηλεκτρικη σκουπα και εκανα προσεκτικα(κοντεψε να μου φυγει το ποντικι αφης) γυρω γυρω απο το ποντικι και γυρω γυρω απο το πληκτρολογιο, αλλα η πιτυριδα που ειναι εκει δεν λεει να φυγει. Λεω τωρα να δοκιμασω αυτο εδω το σπρει:

http://www.plaisio.gr/xartopoleio/promitheies-grafeiou/katharistika/Q-Connect-Ozone-Friendly-Air-Duster-400Ml-KF04499B.htm

Τι λετε, αξιζει ?? Κι αν οχι εχετε καμια αλλη γνωμη για μεθοδο καθαρισμου η για καποια αλλη μαρκα σπρει ισως ??

Ευχαριστω !!

Δημοσ.

Μην ξανα χρησιμοποιήσεις ηλεκτρικη σκούπα. Μόνο σπρέι σαν αυτό στη φωτό και πανάκια βρεγμένα με νεράκι αλλά όχι να στάζει το νεράκι ή με οινόνπευμα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι ή ηλ. Σκούπα γεμίζει με αρνητικά φορτισμένα ιόντα τα οποία μπορεί να σου κάψουν την μητρική.

Αν παραπληροφορω διόρθωστε με αλλά , νομίζω ότι μόνο με πεπιεσμένο αέρα κάνει.

Και προσοχή θέλει μην γυρίσουν τίποτα ανεμιστηρακια και παραχθεί ηλεκτρισμός στη πλακέτα που ίσως κάψει κάνα εξάρτημά της.

Ποτέ νερο μόνο οινόπνευμα ή ισοπροπυλική αλκοόλη

Δημοσ.

Και προσοχή θέλει μην γυρίσουν τίποτα ανεμιστηρακια και παραχθεί ηλεκτρισμός στη πλακέτα που ίσως κάψει κάνα εξάρτημά της.

τι?  Ενα απλο καθαρισμα το πληκτρολογιο θελει να κανει και θα τον φρικαρεις αδικα

Δημοσ.

Νομίζω ότι ή ηλ. Σκούπα γεμίζει με αρνητικά φορτισμένα ιόντα τα οποία μπορεί να σου κάψουν την μητρική.

Αν παραπληροφορω διόρθωστε με αλλά , νομίζω ότι μόνο με πεπιεσμένο αέρα κάνει.

Ποτέ νερο μόνο οινόπνευμα ή ισοπροπυλική αλκοόλη

Εντάξει ρε παιδια μην το ψάχνουμε τόσο πολύ.

Απλά ένα σπρέι συμπιεσμενου αέρα είναι η καλύτερη λύση

Δημοσ.

Γεια σας ! Εχω ενα laptop, το πηρα πριν απο 2 χρονια περιπου και θελω να το καθαρισω. Πηρα την ηλεκτρικη σκουπα και εκανα προσεκτικα(κοντεψε να μου φυγει το ποντικι αφης) γυρω γυρω απο το ποντικι και γυρω γυρω απο το πληκτρολογιο, αλλα η πιτυριδα που ειναι εκει δεν λεει να φυγει. Λεω τωρα να δοκιμασω αυτο εδω το σπρει:

http://www.plaisio.gr/xartopoleio/promitheies-grafeiou/katharistika/Q-Connect-Ozone-Friendly-Air-Duster-400Ml-KF04499B.htm

Τι λετε, αξιζει ?? Κι αν οχι εχετε καμια αλλη γνωμη για μεθοδο καθαρισμου η για καποια αλλη μαρκα σπρει ισως ??

Ευχαριστω !!

Με την σκουπα υπαρχει φοβος να σου ρουφηξει κανενα πληκτρο,δεν ειναι οτι καλυτερο.Χρησιμοποιησε αερα απο καποιο κομπρεσερ και παλι χωρις μεγαλη πιεση και να κρατας τα πληκτρα.

Δημοσ.

Αν και θα προτιμούσα το Old-School καθάρισμα (τα βγάζεις όλα 1-1, εφόσον έχεις ξεκουμπώσει το πληκτρολόγιο από το Laptop) και μετά με ένα μισο-βρεγμένο πανάκι χωρίς να στάζει το κάνεις λαμπίκο -και τα πλήκτρα στη συνέχεια με πατονέτες.. Μαγκιά βέβαια μετά είναι να τα ξανά-κουμπώσεις  B)  B) 

Υ.Γ. με σπρέυ θα είναι μια χαρά και μην ξαναβάλεις ηλεκτρική σκούπα...!!

Δημοσ.

Ευχαριστω !!

μετα απο αυτο κοιτα να παρεις ενα σιλικονατο προστατευτικο για να εισαι κομπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...