Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία φορά πάντως που κάποιος απ' τον κύκλο μου τσακώθηκε για το ποιος έπρεπε να στείλει πρώτος ή να πάρει τηλέφωνο και να το παίζει μετά βαρύ πεπόνι πρέπει να ήταν στο λύκειο.

Αν αυτο πάει για την δικη μου ιστορια φανταζομαι δεν ειναι για μένα αλλα για την άλλη.

Δημοσ.

Καλά της έκανες, άκου εκεί δικαιολογίες "δεν έχω χρόνο", γιατί δουλεύει ή θέλει να βγει με άλλον;

Ψέμματα ειπε και νομιζε οτι με σκέρτσα οπως το να ακυρώσει το ραντεβου θα με έκαναν να τρεχω εγω απο πισω της και θα με έβαζε απο κάτω. Και οπως βλέπεις ημουν αρκετα ευγενικος και κυριος ουτε την κατηγορησα οτι ειπε ψέμματα (πως δεν εχει προβλημα μαζι μου? τοτε γιατι ακυρωσε το ραντεβου? τρελη ειναι?) αλλα έκανα τον μαλακα στο τηλεφωνο οτι δεν τρέχει τιποτα.

Ειχα ολη την καλη διάθεση να τα ξαναβρουμε και να συζητήσουμε αλλα οχι υπο ορους οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου. Αυτη περιμενε να της πω οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου. Συμβαινουν αυτα να μη μπορέσει κάποιος μια μέρα δεν θα βάζουμε το μαχαιρι στο λαιμο.

Δημοσ.

Εγώ δε μετάνοιωσα πάντως που χώρισα πριν μια εβδομάδα (μετά από σχέση 2-3 μηνών).

Μιλάμε για περίπτωση που είναι οκ στην αρχή μέχρι να τα φτιάξετε και μετά αρχίζει τα νεύρα.

Μιλάμε για απρόκλητα νεύρα και όχι μετά από δικιά μου υπαιτιότητα (του στυλ είμαι κακόκεφη σήμερα και στη λέω από το πρώτο λεπτό του ραντεβού και για κανένα δύωρο μέχρι να αντιδράσεις).

Να μην πω για τη γλώσσα και εκφράσεις νταλικέρη που χρησιμοποιούσε.

Πως μπορείτε ρε κορίτσια και είστε τόσο διπρόσωπες;

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά μετάνιωσα αλλά δεν ζει για να του το πω.

Όχι ότι θα προσπαθούσα να ειμασταν ξανά μαζί απλά του όφειλα ένα Συγνωμη για τη συμπεριφορά μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δε μετάνοιωσα πάντως που χώρισα πριν μια εβδομάδα (μετά από σχέση 2-3 μηνών).

Μιλάμε για περίπτωση που είναι οκ στην αρχή μέχρι να τα φτιάξετε και μετά αρχίζει τα νεύρα.

Μιλάμε για απρόκλητα νεύρα και όχι μετά από δικιά μου υπαιτιότητα (του στυλ είμαι κακόκεφη σήμερα και στη λέω από το πρώτο λεπτό του ραντεβού και για κανένα δύωρο μέχρι να αντιδράσεις).

Να μην πω για τη γλώσσα και εκφράσεις νταλικέρη που χρησιμοποιούσε.

Πως μπορείτε ρε κορίτσια και είστε τόσο διπρόσωπες;

Αυτα αμα δεν καταλαβει η άλλη οτι έπεσε σε τυπο που δεν τα μασάει θα συνεχιζει να στα κάνει. Οπως εγραψες και εσυ "μέχρι να αντιδρασεις." σηκω και άφησε την και φυγε και πες της οτι θα τα ξαναπειτε μονο αμα σε πάρει τηλ και σου ζητησει συγγνωμη εγω θα το εκανα σοβαρά.

Μπορει βεβαια να μην προλάβεις καν να πας σπιτι να σε παρακαλάει απο πισω .... βάδισε κανα χιλιομετρο μην λυγισεις αμεσως σε αυτη την περιπτωση :devil:

Πρεπει να τη στρώσεις φιλε μην την χωρισεις ακομα αμα στρωνεται κράτησε την.

Δημοσ.

DDevil : Είχαν δωθέι ήδη 3-4 ευκαιρίες να διορθωθεί μη νομίζεις.

Ειδικά στην 4η και τελευταία ήμουν σαφέστατος ότι αν παρεκτραπεί πάλι τελειώσαμε.

Εντάξει πλέον περνάμε φαντάζομαι σε πεδία ψυχιατρικής έρευνας καθώς κάποιος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του με τίποτα και για κανέναν.

Αν σκεφθείς και το γεγονός ότι οι Ελληνες αντί να πάνε σε ψυχολόγο προτιμάνε να δέχονται συμβουλές από φίλους και γνωστούς καταλαβαίνεις γιατί μερικοί άνθρωποι μένουν σκάρτοι σε όλη τους τη ζωή και δεν παντρεύονται ποτέ.

Δημοσ.

Α, λες για το γνωστό σύνδρομο "μμμ μπορώ και καλύτερα εγώ ο king of the hill" και μετά την προσγείωση στην πραγματικότητα;

Αν ο λόγος για τον οποίο χωρίζει κάποιος είναι χαζός (π.χ. διάφορα πράγματα με κοκτέιλ τεστοστερόνης 20 χρονών) μάντεψε αν παίζει να το μετανιώσει μετά. Αν πάλι χωρίσεις γιατί ξέρεις ποιός είσαι και ότι αυτός που είσαι δεν είναι χαρούμενος στην τάδε σχέση δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις. Το πολύ πολύ να σκέφτεσαι ότι μαζί με τα ξερά κάηκε και το υπερτέλειο sex.

"Nailed it" που λένε και στα ξένα.

Υπάρχει το "την χώρισα επειδή ήθελα μια με μεγαλύτερα βυζιά" και υπάρχει και το "την χώρισα επειδή μαλώναμε κάθε βράδυ".

Εάν όταν τον/την σκέφτεστε θυμάστε μόνο το σεξ, τότε καλώς πράξατε και χωρίσατε. Εάν όμως θυμάστε τις καλές στιγμές και αυτές είναι περισσότερες από τις κακές, θαρρώ πως κακώς πράξατε. Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος - υπάρχει ο "σωστός/η για εμένα" άνθρωπος.

Πάντα σε παρόμοιες καταστάσεις σκέφτομαι το "αφήνουμε κάτι καλό για να βρούμε κάτι καλύτερο, και καταλήγουμε σε κάτι κακό για να μην πέσουμε σε κάτι χειρότερο".

My 2 cents.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω παψει να ασχολούμαι με το γιατι χωριζουν οι γυναίκες.

Γιατι δεν σκέφτονται λογικα. Λειτουργούν με βαση το συναίσθημα.

Δεν μπορουν να σκεφτουν οτι το με τον νεο γκομενο ισως βαρεθουν ξανα και το τι πρεπει να κάνουν κι αυτες απο τη μερια τους.

Ενω οι αντρες ειναι τερατα λογικης...

Εχω ακουσει απο αλλον να λεει οτι οι γυναικες ειναι ψυχρα υπολογιστικα πλασματα και δεν λειτουργουν οπως οι αντρες που στις σχεσεις ειναι πιο συναισθηματικοι.

Ο καθενας παιρνει τη δικη του εμπειρια, οπως την αντιλαμβανεται και προσπαθει να βγαλει γενικο κανονα. Σταματηστε να τσουβαλιαζετε

• Like 5
Δημοσ.

Σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις..προφανώς είναι από την εμπειρία μου..Δεν μπορώ να κάνω έρευνα σε όλο τον πληθυσμό.

Πχ. πολύ λίγες γυναίκες ξέρω που μπορούν να αντισταθούν στα ρούχα και γενικά στην κατανάλωση παρόλο που 

είναι εκτός budget και "λογικά" δεν θα βγαίνουν στο τέλος.

Όταν το ανέφερα αυτό εγώ ως προς την οργάνωση, ήμουν ο τσιγκούνης και επεκτάθηκε στο συναισθηματικά συγκρατημένος. Δηλαδή πρόβαλε τα δικά της συναισθήματα σε εμένα..

Δημοσ.

Χωρισαμε και αυτο ηταν. Δεν την ξαναειδα απο τοτε. Την σκεφτομαι ομως πολυ συχνα. Στην αρχη ημουν πολυ χαλια. Δεν ειχα ξαναβρεθει σε τετοια κατασταση. Τωρα? Ολα μελι γαλα!

• Like 1
Δημοσ.

Χωρισαμε και αυτο ηταν. Δεν την ξαναειδα απο τοτε. Την σκεφτομαι ομως πολυ συχνα. Στην αρχη ημουν πολυ χαλια. Δεν ειχα ξαναβρεθει σε τετοια κατασταση. Τωρα? Ολα μελι γαλα!

Στην αρχή είναι δύσκολα. Ανάλογα βέβαια και τι σχέση είχατε. Μετά είσαι κομπλέ. Πας σε άλλες πορτοκαλιές. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...