Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το χω ψάξει και δεν βρίσκω λόγο να με ενδιαφέρει μια τέτοια πληροφορία. Το σίγουρο είναι ότι είμαι πρόγονος του Μ. Αλεξάνδρου τέτοιος ηγέτης που είμαι.

• Like 2
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστά, δεν είναι όλοι ίδιοι. Μέχρι τώρα ήταν όλοι πολύ εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Μακάρι και οι επόμενοι να είναι το ίδιο, αλλά δυστυχώς κάπου θα σταματήσει το ταξίδι. Στην Τουρκία για παράδειγμα, ζητάς πιστοποιητικό γενεαλογίας και σου δείχνει από που κρατάει η σκούφια σου έως και 800 χρόνια πίσω! Όμως εδώ...

Ποιο ήταν αυτό το πρόγραμμα;

Θα σε γελάσω φίλε μου πάνε χρόνια δεν θυμάμαι καν.

Δημοσ.

Σωστά, δεν είναι όλοι ίδιοι. Μέχρι τώρα ήταν όλοι πολύ εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Μακάρι και οι επόμενοι να είναι το ίδιο, αλλά δυστυχώς κάπου θα σταματήσει το ταξίδι. Στην Τουρκία για παράδειγμα, ζητάς πιστοποιητικό γενεαλογίας και σου δείχνει από που κρατάει η σκούφια σου έως και 800 χρόνια πίσω! Όμως εδώ...

Ποιο ήταν αυτό το πρόγραμμα;

Θα σε γελάσω φίλε μου πάνε χρόνια δεν θυμάμαι καν.

Εντάξει δεν πειράζει. Ωστόσο μπορούσε να φανεί χρήσιμο. Τώρα η μόνη ελπίδα είναι τα Ληξιαρχεία και αυτά φτάνουν μέχρι το 1833 στην καλύτερη (Ίδρυση Ελληνικού κράτους). Από εκεί και πίσω υπήρχαν οι ληξ πράξεις Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι οποίες δεν υπάρχουν πια (και να υπήρχαν ποιο το όφελος, μιας και δεν γνωρίζουμε Οθωμανικά).  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το χω ψάξει και δεν βρίσκω λόγο να με ενδιαφέρει μια τέτοια πληροφορία. Το σίγουρο είναι ότι είμαι πρόγονος του Μ. Αλεξάνδρου τέτοιος ηγέτης που είμαι.

μήπως απόγονος και όχι πρόγονος;

• Like 2
Δημοσ.

μήπως απόγονος και όχι πρόγονος;

Καταλαβαίνεις πόσο σχέση έχει με τον Μ. Αλέξανδρο και μόνο από αυτό

• Like 3
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχα, ωραίες απαντήσεις αλλά ισχύει αυτό που λέω. Άντε να είμαι απόγονος τότε. Δεν κολλάμε στις λέξεις τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κολλάμε στις λέξεις τώρα.

Έτσι ρε, πυγμή! GreekMonkey the Great, o ηγέτης στην κατηγορία του.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχα, ωραίες απαντήσεις αλλά ισχύει αυτό που λέω. Άντε να είμαι απόγονος τότε. Δεν κολλάμε στις λέξεις τώρα.

Ναι δε σε προβληματισε που ενα ολόκληρο forum κομπιουτεραδων επεσε με τα μουτρα για να κάνει debug το μηνυμα σου; :)

Δημοσ.

Πάντως στάνταρ ο πιο ορίτζιναλ απόγονος του Μέγα Αλέξανδρου στο ίνσο είναι ο Τόξος της καρδιά σας.Το γκέι γονίδιο είναι δω κ μας οδηγεί.

Ζήτω ο γκέι στρατηλάτης μας.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δε σε προβληματισε που ενα ολόκληρο forum κομπιουτεραδων επεσε με τα μουτρα για να κάνει debug το μηνυμα σου; :)

Όχι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι διάολο  ........ μόνο εμένα μου φάνηκε τοπικ Παρασκευής;

Έβλεπα τις σοβαρές απαντήσεις κι ένιωθα ένα μικρό culture shock

Δημοσ.

Τι διάολο  ........ μόνο εμένα μου φάνηκε τοπικ Παρασκευής;

Έβλεπα τις σοβαρές απαντήσεις κι ένιωθα ένα μικρό culture shock

κακό είναι να θέλει να μάθει δηλαδή;

μπορεί να κρύβεται κανένα οικογενειακό μυστικό από πίσω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...