Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Εχω το Lumia 930 και δεν λειτουργούν τα 2 απο τα τέσσερα μικρόφωνα και ειναι κοινο hardware πρόβλημα σε πολλά 930. Το κινητό το ειχα αγοράσει απο φιλο εδω στο insomnia, δεν εχω απόδειξη αλλα το κινητο μεσω imei εχει εγγύηση πανευρωπαϊκά κανονικά. Ποια διαδικασία πρεπει να ακολουθήσω για να το στείλω για επισκευή? Θα μου το επισκευάσουν η θα το αντικαταστησουν? Θα παρει πολυ καιρο? Υπάρχει περίπτωση να μου το χαλάσουν περισσότερο ξέρω γω? Γενικα πρώτη φορα μου βγαζει πρόβλημα κινητό εντως εγγύησης κ ειμαι λιγο ασχετος...

post-202726-0-02144900-1457806591_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά,σε Nokia Shop μου είχαν πει πως το Service το αναλαμβάνει η Arvato.

Αν ισχύει,οπλίσου με υπομονή και επιμονή,καθώς και αργούν και δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεις άκρη χωρίς απόδειξη.

Δημοσ.

Η arvato είναι και θα βρει άκρη και χωρίς απόδειξη! Το κινητό καλύπτεται από 2ετή εγγύηση και το 930 έχει λιγότερο από 2 χρόνια που κυκλοφορεί, οπότε είναι οκ!!! :-)

Δημοσ.

Γεια σας. Εχω το Lumia 930 και δεν λειτουργούν τα 2 απο τα τέσσερα μικρόφωνα και ειναι κοινο hardware πρόβλημα σε πολλά 930. Το κινητό το ειχα αγοράσει απο φιλο εδω στο insomnia, δεν εχω απόδειξη αλλα το κινητο μεσω imei εχει εγγύηση πανευρωπαϊκά κανονικά. Ποια διαδικασία πρεπει να ακολουθήσω για να το στείλω για επισκευή? Θα μου το επισκευάσουν η θα το αντικαταστησουν? Θα παρει πολυ καιρο? Υπάρχει περίπτωση να μου το χαλάσουν περισσότερο ξέρω γω? Γενικα πρώτη φορα μου βγαζει πρόβλημα κινητό εντως εγγύησης κ ειμαι λιγο ασχετος...

ΑΛλη φορα ομως μην το ξανακανεις αυτο,γιατι πολυ απλα αν σου πουν στο μαγαζι/αντιπροσωπεια οτι ποιος τους εγγυαται οτι το κινητο δεν ειναι κλεμμενο εσυ τι θα τους πεις? :D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν κ με αρκετή καθυστέρηση, απαντάω ξανά στο θεμα προς ενημέρωση. Τελικα συνεννοήθηκα με τον πρώην κάτοχο του κινητού κ βρήκε την απόδειξη την οποία κ μου την έστειλε. Έπειτα το έστειλα στο κεντρικό σέρβις των NOKIA/MICROSOFT στην Arvato Teleservice που παρόλο τα άσχημα που γράφονται για αυτη την εταιρία, οι άνθρωποι ηταν ευγενέστατοι κ εξυπηρετικοτατοι, αναγνώρισαν αμέσως το πρόβλημα, το κινητο το στείλανε αμεσα στα κεντρικά της microsoft στην Ευρώπη και σε περίπου 12 ημέρες ειχα το κινητο μου επισκευασμενο στα χερια μου κ ολα μια χαρα!

Δημοσ.

Παντως οσο αφορά το θεμα της αποδείξεις παιδια το καλύπτουν κανονικα γτ ο αδερφος μου ειχε στειλει 2 φορές ενα 535 χωρις απόδειξη και ουτε καν αναφέρθηκε κανεις στο να του την ζητήσουν.

Απο την στιγμή που ενα κινητό δεν ειναι δηλωμενο οτι εχει κλαπεί η χαθεί τοτε δεν μπορουν να κανουν κατι

Δημοσ.

να κάνω μια γρήγορη ερώτηση, πως βλέπουμε ποια μικρόφωνα δε λειτουργούν;  περα απο το να τραβηξω πχ ενα βιντεο και να μην εχει ηχο, υπαρχει καποιος τρόπος να δεις ακριβως τι λειτουργει σωστα και τι οχι;

Δημοσ.

Έχω στείλει 3 φορές συσκευές στο σέρβις.... Αρβατο και Προκορντια κανένας ποτέ δεν ζήτησε απόδειξη.. Στο νοκια care όταν υπήρχε εκατοντάδες φορές πηγα δεν μου ζητησαν ποτέ τόσα χρονιά αφού όλα φαίνονται από το imei

ΑΛλη φορα ομως μην το ξανακανεις αυτο,γιατι πολυ απλα αν σου πουν στο μαγαζι/αντιπροσωπεια οτι ποιος τους εγγυαται οτι το κινητο δεν ειναι κλεμμενο εσυ τι θα τους πεις? :D

αν η συσκευή συνοδεύεται με απόδειξη δεν είναι κλεμμένη 100% δηλ δεν υπάρχει περίπτωση να την κλέψει ο άλλος μαζί με την απόδειξη ...

Δημοσ.

να κάνω μια γρήγορη ερώτηση, πως βλέπουμε ποια μικρόφωνα δε λειτουργούν;  περα απο το να τραβηξω πχ ενα βιντεο και να μην εχει ηχο, υπαρχει καποιος τρόπος να δεις ακριβως τι λειτουργει σωστα και τι οχι;

υπάρχει ναι φυσικά για όλα τα κινητά... στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η εφαρμογή Lumia Phone Test Application. Κάνει έλεγχο τα πάντα. Και αυτό που λες οτι τραβάς βίντεο κ βλέπεις αν λειτουργούν δεν στέκει γιατι πχ σε εμένα δεν έκανε καθόλου εγγραφή. Σε άλλα 930 με παρόμοιο πρόβλημα κ τα 2 απο τα πέντε μικρόφωνα να λειτουργούν έδειχνε οτι έγραφε ήχο αλλα έγραφε η μονοφωνικό η και σε μερικές περιπτώσεις πολύ πιο χαμηλής έντασης... Οπότε μόνο με την εφαρμογή καταλαβαινεις αν ολα όντως λειτουργούν σωστά...

Δημοσ.

την δοκιμασα την εφαρμογη, το δευτερο μικροφωνο μου πρεπει να εχει προβλημα :( (lumia 925)

δηλαδή το ενα γράφει κανονικά? το αλο καθόλου?? τι λογισμικό εχεις περασμένο? Windows 10 η windows 8.1 denim? αν δεν γράφει καθόλου οσο κ να φωναξεις εχει θεμα ειναι χαλασμένο... στην arvato και σε 10-15 μερες ετοιμο.... αν εχεις εγγυηση... κ αν εισαι τυχερος επειδή ειναι παλιο το μοντέλο κ δεν φτιάχνετε θα στο αντικαταστησουν με 930 η 950.....

Δημοσ.

Ναι, αυτό που είναι για την ομιλία γραφει κανονικά.
δεν εχω εγγύηση, αλλιώς δε θα το συζητούσα καν. windows 10 εχω. Τεσπα, αρκετο hijack έκανα στο θέμα, όπως και να έχει ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ναι, αυτό που είναι για την ομιλία γραφει κανονικά.

δεν εχω εγγύηση, αλλιώς δε θα το συζητούσα καν. windows 10 εχω. Τεσπα, αρκετο hijack έκανα στο θέμα, όπως και να έχει ευχαριστώ.

Παρόμοιο πρόβλημα ειχα στο 920 του αδερφού μου.... Αρχικά δοκίμασε να δεις μιπως και ειναι οι τρυπούλες του μικρόφωνου βουλομενες... Στο 920 ειχανε μπουκώσει τελείως και δεν έγραφε τίποτα...

Δημοσ.

Επίσημα επίσημα πλέον, οι μεγάλες εταιρίες (Public, Γερμανός κλπ) τα WP, τα δίνουν στην wind η οποία έχει αναλάβει να τα στείλει Ουγγαρία στο επίσημο service της Microsoft. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...