Sunstekos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα θέμα με open proxy ξέρει κανείς πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αυτό;
Lolarikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Όσον αφορά τον τίτλο του thread που άνοιξες open proxy server είναι ένας server μέσω του οποίου δρομολογείται όλο το web traffic πριν έρθει σε σένα. Τα πάντα δηλαδή πάνε πρώτα στον proxy server μετά στον isp και μετά στον υπολογιστή σου, έτσι δες το σχηματικά. Open σημαίνει ότι είναι free άρα δεν πληρώνεις, ως συνήθως. Αυτό σε βοηθάει να διατηρήσεις την ανωνυμία σου διαδικτυακά και να φαίνεται παντού, ό,τι κάνεις, η ip του proxy, άρα θα μπορείς να εμφανίζεσαι ως υπήκοος κάποιου άλλου κράτους (αμερικάνικος proxy) και να κάνεις bypass τα όποια restrictions επιβάλλονται σε ξένες προς την χώρα αυτή external ip. Σχετικά με το πρόβλημα σου, δεν μας εξήγησες ποιο είναι αυτό. Απλά είπες έχω ένα πρόβλημα, μπορείτε να με βοηθήσετε να το λύσω...
Sunstekos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το ξερω τι ειναι προξυ, γραφτηκα σε ένα φορουμ και μου πεταει συνεχεια το ίδιο μηνυμα χωρίς όμως να μπαίνω με προξυ. Ακόμη δεν μπορω να καταλαβω το λογο.
Lolarikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Σε ποιο φόρουν εγγράφηκες, τι μήνυμα σου πετάει και ποιος στο πετάει.
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα θέμα με open proxy ξέρει κανείς πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αυτό; https://en.wikipedia.org/wiki/Open_proxy Το ξερω τι ειναι προξυ, γραφτηκα σε ένα φορουμ και μου πεταει συνεχεια το ίδιο μηνυμα χωρίς όμως να μπαίνω με προξυ. Ακόμη δεν μπορω να καταλαβω το λογο. κανε ενα copy paste ακριβως το μυνημα.και εισαι σιγουρος οτι δεν μπαινεις με proxy?εχω δει νομιζω σε antivirus ή σε firewall να εχουν αλλαχτει ρυθμισεις και να βλεπεις proxy μεσα στον browser.κατι εκανε για να σκαναρει τα αρχεια ισως και κατι σαν fake proxy.
Sunstekos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ναι τελικά δεν είναι δικό μου θέμα, anyway thanks
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ναι τελικά δεν είναι δικό μου θέμα, anyway thanks τι ηταν τελικα?φτιαχτηκε απο το Forum?
Sunstekos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Όχι είχαν βάλει φίλτρο για προξυ και το φίλτρο έκοβε άτομα που δεν έπρεπε. Απ ότι καταλαβαίνω δεν έχουν ιδέα από φόρουμ.
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Όχι είχαν βάλει φίλτρο για προξυ και το φίλτρο έκοβε άτομα που δεν έπρεπε. Απ ότι καταλαβαίνω δεν έχουν ιδέα από φόρουμ. οτι καποιος εχει ενα forum δεν σημαινει οτι παντα ξερει να το σεταρει.μπορει να ηθελε να κοψει καποιους συγκεκριμενους Proxy και να εκανε κατι αλλο.μηπως και εσυ εμπαινες απο proxy καμιας εταιρειας αμα ησουν απο την εργασια σου ή απο το ιντερνετ που ησουν?
Sunstekos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 οτι καποιος εχει ενα forum δεν σημαινει οτι παντα ξερει να το σεταρει.μπορει να ηθελε να κοψει καποιους συγκεκριμενους Proxy και να εκανε κατι αλλο.μηπως και εσυ εμπαινες απο proxy καμιας εταιρειας αμα ησουν απο την εργασια σου ή απο το ιντερνετ που ησουν? Οχι ρε απο προγραμματισμό έχω ιδέα και λίγο από στήσιμο σιτες, απλά είναι άσχετοι οι άνθρωποι. Έμπαινα πάντα από το pc κανονικά από σπίτι, στην Ελλάδα δεν είχα κανένα πρόβλημα, μόλις ήρθα Γερμανία μου πετούσε μήνυμα για όπεν προξυ, ε τελικά βαρέθηκα και το παράτησα. Πολύ πιθανόν το φίλτρο έχει να κάνει την γεωγραφική περιοχή, όπως είπες απλώς δεν έχουν ιδέα από σετάρισμα. Πάντα έμπαινα από το πισι ακόμη και αν άλλαξα ρούτερ και παροχέα ή ακόμη και αν μπήκα και από γείτονες τα ίδια μου έβγαζε. Δοκίμασα να μπω από το κινητό και έμπαινε κανονικά. Απ ότι κατάλαβα στο κινητό επειδή ο παροχέας είναι νομίζω στην Ιταλία ή κάτι τέτοιο έμπαινε κανονικά ειδάλλως τζίφος.
Sunstekos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δουλεύω φυσικά, απλά προσπαθώ τον τελευταίο καιρό να βρω κάτι πάνω στο αντικείμενό μου, αλλά μάταιος ο κόπος. Από το να καθόμουν Ελλάδα άνεργος και χωρίς να κάνω τίποτα, καλύτερα εδώ, αν και τα έξοδα Γερμανία είναι τεράστια σε σχέση με την Ελλάδα.
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οχι ρε απο προγραμματισμό έχω ιδέα και λίγο από στήσιμο σιτες, απλά είναι άσχετοι οι άνθρωποι. Έμπαινα πάντα από το pc κανονικά από σπίτι, στην Ελλάδα δεν είχα κανένα πρόβλημα, μόλις ήρθα Γερμανία μου πετούσε μήνυμα για όπεν προξυ, ε τελικά βαρέθηκα και το παράτησα. Πολύ πιθανόν το φίλτρο έχει να κάνει την γεωγραφική περιοχή, όπως είπες απλώς δεν έχουν ιδέα από σετάρισμα. Πάντα έμπαινα από το πισι ακόμη και αν άλλαξα ρούτερ και παροχέα ή ακόμη και αν μπήκα και από γείτονες τα ίδια μου έβγαζε. Δοκίμασα να μπω από το κινητό και έμπαινε κανονικά. Απ ότι κατάλαβα στο κινητό επειδή ο παροχέας είναι νομίζω στην Ιταλία ή κάτι τέτοιο έμπαινε κανονικά ειδάλλως τζίφος. δεν λεω για σενα βρε.για τους αλλους λεω.απλα εσενα σου ειπα μηπως εμπαινες απο Proxy λογω οτι μπορει να ησουν σε καποια εταιρεια και Να μην ηξερες πως βγαινει η εταιρεια στο ιντερνετ.ισως καταλαθως να εχουν κοψει την γερμανια ισως να ειχαν δεχτει καποιο attack να μπλοκαραν και μην εβγαλαν το block μετα ισως να πηγαιναν να μπλοκαρουν καποιες Ip και να εκαναν κατι αλλο ποιος ξερει.δοκιμασε να βαλεις κανα proxy εκτος γερμανιας ή να μπεις με κανα tor browser
Sunstekos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 δεν λεω για σενα βρε.για τους αλλους λεω.απλα εσενα σου ειπα μηπως εμπαινες απο Proxy λογω οτι μπορει να ησουν σε καποια εταιρεια και Να μην ηξερες πως βγαινει η εταιρεια στο ιντερνετ.ισως καταλαθως να εχουν κοψει την γερμανια ισως να ειχαν δεχτει καποιο attack να μπλοκαραν και μην εβγαλαν το block μετα ισως να πηγαιναν να μπλοκαρουν καποιες Ip και να εκαναν κατι αλλο ποιος ξερει.δοκιμασε να βαλεις κανα proxy εκτος γερμανιας ή να μπεις με κανα tor browser Ναι το δοκίμασα λειτουργεί εκτός Γερμανίας. Απλά όλη αυτή η διαδικασία μου φαίνεται βαρετή και την παράτησα, ούτε έχω όρεξη να ανοίγω 50 λογαριασμούς για να διαβάσω ένα φόρουμ. Πάντως εκτιμώ που υπάρχει τουλάχιστον αυτό εδώ και μπορούμε να μιλάμε για πιο πολύ τεχνολογικά θέματα κάτι που σπανίζει για ελληνικά φόρα.
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 αν βαλεις tor browser λογικα θα παιξεις χωρις καν να ρυθμισεις κατι αφου εχει ηδη Proxy.οποτε δεν χρειαζεται να ψαξεις εσυ να βρεις Proxy και να βαλεις.δεν ξερω με ποιον proxy παιζει αν θες να τον βαλεις απευθειας σε ενα δευτερο browser και να παιζεις απο εκει οπως δεν ξερω αν θελει και καμια ρυθμιση παραπανω.αλλα αν κατεβασεις τον ιδιο τον browser εισαι ready Ναι το δοκίμασα λειτουργεί εκτός Γερμανίας. Απλά όλη αυτή η διαδικασία μου φαίνεται βαρετή και την παράτησα, ούτε έχω όρεξη να ανοίγω 50 λογαριασμούς για να διαβάσω ένα φόρουμ. Πάντως εκτιμώ που υπάρχει τουλάχιστον αυτό εδώ και μπορούμε να μιλάμε για πιο πολύ τεχνολογικά θέματα κάτι που σπανίζει για ελληνικά φόρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα