overpower Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μεχρι τωρα πληρωνα 16,8 για 1500 προς ολους, 500 προς cosmote, 100 sms και 2gb. Αυτη η τιμη παει μετα απο τις 15 στα 21. Βλεπω οτι με voda θα εχω καθε μηνα 1,2 gb, 600 προς cu και με μονο 7 ευρω το μηνα εχω επιπλεον 1200 προς ολους και ακομα 600 mb (συνολο 1,8). 1) Τα εχτρα sms που βλεπω τωρα στο exclusive 7 δεν μενουν παντα 1200 (λεει κιολας μεχρι 15/4) Εχει sms καθολου το προγραμμα χχρις την συγκεκριμενη προσφορα? 2) Τα 4gb με 4,5 ευρω μπορω να τα βαλω στην ιδια sim με την οποια θα μιλαω κιολας? 3) Περιοριζομαι στο 3g ή μπορω να ενεργοποιησω καπως και το 4g οπως στην cosmote? (στο 1330 4g) 4) Με ενδιαφερει το σημα. Σπουδαζω Συρο. Οποτε θελω καλο σημα Συρο, Αθηνα-Θεσσαλονικη διαδρομη, Χαλκιδικη (1ο ποδι κυριως) και επαρχια Φλωρινας (απο εκει καταγομαι) Πως τα παει σε αυτα τα μερη? 5) Αν κανω την αλλαγη, ποσο καιρο θα παρει? Μπορω να το κανω και μεσω ιντερνετ, εχω χρεωστικη. 6) Αν δεν μεινω ευχαριστημενος, πληρωνω κατι? Δεν νομιζω, το cu πρεπει να ειναι το ιδιο με whatsup.
johnmegarythmos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 καλησπερα μονο για τα 1500 προς ολους και για 2gb internet με 21 ευρω και παλι οικονομικα ειναι σαν προγραμμα! . Εσυ εισαι φοιτητης ; καλα καταλαβα; . 1. Εαν βαλεις το φοιτητικο vodafone cu , θα εχεις 600 λεπτα προς cu , 600 mb internet και το πακετο των 7 ευρω δινει 1200 λεπτα προς ολους , 600mb internet και 1200μυνηματα προς ολους , οσο δινει παραταση το whats up στο αντιστοιχο φοιτητικο πακετο δινει και το cu , οποτε ισχυει! ( μην ξεχνας οτι αμα ενεργοποεις το πακετο αυτο των 7 ευρω πριν την ληξη του εχεις το εξης καλο! μεταφερεις οτι σου εχει μενει απο το πακετο στον επομενο μηνα και ολα μαζι ληγουνε στην μεταγενεστερη ημερομηνια ληξης! , αρα και να σταματησει να δινει 1200 μυνηματα προς ολους αλλα 100 οπως ητανε παλια θα εχεις υπολοιπο απο το παλιο πακετο , και αμα το ανανεωνεις παντα πριν ληξει ποτε δεν θα χανεις και ολο θα προστιθονται. Αρα εχεις κερδος σε καθε περιπτωση! . Θελω να αναφερω οτι στην vodafone cu και γενικα σε ολα τα καρτοκινητα vodafone υπαρχει πολιτικη ορθης χρησης στο ιντερνετ ητανε 500mb την ημερα και πηγε 1,5 gb , μετα πεφτει η ταχυτητα και στις 4 το πρωι επαναφερεται! .Κατι που δεν υπαρχει και στην κοσμοτε ουτε στα καρτοκινητα ουτε στα συμβολαια! . 2. Το προγραμμα με τα 4gb ιντερνετ μαλλον θα εννοεις το φοιτητικο της vodafone οχι δεν μπορεις να το βαλεις στην ιδια σημ! , αλλα μπορεις να το βαλεις σε κινητο με 2 καρτες σημ , σε μια απο τις 2 υποδοχες , αλλα προσεχε το apn που θα βαλεις θα πρεπει να ειναι τις συνδεσης ή πολυ απλα παιρνεις ενα mifi και βαζεις εκει την σημ και το κουβαλας μαζι σου και κανει wifi και μπαινεις απο το κινητο σου . (νομιζω οτι κραταει η μπαταρια του κοντα στις 4 ωρες πανω κατω! ) . 3. +4 Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 4G της COSMOTE; Για να ενεργοποιήσεις το 4G επισκέψου ένα κατάστημα του δικτύου COSMOTE ή κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών .Κάλεσε στο 13888 αν είσαι κάτοχος Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο 13818 εάν είσαι επαγγελματίας (δωρεάν κλήση από το εταιρικό κινητό COSMOTE). Για την καλυψη στην Αθηνα σιγουρα εχει 4g στα αλλα μερη δεν εχω παει για να σου πω την αληθεια δες τον χαρτη εδω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HNMS/xml/Personal__microsite__4G__4G/section/4G . 5. Η αλλαγη σε καρτα φοιτητκο vodafone cu ειναι δωρεαν και θα την κανεις τηλεφωνικα καλωντας στο 13894 τηλεφωνικα θα κανεις την αιτηση ., εχει ακουστει οτι στα καταστηματα ζητανε χρηματα , οποτε μην πας . 6. Αμα δεν μενεις ευχαριστημενος που δεν το κοβω, θα πρεπει να μενεις ελαχιστο νομιζω 3 μηνες στο δικτυο vodafone και μετα ξανα κανεις αιτηση φορητοτητας σε αλλο παροχο , το χρονικο διαστημα των 3 μηνων δεν ξερω εαν οντως ισχυει! . Παντως παλια μου το ειχανει πει αυτο, κανονικα δεν πρεπει να υπαρχει ! Ελπιζω να σε καλυψα στις απαντησεις σου . 1
overpower Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 καλησπερα μονο για τα 1500 προς ολους και για 2gb internet με 21 ευρω και παλι οικονομικα ειναι σαν προγραμμα! . Εσυ εισαι φοιτητης ; καλα καταλαβα; . 3. +4 Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 4G της COSMOTE; Για να ενεργοποιήσεις το 4G επισκέψου ένα κατάστημα του δικτύου COSMOTE ή κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών .Κάλεσε στο 13888 αν είσαι κάτοχος Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο 13818 εάν είσαι επαγγελματίας (δωρεάν κλήση από το εταιρικό κινητό COSMOTE). Για την καλυψη στην Αθηνα σιγουρα εχει 4g στα αλλα μερη δεν εχω παει για να σου πω την αληθεια δες τον χαρτη εδω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HNMS/xml/Personal__microsite__4G__4G/section/4G . Αρχικα, ναι φοιτητης ειμαι. Τo περι 4g cosmote γιατι το εγραψες? Ξερω πως ενεργοποιειται και το εχω κανει. Για vodafone ρωτησα. Οπως επισης και για την καλυψη που εχει. καλησπερα μονο για τα 1500 προς ολους και για 2gb internet με 21 ευρω και παλι οικονομικα ειναι σαν προγραμμα! . Εσυ εισαι φοιτητης ; καλα καταλαβα; . 5. Η αλλαγη σε καρτα φοιτητκο vodafone cu ειναι δωρεαν και θα την κανεις τηλεφωνικα καλωντας στο 13894 τηλεφωνικα θα κανεις την αιτηση ., εχει ακουστει οτι στα καταστηματα ζητανε χρηματα , οποτε μην πας . Λογικα μονο εργασιμες, ε? Η διαδικασια ποσες μερες παιρνει?
johnmegarythmos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το 4g η παιρνεις το 13830 η στέλνεις μυνημα. Όσο για την φορητήητα κάνει περίπου 3 ημέρες εάν θυμάμαι καλά .
panos- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Για το 4G παίρνεις σε ένα τετραψήφιο το οποίο δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή. Επίσης είσαι σε λάθος κατηγορία.
kostakiss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι 100% σιγουρος οτι το φοιτητικο της βονταφον ειναι για μεχρι 3g.
overpower Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 εχω red 1 ενεργοποιησα 4g με μηνυμα και Αν μπορεις πες που εστειλες μηνυμα. Θα κανω voda και αν μεινω ευχαριστημενος καθομαι. Θα παρω αυριο τηλ για μεταφορα αριθμου επειδη το καταστημα εδω ειναι κλειστο και κανουν ανακαινιση
kostakiss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 το φοιτητικο στικακι(μονο για ιντερνετ) voda γινεται 4g?
overpower Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Νομιζω απαιτει προγραμμα απο 5gb και πανω για 4g. Χθες το διαβασα καπου στο σαιτ τους. 1
Active154 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ξερει κανενας για ποσο χρονικο διαστημα σε καλυπτει το φοιτητικο? Δλδ μετα το πανεπιστημιο στο κοβουν η το κρατας
ziaba Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αν μπορεις πες που εστειλες μηνυμα. Θα κανω voda και αν μεινω ευχαριστημενος καθομαι. Θα παρω αυριο τηλ για μεταφορα αριθμου επειδη το καταστημα εδω ειναι κλειστο και κανουν ανακαινιση στο 1285 γράφοντας 4G NAI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα