Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αξίζει, μιας και άλλη επιπλέον 770 να πάρεις, πάλι 2gb θα έχεις, τα gb των καρτών δεν στακάρουν με το sli, αν έχεις κάρτες 2gb η κάθε μία πάλι 2gb θα έχεις με sli. Δεν αξίζει, πεταμένα λεφτά να βάλεις και δεύτερη 770, τα 2gb vram είναι λίγα πλέον αν θες να τρέξεις με υψηλά settings νέα παιχνίδια. Γνώμη μου πούλα την 770 σου, βάλε ένα ποσό και πάρε μια 390, ή αν δεν βιάζεσαι για αλλαγή κάρτας, μείνε με την 770 και περίμενε τις νέες nvidia.

• Like 5
Δημοσ.

υπαρχουν συλλεκτες πριν 2-3 μερες εβαλε αγγελια ενας που ειχε 3! classified 780ti και τις εδινε..εκει την παιρνεις για την εμφανιση ομως

εννοεις  3x 780τι kingpin  εδινε φιλος μου ,οπως και εγω εδωσα 2 χ 780τι classified και κρατησα την 780τι kingpin με μπλοκ και αγορασα evga 980ti kingpin λογο οτι απο 1920*1200 μονιτορ παω σε 144hz και 2κ αλλιος σε 1080 μονιτορ μια χαρα παιζουν και η 2 σε sli και ολα τερμα αρκει να εχει καλο cpu i7 αμα βρει 780τι με 300ε οπως εδωσα εγω της δικες μου με 1,5 χρονο υπολοιπο μια χαρα του βγαινει ,αλλα δεν μας ειπε το setup του τι εχει ...

Εχω αυτην 

46.jpg

Θα μπορουσα να βαλω για παραδειγμα αυτη  ?

s-l1600.jpg

ή καποια αλλη ? 

Και ο λογος που λεω να βαλω SLI απο διαφορετικες καρτες ειναι γιατι δεν μπορω να βρω την ιδια καρτα ελλαδα. 

Την βρησκω στο EBAY αλλα κανει 1.200 ευρω :/

Ευχαριστω.

πουλα την καρτα που εχεις και βαλε αυτην ευκαιρια και θα εισαι ακομα ποιο super αντι να πας σε μια 2 σε sli  

980Ti Inno 3d x3 Ultra - €600  

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/636226-980ti-inno-3d-x3-ultra/

Δημοσ.

Πάντα να προτιμάς την single/ δυνατή λύση. Μπορεί το brute force του sli να πει δυνατό σε γενικές γραμμές αλλά σε κάποια games δεν θα δεις καλό scaling, αλλά δεν το υποστηρίζουν καν, συν ότι η vram δεν κολλάει, οπότε μένεις ουσιαστικά με τα 3GB vram της 780.

Πούλα, βαλε την διαφορά και πήγαινε για την 980ti, υπάρχουν αξιόλογες αγγελίες και εδώ να δεις, όπως σου παρεθεσαν από πάνω, και χαμένος δεν βγαίνεις. Εκτός αν έχεις την υπομονή να περιμένεις Pascal.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...