Fortycade Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εχω αυτην Θα μπορουσα να βαλω για παραδειγμα αυτη ? ή καποια αλλη ? Και ο λογος που λεω να βαλω SLI απο διαφορετικες καρτες ειναι γιατι δεν μπορω να βρω την ιδια καρτα ελλαδα. Την βρησκω στο EBAY αλλα κανει 1.200 ευρω :/ Ευχαριστω.
umbrella co. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Aσφαλως και μπορεις. Οποιαδηποτε 780ti (ανεξαρτητως κατασκευαστη, ακομη και reference υλοποιηση) θα σε καλυψει. Φροντισε να εχεις ομως δυνατο και αξιοπιστο τροφοδοτικο, οπως επισης και αριστη ροη αερα μεσα στο κουτι σου. 2
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Το Sli παντως δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο πραγμα και δεν το λεω απο πλευρας τροφοδοτικου.Δυστηχως βασιζεσαι απιστευτα στην υποστηριξη απο drivers της εταιριας και αν προοριζεται και το συστημα για παιχνιδια και απο τον developer του παιχνιδιου. 2
CrimsonSky_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Να ρωτησω κατι αλλο αν παιζεις σε 1080 που ακριβως μπορει να χρειαζεσαι 2 780ti?Το οτι θα δωσεις τοσα λεφτα αλλα θα εχεις 3gb μνημη ενω πλεον λεμε οτι και τα 4 οριακα φτανουν το σκεφτηκες?Τροφοδοτικο εχεις 850 η μεγαλυτερο? 2
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Να ρωτησω κατι αλλο αν παιζεις σε 1080 που ακριβως μπορει να χρειαζεσαι 2 780ti? Το οτι θα δωσεις τοσα λεφτα αλλα θα εχεις 3gb μνημη ενω πλεον λεμε οτι και τα 4 οριακα φτανουν το σκεφτηκες? Τροφοδοτικο εχεις 850 η μεγαλυτερο? Αν και δεν γνωριζουμε αν το συστημα οντως προοριζεται για παιχνιδια,εδω το τερματησες παντως.Οριακα τα 4gb για 1080p??Αν ηταν ετσι οι εταιριες θα ειχαν κλεισει αφου η πλειοψηφια των gamer εχουν καρτων 2gb και κατω http://store.steampowered.com/hwsurvey?platform=pc Δες σε Vram τι εχει ο περισσοτερος κοσμος και υποψην οτι σε αυτα μεσα ειναι και καρτες φθηνες αλλα με περισσοτερη Vram πχ Gt 730 4gb κλπ.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν και δεν γνωριζουμε αν το συστημα οντως προοριζεται για παιχνιδια,εδω το τερματησες παντως.Οριακα τα 4gb για 1080p??Αν ηταν ετσι οι εταιριες θα ειχαν κλεισει αφου η πλειοψηφια των gamer εχουν καρτων 2gb και κατω http://store.steampowered.com/hwsurvey?platform=pc Δες σε Vram τι εχει ο περισσοτερος κοσμος και υποψην οτι σε αυτα μεσα ειναι και καρτες φθηνες αλλα με περισσοτερη Vram πχ Gt 730 4gb κλπ. περιμενουμε σε ~6 μηνες να βγει η επομενη γενια καρτων με die shrink οποτε το να παρει καποιος 2η καρτα της προηγουμενης μαλιστα γενιας δεν ξερω τι καταφερνει..Για τη vram μιλησα με την προοπτικη οτι πρωτα θα υπαρξει bottleneck στο συστημα του απο vram και μετα απο proccessing power,νομιζω σε αυτο συμφωνουμε. Αν γουσταρει κανα παιχνιδι που μπορει πχ να εχει high res texture packs τοτε απο τωρα με τα 3gb θα ζοριζεται. Δες και αυτο και με το δεδομενο οτι η 780ti ειναι πιο δυνατη επεξεργαστικα απο την 970 εγω συμπεραινω οτι ειναι θεμα vram https://www.guru3d.com/articles_pages/far_cry_primal_pc_graphics_performance_benchmark_review,7.html 2
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 περιμενουμε σε ~6 μηνες να βγει η επομενη γενια καρτων με die shrink οποτε το να παρει καποιος 2η καρτα της προηγουμενης μαλιστα γενιας δεν ξερω τι καταφερνει..Για τη vram μιλησα με την προοπτικη οτι πρωτα θα υπαρξει bottleneck στο συστημα του απο vram και μετα απο proccessing power,νομιζω σε αυτο συμφωνουμε. Αν γουσταρει κανα παιχνιδι που μπορει πχ να εχει high res texture packs τοτε απο τωρα με τα 3gb θα ζοριζεται. Δες και αυτο και με το δεδομενο οτι η 780ti ειναι πιο δυνατη επεξεργαστικα απο την 970 εγω συμπεραινω οτι ειναι θεμα vram https://www.guru3d.com/articles_pages/far_cry_primal_pc_graphics_performance_benchmark_review,7.html Βρε δεν διαφωνω μαζι σου οχι μονο στην Vram αλλα και στο Sli γενικα αλλα οπως σου ειπα με υποθεσεις δεν γινεται να βγαλουμε ακρη οταν δεν γνωριζουμε πχ χρηση υπολογιστη,αναλυση οθονης κλπ 1
Occultist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ένα σκασμό χρήματα για SLI - με τα γνωστά και μη εξαιρετέα προβλήματα - για να φτιάξεις configuration με 3gb vram, που ήδη έχει αρχίσει και χωλαίνει σε αρκετά απαιτητικά σενάρια και να μείνεις σε Kepler που είναι 35% πιο αργοί core-per-core από Maxwell... Εγώ θα πούλαγα τη μία και θα έβαζα και κάποια χρήματα ακόμα και θα πήγαινα σε κάτι τελευταίας γενιάς. Και φθηνότερα από 780Ti SLI θα σου έβγαινε, και καλύτερες μέσες επιδόσεις θα είχες. 2
thor777 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Φθηνότερα δεν θα του έβγαινε. Μία 980ti θα του κοστίσει 700 ευρώ και θα πουλήσει την δικιά του γυρω στα 270. Αλλά πέρα του κόστους συμφωνώ οτι δεν είναι και η καλύτερη λύση να κάνει sli με 780 ti. Καλύτερα να περιμένει για την GTX 1080. Βέβαια δεν ξέρω αν τον ts τον ενδιαφέρουν αυτά άλλωστε το ερώτημα του απαντήθηκε.
Occultist Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Φθηνότερα δεν θα του έβγαινε. Μία 980ti θα του κοστίσει 700 ευρώ και θα πουλήσει την δικιά του γυρω στα 270. Αλλά πέρα του κόστους συμφωνώ οτι δεν είναι και η καλύτερη λύση να κάνει sli με 780 ti. Καλύτερα να περιμένει για την GTX 1080. Βέβαια δεν ξέρω αν τον ts τον ενδιαφέρουν αυτά άλλωστε το ερώτημα του απαντήθηκε. Για κοίτα καλύτερα πόσο κοστολογούνται ακόμα οι 780Ti - καινούριες, τουλάχιστον. Και πάλι, σε κάθε περίπτωση, θα είναι πολύ καλύτερα με μία 980Ti... 1
thor777 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Για κοίτα καλύτερα πόσο κοστολογούνται ακόμα οι 780Ti - καινούριες, τουλάχιστον. Και πάλι, σε κάθε περίπτωση, θα είναι πολύ καλύτερα με μία 980Ti... Καλά δεν νομίζω να πάει να πάρει καινούρια 780ti. Πάντως σε αυτές τις τιμές (550+) μάλλον απευθύνονται σε ηλίθιους ή σε συλλέκτες (αν υπάρχουν τέτοιοι) 1
Occultist Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλά δεν νομίζω να πάει να πάρει καινούρια 780ti. Πάντως σε αυτές τις τιμές (550+) μάλλον απευθύνονται σε ηλίθιους ή σε συλλέκτες (αν υπάρχουν τέτοιοι) Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το SLI, είναι που είναι αμφιλεγόμενο όταν μιλάμε για κάρτες τρέχουσας γενιάς, φαντάσου πόσο χασούρα είναι να το κάνεις με Kepler το 2016. Εκτός και αν σου χαρίσουν τη δεύτερη, ξέρω γω...
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εχω αυτην Θα μπορουσα να βαλω για παραδειγμα αυτη ? ή καποια αλλη ? Και ο λογος που λεω να βαλω SLI απο διαφορετικες καρτες ειναι γιατι δεν μπορω να βρω την ιδια καρτα ελλαδα. Την βρησκω στο EBAY αλλα κανει 1.200 ευρω :/ Ευχαριστω. Καλά δεν νομίζω να πάει να πάρει καινούρια 780ti. Πάντως σε αυτές τις τιμές (550+) μάλλον απευθύνονται σε ηλίθιους ή σε συλλέκτες (αν υπάρχουν τέτοιοι)
CrimsonSky_gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 υπαρχουν συλλεκτες πριν 2-3 μερες εβαλε αγγελια ενας που ειχε 3! classified 780ti και τις εδινε..εκει την παιρνεις για την εμφανιση ομως
kalidor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Με γνωμονα το gaming παντα ερωτω... Καλυτερα 2 καρτες SLI η μια νεοτερης γενεας ...??? Εχω αυτην Inno3D iChill GeForce GTX 770 HerculeZ και βρηκα ακριβως προς πωληση αλλη μια.... To συστημα μου το βλεπετε στην υπογραφη απο κατω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα