kfyros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Φίλε να τα λές έτσι αλλα να τα λές και αλλιώς.. Δηλαδή οι android users φορτίζετε μια φορά το μήνα ε? Τίποτα δε κρατάει με βαριά χρήση.. Τωρα να συζητάμε ποιό κρατάει μια ή δυο ώρες βαριάς χρήσης παραπάνω νομίζω είναι κωμικοτραγικό.. Κάθε φορά τα ίδια... Για το ποιός την έχει μεγαλύτερη... Τη διάρκεια της μπαταρίας!!! Βέβαια είναι το thl5000 (με αντίστοιχη μπαταρία )
KAKADI Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Βέβαια είναι το thl5000 (με αντίστοιχη μπαταρία ) http://www.gsmarena.com/battery-test.php3 http://www.tomsguide.com/us/smartphones-best-battery-life,review-2857.html http://www.techinsider.io/smartphones-with-best-battery-life-2016-2 http://www.expertreviews.co.uk/mobile-phones/1402071/best-battery-life-2015-60-smartphones-tested Όπως είπα και πάλι οι διαφορές δεν ειναι τόσο μεγάλες..
elessar86 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Καλά σοβαρά δεν έχει διαφορά το s1 και s4 με το Note 3και 4 στην διάρκεια της μπαταρίας ? Πλέον είμαι σίγουρος δεν παίζει να τα έχεις πιάσει καν αυτά τα κινητά άρα οκ μιλάς θεωρητικά δεν έχει νόημα... προσπάθησε να μας πείσεις ότι ένα κινητό με μπαταρία 1700mAh είναι πάνω κάτω το ίδιο με κινητά 3500mAh....μετά άλλαξε και κανα νόμο της φυσικής...
KAKADI Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Καλά σοβαρά δεν έχει διαφορά το s1 και s4 με το Note 3και 4 στην διάρκεια της μπαταρίας ? Πλέον είμαι σίγουρος δεν παίζει να τα έχεις πιάσει καν αυτά τα κινητά άρα οκ μιλάς θεωρητικά δεν έχει νόημα... προσπάθησε να μας πείσεις ότι ένα κινητό με μπαταρία 1700mAh είναι πάνω κάτω το ίδιο με κινητά 3500mAh....μετά άλλαξε και κανα νόμο της φυσικής... H διαφορά ήταν μικρή σε πολυ βαριά χρήση. Και για τα πιο παλια κινητα που ειχαν λιγοτερα specs τα ιδια ισχυαν μεταξυ τους παλι.. Δε μπορω να συγκρινω το s1 με το note 4 γτ δεν τα εχω πια.. Λογικο νομιζω.. Για αυτο εβαλα και links για να δεις και συ ο ιδιος οτι με συνεχη χρηση η διαφορες ειναι του 2ωρου.. Εδω ρε φιλε δε ξερεις οτι το iphone 6s plus που αναφερω πολλακις πιο πανω εχει 2750 mah μπαταρια και οτι το ios ειναι λιγοτερο ενεργοβορο απ το android.. Οποτε δε μου κανει και εντυπωση να νομιζεις πως εκτος απ τους νομους της φυσικης (LOL) παραβιαζω και τον Κ.Ο.Κ., το ιατρικο απορρητο και τα συνταγματικα δικαιωματα σου...
Ar_DiMiS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εγω παντως με το iPhone 6 και χρήση νορμαλ προς το πολυ καθημερινά το φόρτιζω κάθε βραδυ... Αλλα παίζουν πολλα ρόλο σε ενα τηλ για το πονεμένο θέμα της μπαταρίας...
KAKADI Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εγω παντως με το iPhone 6 και χρήση νορμαλ προς το πολυ καθημερινά το φόρτιζω κάθε βραδυ... Αλλα παίζουν πολλα ρόλο σε ενα τηλ για το πονεμένο θέμα της μπαταρίας... Συμφωνω 100% φιλε.. Καταρχην δε ξερουμε τι ειναι το νορμαλ για τον καθενα... Για μενα το νορμαλ μπορει να ειναι μονο κλησεις και μηνυματα και για σενα να ειναι facebook, ιντερνετ, ταινιες.. Δε "καιμε" το ιδιο σε αυτο που θεωρουμε νορμαλ.. Τα τεστ συνηθως γινονται με σερφαρισμα ή με βιντεο ή με οτι αλλο μεχρι τα κινητα να κλεισουν.. Βασιζομενος σε αυτο λοιπον λεω οτι οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες..
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Βέβαια είναι το thl5000 (με αντίστοιχη μπαταρία ) Περαν του οτι η εικονα που εβαλες δειχνει ενα κινητο που δεν κανει τιποτα και απλα ειναι στην αναμονη, μας δειχνει οτι ενδιάμεσα το εχουν φορτισει κιολας. Οτι να ναι εβαλες δηλαδή στην προσπάθεια σου να πεις κατι.
visualizer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εμένα το moto e που κάνει λιγότερα από 100 ευρώ βγάζει και 4 μέρες με ελαφριά χρήση .Το iphone5 βγάζει 1,5 μέρα , προφανώς για τα λεφτά που πληρώνεις δεν είναι λογικό να έχει λιγότερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με ένα entry level smartphone .
Simos805 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εμένα το moto e που κάνει λιγότερα από 100 ευρώ βγάζει και 4 μέρες με ελαφριά χρήση .Το iphone5 βγάζει 1,5 μέρα , προφανώς για τα λεφτά που πληρώνεις δεν είναι λογικό να έχει λιγότερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με ένα entry level smartphone . Χαίρω πολύ.. Είναι λογικό ότι όσο χαμηλότερα specs έχει ένα κινητό, τόσο λιγότερες ενεργειακές απαιτήσεις έχει άρα θα κρατάει και περισσότερο σε σχέση με ένα high end κινητό αν θεωρητικά είχαν την ίδια μπαταρία. Και το nokia 3310 κράταγε μια βδομάδα με 900mAh μπαταρία, δεν σημαίνει κάτι αυτό.
visualizer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Χαίρω πολύ.. Είναι λογικό ότι όσο χαμηλότερα specs έχει ένα κινητό, τόσο λιγότερες ενεργειακές απαιτήσεις έχει άρα θα κρατάει και περισσότερο σε σχέση με ένα high end κινητό αν θεωρητικά είχαν την ίδια μπαταρία. Και το nokia 3310 κράταγε μια βδομάδα με 900mAh μπαταρία, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Θα θεωρήσω το παράδειγμα με το nokia3310 ατυχές μιας και είναι τελείως άσχετο . Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ σε αυτό που λες , δεν θα έπρεπε όμως εφόσον πληρώνεις έναν σκασμό λεφτά να έχει και την αντίστοιχη μπαταρία ; Όπως πληρώνεις τα 100 ευρώ για το moto e και έχεις μια χαρά μπαταρία θα έπρεπε όταν πληρώνεις τα 500 ευρώ για το iphone να έχει την αντίστοιχη μπαταρία , εκτός αν για την Αpple η μπαταρία που βγάζει με το ζόρι την μέρα θεωρείται εντάξει .
dimos47ki7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 το οτι το android "επιτρεπει" σε εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο, δεν σημαινει οτι τρεχουν ολες οι εφαρμογες. προσωπικα δεν κλεινω ΠΟΤΕ εφαρμογες, εχω παντα ανοιχτο 4G-wifi-gps 24/7 και χρησιμοποιω περιπου 300-400Mb τη μερα, τα οποια τα μοιραζω στο tablet μου με wifi hotspot απο το κινητο μου για περιπου 8 ωρες στη δουλεια. βγαζω ανετα μια μερα με ολα αυτα. αν δεν ειμαι στη δουλεια και δεν χρησιμοποιησω hotspot, βγαζω ανετα 1,5 με 2 μερες με μετρια χρηση. απο πισω παντα τρεχουν fb-messenger-instagram-whatsapp και οτι αλλο τραβαει δεδομενα για ενημερωσεις LG G4 με 6.0
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Kαι η μπαταρία και η μνήμη - στα Apple φυσικά μόνο! - δεν καθορίζονται απ' τις εφαρμογές που είναι ανοικτές στο background. Γιατί απλούστατα για μας τους Mac/iOS users - και όχι για τους λοιπούς - μας έχει γίνει βίωμα η γνώση πως η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του λειτουργικού ουσιαστικά "απενεργοποιεί" πλήρως (true idle) όλες τις εφαρμογές που "τρέχουν" ΠΛΗΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ, δηλαδή ΟΛΗ η μπαταρία και ΟΛΗ η μνήμη πάει στην εφαρμογή που τρέχεις... "Γατάκια" Android-άδες...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παρεπιπτόντως... με κανονική χρήση (μπόλικο σερφάρισμα, παιχνίδι και γύρισμα βιντεάκια της μικρής)... το κινητό (iPhone 6 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ - έχει σημασία) το φορτίζω ανά... 1.5-2 μέρες! "Εις υγείαν" σας...
visualizer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 μας έχει γίνει βίωμα η γνώση πως η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του λειτουργικού ουσιαστικά Αν υπήρχε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε και λόγος για αναβαθμίσεις ..αλλά όπως βλέπεις συνέχεια βγαίνουν αναβαθμίσεις και καινούργιες εκδόσεις . δηλαδή ΟΛΗ η μπαταρία και ΟΛΗ η μνήμη πάει στην εφαρμογή που τρέχεις. και το λειτουργικό σύστημα λειτουργεί με φωτοσύνθεση και μνήμη από το icloud ;
aris1986 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 "Το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν" ο μηχανικος. -No and no. -Thanks for being an Apple customer!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα