Perambulator Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ένας χρήστης iPhone έστειλε email στον Tim Cook, τον CEO της Apple, στο οποίο τον ρωτάει εάν κλείνει τακτικά τις ανοιχτές εφαρμογές στο iPhone του και εάν η τακτική αυτή μειώνει την κατανάλωση της μπαταρίας. Αντί για τον Cook, ο Craig Federighi, επικεφαλής του iOS, απάντησε στον χρήστη, δηλώνοντας ρητά ότι αφενός δεν κλείνει τακτικά τις ανοιχτές εφαρμογές και αφετέρου ότι η τακτική αυτή δεν επηρεάζει την κατανάλωση της μπαταρίας. Ο βασικός λόγος για το παραπάνω φαινόμενο είναι ότι, σε αντίθεση με το Android στο οποίο οι ανοιχτές εφαρμογές τρέχουν στο υπόβαθρο, οι ανοιχτές εφαρμογές στο iOS δεν εξακολουθούν να τρέχουν αλλά παραμένουν στο σημείο που τις άφησε ο χρήστης, προκειμένου να συνεχίσουν από εκεί, μόλις ο χρήστης επιστρέψει σε αυτές. Η Apple έχει επιλέξει αυτή την τακτική όσον αφορά τις ανοιχτές εφαρμογές, προκειμένου να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των συσκευών και να μειώσει την κατανάλωση της μπαταρίας. Site: PhoneArena
KAKADI Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ειναι κατι που μου εμεινε και μενα απ το android... Το κανω μηχανικα πλεον!!!
piliourits Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Γι αυτό το iphone έχει σχεδόν διπλή διάρκεια μπαταρίας! χαλάλι τα λεφτά του. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δεν ήθελε να τον στενοχωρήσει επιπλέον και δεν του είπε ότι κλείνοντας τις εφαρμογές από την μνήμη αυξάνει την κατανάλωση μπαταρίας γιατί την επόμενη φορά που τις ξανανοίγει τρώει μπαταρία για να τις ξαναφορτώσει.
Fubar.gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ο βασικός λόγος για το παραπάνω φαινόμενο είναι ότι, σε αντίθεση με το Android στο οποίο οι ανοιχτές εφαρμογές τρέχουν στο υπόβαθρο, οι ανοιχτές εφαρμογές στο iOS δεν εξακολουθούν να τρέχουν αλλά παραμένουν στο σημείο που τις άφησε ο χρήστης, προκειμένου να συνεχίσουν από εκεί, μόλις ο χρήστης επιστρέψει σε αυτές. Η Apple έχει επιλέξει αυτή την τακτική όσον αφορά τις ανοιχτές εφαρμογές, προκειμένου να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των συσκευών και να μειώσει την κατανάλωση της μπαταρίας. Site: PhoneArena Το άρθρο του link αλλιώς τα λέει: Unlike Android, which allows third-party apps to run in the background as a service, iOS restricts true multitasking abilities to a range of Apple's own system apps. Each time a non-system app exits from view, iOS closes it. What you see in the multitasking view are static images, shortcuts to launching your recent apps all over again. The goal behind the highly restrictive multitasking system that sits at the core of iOS is to ensure smoothness at all times and preserve battery life. In other words, Apple does this to ensure that iPhones and iPads can run as fluid as possible given the limited computing resources available on a mobile device. On the other hand, we do have to note that there are disadvantages to this approach. For one, to download files through a third-party app - downloading a movie for offline viewing, for instance - you have to keep the app in view until the download finishes, otherwise the download is paused. Another disadvantage is the fact you can't have always-running apps on iOS that take advantage of contextual information. Αυτό που λέει είναι οτι το iOS, σε αντίθεση με το Android δέν επιτρέπει σε εφαρμογές τρίτων να έχουν πραγματικό multitasking. 16
visualizer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 " Some apps run for a short period of time before they're set to a suspended state. Apps that are in a suspended state aren’t actively in use, open, or taking up system resources. With Background App Refresh, suspended apps can check for updates and new content. If you want suspended apps to check for new content, go to Settings > General > Background App Refresh and turn on Background App Refresh. If you quit an app from the app switcher, it might not be able to run or check for new content before you open it again. " https://support.apple.com/en-us/HT202070 Δηλαδή εξαρτάται αν έχεις δώσει δικαίωμα στην εφαρμογή να τρέχει στο background ,σε αυτή την περίπτωση επηρεάζεται η μπαταρία .... 1
elessar86 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Γι αυτό το iphone έχει σχεδόν διπλή διάρκεια μπαταρίας! χαλάλι τα λεφτά του. Ρε άνθρωπε τι είπες.... έχεις λειτουργήσει ποτέ iPhone 6 και 6s η μπαταρία τους σε βαριά χρήση ζήτημα είναι αν βγάζει μισή μέρα 16
KAKADI Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ρε άνθρωπε τι είπες.... έχεις λειτουργήσει ποτέ iPhone 6 και 6s η μπαταρία τους σε βαριά χρήση ζήτημα είναι αν βγάζει μισή μέρα Σε βαρια χρηση κανενα hi end δεν αντεχει πανω απο μιση μερα... Δε χρειαζεται κατι αλλο.. Απλα ανοιξε facebook app, messenger και κανα gps να τρεχει απο πισω... Χρησιμοποιησε τα ολα και ξερεις τι γινεται μετα ε? Τον εκλαιγανε!! Απο s6 edge plus πηγα σε 6s plus και δεν εχω παρατηρησει τρελη διαφορα στη μπαταρια σε βαρια χρηση.. 2
ier506 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Σε βαρια χρηση κανενα hi end δεν αντεχει πανω απο μιση μερα... Δε χρειαζεται κατι αλλο.. Απλα ανοιξε facebook app, messenger και κανα gps να τρεχει απο πισω... Χρησιμοποιησε τα ολα και ξερεις τι γινεται μετα ε? Τον εκλαιγανε!! Απο s6 edge plus πηγα σε 6s plus και δεν εχω παρατηρησει τρελη διαφορα στη μπαταρια σε βαρια χρηση.. To Huawei mate 7 βγάζει άνετα μέρα με βαριά χρήση. Φαντάζομαι και το mate 8 επίσης. Όλα είναι θέμα καλής υλοποίησης. 4
KAKADI Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 To Huawei mate 7 βγάζει άνετα μέρα με βαριά χρήση. Φαντάζομαι και το mate 8 επίσης. Όλα είναι θέμα καλής υλοποίησης. Εχεις δικιο το ειπα πολυ γενικα μην εχοντας δοκιμασει τα παντα.. Βεβαια η χρηση αυτη που προτεινω πιο πανω δεν εινα απλα βαρια.. Προκειται για εφαρμογες που καταναλωνουν περισσοτερο ενεργεια (σε ολα τα andoid και ios) και ειναι ανοιχτες ολες και ασχολεισαι με ολες.. Το τεστ αυτο δεν ειναι απλα βαρυ... Ασηκωτο ειναι... Samsung και apple ναυαρχιδες παντως δεν βγαζουν το μεσημερι... 1
mertaghon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 κλεινω εφαρμογες ξανα και ξανα κλεινω ιντερνετ χαμηλωνω φωτεινοτητα και οτι αλλο μου ρχεται για να βοηθησω δηθεν το κινητακι που σκασα 7,50 κατοσταρικα αναρωτιεμαι τελικα τι κανει καλυτερα απτο μειζου mx4 μου.. βεβαια η υλοποιηση του ιος να ελεγχει τις εφαρμογες ποτε κανουν αναεωση ομολογω ειναι κοντα στο τελικο αποτελεσμα που εχω στο ανδροειδες με greenify κλπ με αρκετο σκαλισμα (6s εχω) το θεμα μου ειναι πως οποιαδηποτε σοβαρη χρηση π.χ. gps ή live ομιλια με βιντεο με φιλο στο εξωτερικο εκμηδενιζει την μπαταρια,ενω σε σοβαρες ναυαρχιδες ανδροιδ απλα δεν γινεται αυτο.. τεσπα θα παρω θηκη μπαταρια
Cell_7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ...τεσπα θα παρω θηκη μπαταρια 6+ που έχει 2915 μπαταρία και άσε την γκρίνια. Όλη μέρα ανοιχτό 4G έχω και πάλι μου βγάζει μια χαρά την μέρα 3
bill_zaf Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 6+ που έχει 2915 μπαταρία και άσε την γκρίνια. Όλη μέρα ανοιχτό 4G έχω και πάλι μου βγάζει μια χαρά την μέρα βρε παιδια μια ερωτηση... οντως κλεινετε το 4g κ τα διαφορα αλλα μπλιμπλικια? εγω βρε παιδια smartphone πηρα, θελω ιντερνετ παντα κ παντου, μιλαω με bluetooth hands free κ εννοειται το wifi παντα ανοιχτο για να συνδεεται στα γνωστα δικτυα αυτοματα που μετακινουμε οπως επισης κ τον εντοπισμο θεσης γιατι οταν ειμαι στο δρομο κ θελω να ψαξω για οδο δεν θα καθομαι να μπω στις ρυθμισεις να ανοιξω το gps. θελω να πω οτι δεν εχω στο μυαλο μου να κλεισω αυτο για εξοικονομηση μπαταριας οταν εχω το μυαλο μου στην δουλεια απ το πρωι μεχρι να τελειωσω. τωρα τι να πω ισως εγω να το βλεπω ετσι 8
sils Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παρτε ενα note να βρειτε την υγειά σας ρε παιδια. 2
visualizer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Για 5 κατοστάρικα ότι και να λέμε σχετικά με την μπαταρία ..μάπα το καρπούζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα