Προς το περιεχόμενο

vero a82i πως να κανω root την συσκευη?

xouras gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, εχτες εφτασε στα χερια μου ενα vero a82i με android Marshmallow 6.0 και ψαχνω τροπο να το κανω root αλλα επειδη ειναι ελληνικης κατασκευης δεν μπορω να βρω λυση σε google και youtube μηπως γνωριζει καποιος απο εσας τους guru αν υπαρχει τροπος και ποιος ειναι αυτος;

Ευχαριστώ εκ των πρότερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια και εφτασε χτες οπως λες,καλυτερα μεινε ως εχει γιατι με το ρουτ χανεις την εγγυηση,κατι που σιγουρα θα χρειαστεις με το "ελληνικης κατασκευης" vero.... Ελληνικης κατασκευης..... Γελανε και οι πετρες...

Δικιο εχεις φιλε μου αλλα θελω συγκεκριμενα προγράμματα που απαιτουν χορηγηση αδειας su αν δεν καταφερω να το κανω root θα μου ειναι το ιδιο αχρηστο οσο και αν χαλασει και ειμαι εκτος εγγυησης :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εναν φιλο που ειχε το Vero A7720 καναμε root με το Kingo root.

Τα κανει αυτοματα ολα.

Αν θες προσπαθησε το.

Kingo root: http://www.doctorandroid.gr/2014/01/kingo-android-root-root-200-android.html?m=1

Δικιο εχεις φιλε μου αλλα θελω συγκεκριμενα προγράμματα που απαιτουν χορηγηση αδειας su αν δεν καταφερω να το κανω root θα μου ειναι το ιδιο αχρηστο οσο και αν χαλασει και ειμαι εκτος εγγυησης :)

Τι θες δηλαδη να κανεις? Επεξ/σία από saruman123

Τελικα εγκατεστησα τους drivers που ειχες στο link σου tsilitheo κ ετσι το kingo root αναγνωρησε το tablet και ξεκινησε η διαδικασια εφτασε μεχρι το 77% επανεκινησε το tablet και μετα το pc εκανε αυτοματη αναζητηση για την συσκευη υλικου που βρεθηκε, δεν βρηκε τιποτα μου εγραψε το υλικο σας δεν εγκατασταθηκε κ το kingo root εφτασε στο 100% και μου επεστρεψε ενα ωραιοτατο root failed :(

Ειναι on το debugging ναι, δοκιμασα το kingo μηπως τα καταφερω απλα απο εκει.
Το link με τις οδηγιες που μου εδωςες ειναι καπως δυσκολο για το επιπεδο των αγγλικων μου :/

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν μπορεί να γίνει root το συγκεκριμένο μοντέλο τουλάχιστον για τώρα και πολύ φοβάμαι για αρκετό καιρό ακόμη..

Το tablet έχει έκδοση android marshmallow 6.0 και σε συνδυασμό με τον intel επεξεργαστή και τον κλειδωμένο bootloader που διαθέτει το ρουτάρισμα είναι αδύνατο.

Το βασικότερο που θα πρέπει πρώτα να κάνεις είναι να βρεις τρόπο να ξεκλειδωθεί ο bootloader του συγκεκριμένου μοντέλου κάτι που υποθέτω μόνο η oktabit που φέρνει τα vero θα μπορούσε να σου κάνει.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά φίλοι μου.Συγγνώμη που ανασταίνω αυτό το θέμα , δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο .Μια μικρή ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος , πήρα αυτό το tablet χθες για απλή χρήση και χάζεμα και ενώ ειδα πως έχει βγει το update σε android 6 δεν το βρίσκει στις ενημερώσεις.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω εκπρόσωπο της oktabit και το φόρουμ της έχει κλείσει .Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ ☺

Επεξ/σία από Matt_Scythe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...