dbconan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Mε τις hol το μοντεμ ηταν ANNEX B ,,,, Σημερα αγορασα ενα TD-W9970 tp-Link,και μου βγαζει οτι ειναι καναλι ANNEX A,τι γινετε ρε παιδια,κατι λαθος εχω κανει εγω η κατι δεν παει καλα γενικα.??? Kαι οταν κανω τα τεστ μου βγαζει αυτο..
Lolarikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εφόσον λογικά έχεις PSTN γραμμή θα πρέπει να γράφουν Annex A. Τώρα δεν ξέρω γιατί το H367N γράφει Annex B και σε μένα το ίδιο γράφει.
dbconan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τελικα σε vdsl2 συνδεσεις μπορουμε να πειραξουμε snr&margin..???? η μονο σε adsl συνδεσεις γινετε.???
Lolarikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Κανονικά πρέπει να γίνεται και σε vdsl. Το router που πήρες παρότι έχει broadcom telnet δεν υποστηρίζει την εντολή configure ή την έχει κάπως αλλιώς. Το πιο πιθανό είναι να μην υποστηρίζει snr tweak. Αυτό το λέω γιατί σε όλα τα broadcom η εντολή είναι configure ενώ σε router με chipset άλλων εταιρειών η αντίστοιχη εντολή στο telnet μπορεί να είναι config ή start ή κάτι άλλο. Για να είσαι σίγουρος τρέξε στο telnet την εντολή adsl help και δες αν σου βγάζει κάτι αντίστοιχο αντί για configure που δεν το αναγνωρίζει. Επίσης νομίζω ότι είναι συμβατό με dmt το router Που πήρες αλλά αν δεν έχει snr tweak από telnet ούτε από εκεί θα παίξει γιατί νομίζω ότι το dmt στο telnet βασίζεται απλά στα δείχνει με πιο γραφικό τρόπο.
dbconan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Κανονικά πρέπει να γίνεται και σε vdsl. Το router που πήρες παρότι έχει broadcom telnet δεν υποστηρίζει την εντολή configure ή την έχει κάπως αλλιώς. Το πιο πιθανό είναι να μην υποστηρίζει snr tweak. Αυτό το λέω γιατί σε όλα τα broadcom η εντολή είναι configure ενώ σε router με chipset άλλων εταιρειών η αντίστοιχη εντολή στο telnet μπορεί να είναι config ή start ή κάτι άλλο. Για να είσαι σίγουρος τρέξε στο telnet την εντολή adsl help και δες αν σου βγάζει κάτι αντίστοιχο αντί για configure που δεν το αναγνωρίζει. Επίσης νομίζω ότι είναι συμβατό με dmt το router Που πήρες αλλά αν δεν έχει snr tweak από telnet ούτε από εκεί θα παίξει γιατί νομίζω ότι το dmt στο telnet βασίζεται απλά στα δείχνει με πιο γραφικό τρόπο. Help = this
Lolarikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 config --snr 50 adsl config --snr 50 adsl --snr 50 Πειραματίσου και δες αν κάνει κάποιο από αυτά.
dbconan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τις περνω απο εδω οπως τις βλεπω και τι βαζω,αλλα ΤΙΠΟΤΑ δυστηχως...εκτος αν κανω κατι λαθος ...
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Mε τις hol το μοντεμ ηταν ANNEX B ,,,, Σημερα αγορασα ενα TD-W9970 tp-Link,και μου βγαζει οτι ειναι καναλι ANNEX A,τι γινετε ρε παιδια,κατι λαθος εχω κανει εγω η κατι δεν παει καλα γενικα.??? Kαι οταν κανω τα τεστ μου βγαζει αυτο.. το error στο test μαλλον ειναι ασχετο με τα annex.δες για firmware update καταρχην.β.τι τεστ θες να κανεις? β.οι καρτες του οτε μαλλον πρεπει να παιζουν και annex a και annex b οποτε για αυτο αναλογως τι βαζεις πανω συγχρονιζει τουλαχιστον στο vdsl. επισης αν δουν adsl router συγχρονιζουν σε adsl .ειναι και backward compatible.εκει δεν ξερω ομως αν παιζουν παλι και στα 2 annex. και σε forthnet ξερω οτι παιζουν και adsl και vdsl και νομιζω και εκει στο vdsl οτι παιζουν και τα 2 annex. Εφόσον λογικά έχεις PSTN γραμμή θα πρέπει να γράφουν Annex A. Τώρα δεν ξέρω γιατί το H367N γράφει Annex B και σε μένα το ίδιο γράφει. οσες φορες εχω δει να συγχρονιζει vdsl οτε απο kv γραφει annex b ασχετα αν ο αλλος εχει pstn γραμμη.ισως η καρτα να δινει και τα 2 annex και ισως ο εξοπλισμος να ειναι να ειναι annex b .δεν ξερω αν υπαρχει λογος που το κανουν αυτο.πχ ο εξοπλισμος annex a να μην παιζει σε b αλλα ο b να παιζει σε a οποτε να εχουν ενα κοινο εξοπλισμο. Τελικα σε vdsl2 συνδεσεις μπορουμε να πειραξουμε snr&margin..???? η μονο σε adsl συνδεσεις γινετε.??? ναι γινεται.ο spank το εχει κανει οσο θυμαμαι με vigor 2760n σε vdsl γραμμη. Κανονικά πρέπει να γίνεται και σε vdsl. Το router που πήρες παρότι έχει broadcom telnet δεν υποστηρίζει την εντολή configure ή την έχει κάπως αλλιώς. Το πιο πιθανό είναι να μην υποστηρίζει snr tweak. Αυτό το λέω γιατί σε όλα τα broadcom η εντολή είναι configure ενώ σε router με chipset άλλων εταιρειών η αντίστοιχη εντολή στο telnet μπορεί να είναι config ή start ή κάτι άλλο. Για να είσαι σίγουρος τρέξε στο telnet την εντολή adsl help και δες αν σου βγάζει κάτι αντίστοιχο αντί για configure που δεν το αναγνωρίζει. Επίσης νομίζω ότι είναι συμβατό με dmt το router Που πήρες αλλά αν δεν έχει snr tweak από telnet ούτε από εκεί θα παίξει γιατί νομίζω ότι το dmt στο telnet βασίζεται απλά στα δείχνει με πιο γραφικό τρόπο. αν δεν υπαρχει η adsl θα βγαλει error.οποτε ξεκιναει με την help πρωτα ή μπορει να δει και αν υπαρχει manual με τις cli εντολες.σωστος το dmt απλα στην ουσια τρεχει αποπισω τις εντολες cli και δειχνει και γραφικη παρασταση.αν δεν υπαρχει σε cli δεν θα παιξει. Help = this συνηθως config adsl αλλα δες και στο config τι εχει. config --snr 50 adsl config --snr 50 adsl --snr 50 Πειραματίσου και δες αν κάνει κάποιο από αυτά. ας το κανει με το help.μετα απο καθε εντολη ή με help ή με tab ή με ? ή /? θα του λεει τι πρεπει να δωσει αν πχ θελει κατι αλλο ή αν βαζεις το value. Τις περνω απο εδω οπως τις βλεπω και τι βαζω,αλλα ΤΙΠΟΤΑ δυστηχως...εκτος αν κανω κατι λαθος ... δοκιμασε παλι με help ή οπως εγραψα πιο πανω μηπως δεις τι περιμενει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα