xplorer11 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 help!!paidia exw ena forito plato celeron sta 2.2 ghz me ati mobility radeon 9000 k modem internal kai lan card .to formara gia na valw win98 apo xp pou eixe k den mporw na vrw drivers gia na valw pou8ena exei kaneis kammia idea?
Jaco Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Το πιο απλό είναι να πάρεις ένα τηλ. στον Πουλιάδη να ρωτήσεις τι drivers πρέπει να κατεβάσεις από το net... για την radeon βρίσκεις, αλλά για το modem πρέπει να τους ρωτήσεις, όπως και για το chipset...
insomniaK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Ωπ! Άρχισαν τα όργανα... Plato, ε; -Αγαπητέ είσαι ο πρώτος που εμφανίζεσαι, να δούμε τι έχει να γίνει με τυς no-Name φορητούς..! Καλή τύχη με τους drivers!
HamerZ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Εμ, no-name δεν ήθελες; Ενώ η HP σου διαθετει drivers και κάποια άλλα απαραίτητα εργαλεία για τον κάθε φορητό της σε αντίστοιχο site της. Στον δικό μου XE3 είχε online από '98 μέχρι XP.
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Καλά να μη σε αποπάρουμε κιόλας, Βρες αποδείξεις, χαρτιά κτλ και ψάξε το θέμα μέσω του μαγαζιού που το αγόρασες!
XAZIRHS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Έχω και εγώ πρόβλημα με τα driver ενός Plato notebook. Μάλιστα χρησιμοποίησα ένα λογισμικό που μου βρήκε αυτόματα τα driver από το net και τα εγκατέστησε αλλά η κάρτα ήχου δεν δούλεψε. Ενώ την αναγνωρίζει ( μια realtek ac97) βγάζει ότι η συσκευή δεν λειτουργεί κωδικός 10. Μπορεί να βοηθήσει κανείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.