Dare-Devil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Έχω ξεκινήσει ένα project όπου θέλω να φτιάξω ένα mini κουτί όπου θα βάλω μέσα μητρική απο λάπτοπ . Μία μητρική απο toshiba με i3 2350m και nvidia 820mΤο υλικό που θα χρησιμοποιήσω είναι plexiglass όπου το σχέδιο θα το κάνω ή σε autoCAD ή σε Corel (θα δείξει)Το θέμα είναι που μπορώ να βρω διάφορα εξαρτήματα για να φτιάξεις ενα κουτί όπως το θες απο το μηδέν. Δεν μιλάω για το plexiglass (το οποίο το έχω εντοπίσει) αλλα για βίδες , για αποστάτες ποδαράκια όπου θα βιδώνει επάνω η μητρική για να μην ακουμπάει κάτω (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω) βίδες , λαστιχένα ποδαράκια-βάσεις για το κάτω μέρος του κουτιού και ότι άλλο χρειαστώ . Μήπως ξέρετε κανένα site απο εξωτερικό που να πουλάει τέτοιου είδους πράγματα για custom made case;Το plexiglass θα κοπεί με βάση το σχέδιο σε open source CNC φίλου μου οπότε μιλάμε για δουλειά ακριβείας.Eυχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δες σε μαγαζί για υδραυλικά για τα λαστιχάκια, και σε μαγαζιά υπολογιστών για τους αποστάτες Το έχω κάνει αυτό που θες, βάζοντας και μικρή υδρόψυξη στο pcάκι. Αξίζει σαν προτζεκτάκι, κάτι αποκλειστικά δικό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δες σε μαγαζί για υδραυλικά για τα λαστιχάκια, και σε μαγαζιά υπολογιστών για τους αποστάτες Το έχω κάνει αυτό που θες, βάζοντας και μικρή υδρόψυξη στο pcάκι. Αξίζει σαν προτζεκτάκι, κάτι αποκλειστικά δικό σου. Στο πάνω μέρος του θα σκαλιστεί κάποιο σχέδιο απο το CNC ουσιαστικά θέλω να φτιάξω ένα κουτί σαν να ναι dvd player ας πουμε. Ενα media pc για τηλεόραση ή έναν φορητό pc case στην ουσία. Θα μπουν ανεμιστήρες και φωτισμός led αλλά δεν ξέρω ακόμα απο που θα δώσω τροφοδοσία στα leds γιατι μιλάμε για μητρική laptop . Ακόμα το σκέφτομαι και δεν είμαι ηλεκτρονικός . Στοιχειώδη γνώση έχω σε ρεύματα αλλά θα το ψάξω το θέμα διαβάζοντας και αν χρειαστεί αγοράζω και κολλητήρι Μια απορία πυο έχω είναι αν οι αποστάτες τα ποδαράκια για την μητρική όπου θα βιδωθεί σε αυτά η μητρική είναι πρόβλημα να ναι μεταλλικά . Σκέφτομαι το θέμα περι γείωσης αν και απο όσο ξέρω το λαπτοπ γειώνεται απο την παροχή του τροφοδοτικού. Μήπως μου διαφεύγει κάτι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ανάλογα την μητρική. Αν και λογικά γειώνονται απο εκεί. Εγώ θα έβαζα, και έβαλα, λαστιχένια δαχτυλίδια στους αποστάτες. Μπορείς να πάρεις από το πινάκι του τροφοδοτικού, τα 19 ή 12 volt και με έναν 7812 και κανα δυο πυκνωτές να πάρεις σταθερή τάση 12 volt για την λεντοταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ανάλογα την μητρική. Αν και λογικά γειώνονται απο εκεί. Εγώ θα έβαζα, και έβαλα, λαστιχένια δαχτυλίδια στους αποστάτες. Μπορείς να πάρεις από το πινάκι του τροφοδοτικού, τα 19 ή 12 volt και με έναν 7812 και κανα δυο πυκνωτές να πάρεις σταθερή τάση 12 volt για την λεντοταινία. Στο λάπτοπ μέσα τα ποδαράκια που βιδώνεται η μητρική φαίνεται να ναι πλαστικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Να σου πω την εμπειρια μου απο το plexi glass ωραιο , δουλευετε ευκολα ΑΛΛΑ η σκονη που μαζευει ειναι μεγαλος μπελας , κοιτα ειτε καντω απο την αρχη ολο αλουμινιο και κανα 2 πανελ αν θελεις να βλεπεις το εσωτερικο απο plexi , αποστατες στην δικια μου κατασκευη ειχα βαλει Μ3 και για ποδαρακια ειχα της lian li 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Για αποστάτες και για βίδες δες εδώ: http://www.acdcshop.gr/mechanical-c-279.html?osCsid=44q0pjildf0dbd0fa5v9pj0284 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Έχω σκεφτεί και την λύση με αλουμίνιο και για λόγους απαγωγής θερμότητας αν και με plexiglass δεν τίθεται θέμα αν σχεδιάσω σωστά το κουτί και επειδή είμαι λίγο ψείρας και κατέχω γνώσεις θερμοδυναμικής και μετάδοσης θερμότητας με βλέπω να τυραννιέμαι χωρίς λόγο για τον πιο αποδοτικό τρόπο . Απλά το αλουμίνιο θα μου κοστίσει περισσότερα λεφτά και θα το σκεφτώ σοβαρά . Τα λινκς που μου δώσατε ήταν άκρως χρήσιμα !!! Σας ευχαριστώ !Το όλο project θα το τραβήξω βίντεο κατα την διαδικασία κατασκευής του και θα ανέβει youtube ! Να σου πω την εμπειρια μου απο το plexi glass ωραιο , δουλευετε ευκολα Η δουλειά θα γίνει σε CNC φίλου οπότε όλα αλουμίνιο και plexi δουλεύονται εύκολα και με ρομποτική ακρίβεια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το plexi ηθελε καθαρισμα 1 φορα την μερα απο σκονη Καλυτερα κοιτα σε αλουμινιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το plexi ηθελε καθαρισμα 1 φορα την μερα απο σκονη Καλυτερα κοιτα σε αλουμινιο Nαι το γνωρίζω αυτο με το plexi . Ίσως να κάνω το πάνω κάλυμμα και κάτω αλουμίνιο καi περιμετρικά plexi . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 για να μν ανοιγω θεμα νεο, αυτο http://www.e-shop.gr/mdpc-x-sleeve-small-toxic-green-1m-p-PER.643368 για να το περασω στα καλωδια πρεπει να τα ξηλωσω εντελως να μεινουν γυμνα και απο το πλαστικο που γινεται η συνδεση? η απλα τα ''σχοιζεις'' στν μεση και το καλωδιο μπαινει μεσα σε αυτο και απλα κολλαει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 για να μν ανοιγω θεμα νεο, αυτο http://www.e-shop.gr/mdpc-x-sleeve-small-toxic-green-1m-p-PER.643368 για να το περασω στα καλωδια πρεπει να τα ξηλωσω εντελως να μεινουν γυμνα και απο το πλαστικο που γινεται η συνδεση? η απλα τα ''σχοιζεις'' στν μεση και το καλωδιο μπαινει μεσα σε αυτο και απλα κολλαει; Το πρώτο θέλει ένα sleeving tool kit και βγάζεις 1-1 καλώδιο και το περνάς ξεκινά ψάχνοντας οδηγούς στο ίντερνετ,Την επόμενη φορά άνοιξε νέο θέμα μιας και η ερώτηση σου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα