Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την παρουσίαση της curved και UltraWide οθόνης Predator 35, η Acer ανακοίνωσε την νέα Predator XB321HK στις 32 ίντσες.

Η νέα Predator XB321HK έχει διαγώνιο 32 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 3840 x 2160 pixels ενώ το πάνελ είναι τύπου 10-bit color, προσφέρει γωνίες θέασης 178°/178° καθώς και κάλυψη 100% του χρωματικού προτύπου sRGB.

Το νέο monitor που απευθύνεται σε απαιτητικούς gamers, κάνει χρήση της τεχνολογίας adaptive refresh-rate Nvidia G-Sync ενώ στα χαρακτηριστικά της συμπεριλαμβάνονται επίσης χρόνος απόκρισης 4ms, μέγιστη φωτεινότητα 350cd/m² και dynamic mega-contrast ratio.

Επίσης διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά της Acer, που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης, όπως το EyeProtect που μειώνει το μπλε φως ή το GameView, που ρυθμίζει την οθόνη δυναμικά για να ταιριάζει με τον τύπο του παιχνιδιού που παίζει ο χρήστης. Οι είσοδοι περιλαμβάνουν HDMI και DisplayPort 1.2. Το κόστος της στην Μ. Βρετανία είναι £799 (περίπου €1031).

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

Αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές.
Τώρα μένει να σταματήσει αυτό το αστείο με τις Sync τεχνολογίες. 
Να ενσωματώνουν επιτέλους δηλαδή τόσο Gsync, όσο και FreeSync.

Σε διαφορετική περίπτωση μιλάμε για μία παντελώς άχρηστη τεχνολογία που το μόνο που κάνει είναι να σε δεσμεύει στον τρόπο που θα κάνεις αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν με το καλό πέσει στα 150€ θα την πάρω. Μέχρι τότε είμαι μια χαρά με την Turbo-X Monitor 19,5'' TX-195HES μου και δεν μου λείπει και τίποτα! Και τα παιχνίδια μου τα βλέπω και τις τσοντ...ε τις ταινίες μου και είμαι μια χαρά! Δεν βρίσκω κανένα λόγο να αναβαθμίσω...μην πέφτετε θύμα του marketing!

• Like 6
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το κοστος ειναι δυσαναλογο με την εμπειρια που προσφερει

Όλες οι επώνυμες 32" 4Κ από τα 1000 και πάνω πάιζουν...

Δημοσ.

Όταν με το καλό πέσει στα 150€ θα την πάρω. Μέχρι τότε είμαι μια χαρά με την Turbo-X Monitor 19,5'' TX-195HES μου και δεν μου λείπει και τίποτα! Και τα παιχνίδια μου τα βλέπω και τις τσοντ...ε τις ταινίες μου και είμαι μια χαρά! Δεν βρίσκω κανένα λόγο να αναβαθμίσω...μην πέφτετε θύμα του marketing!

Καταστρέφεις τα μάτια σου.

• Like 1
Δημοσ.

^ Κάτι άλλο έχει καταστρέψει, εξού και το ρετάρισμα...

On topic: Τόση κακογουστιά, μόνο για gamers...

Δημοσ.

Ωραία τα 4k αλλά προτιμώ κάτι σε full hd ειδικά με τα games που παίζω εγώ που το πιο απαιτητικό είναι το diablo και το torchlight είναι κρίμα για την οθόνη όχι για τα λεφτά που θα δώσω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...