GrClown Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα,Πριν κάτα μέρες αγόρασα την κάρτα γραφικών Gigabyte GeForce GT730 2GB.Όταν την έβαλα στον υπολογίστη και τον άνοιξα είχα κολήσει στο logo της Hp και δεν έκανε τίποτα άλλο και κάθε τόσο ακουγόταν από το bios ένας σύντομος ήχος.Μέτα το τρίτο beep κάνει επιπλέον 1 beep και καπάκι 3 συνεχόμενα και μαυρίζει η οθόνη ενώ ο υπολογιστής συνεχίζει να λειτουργεί κανονίκα..Τι πιστεύετε ότι φταίει??
GrClown Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ένας φίλος μου είπε ότι δεν τρέχει καλά διότι το τροφοδοτικό μου είναι 300watt και δεν έχει καλώδιο pciΛες να φταίει αυτό??
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Kαι με μέτριο 250άρι τρέχει αυτή. Δεν έχεις θέμα. Η κάρτα έχει πρόβλημα κατα 99%
TheELF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δεν έχεις θέμα. Η κάρτα έχει πρόβλημα κατα 99% Ξέρω ότι οι παλιές κάρτες δεν παίζουν σε uefi bios και δεν βγάζουν εικόνα,μπας και παίζει και το αντίστροφο; Να την έχει βάλει δηλαδή σε πολύ παλιά μητρική (διαφορετικά γιατί να πάρεις 730) και να μην ξεκινάει για αυτό; Μπορεί και να έχει από το Bios να δουλεύουν τα γραφικά της μητρικής/επεξεργαστή και να υπάρχει conflict. Αν η 730 έχει έξτρα βύσμα για τροφοδοσία και δεν την έχει συνδέσει,επειδή δεν έχει το τροφ του,τότε λογικό να μην παίζει.
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Η 730 δεν έχει έξτρα βύσμα, είναι ή 25 ή 40 watt. Ακόμα και σε μητρικές 775 δεν είχα θέμα με το bios με νέες κάρτες, λες να έχει εκεί? πχ GTX750 σε p35 κτλ.
GrClown Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 την πηγα για αντικατασταση και ακομα το ιδιο προβλημα μου εμφανιζειΜηπως φταει που την καρτα την συνδεω με καλωδιο VGA??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα