Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ...συγκατοικο που οσες φορες και αν εχω μιλησει δεν κανει τιποτα .

Εχει κανει "καταληψη" ολων των κοινοχρηστων χωρων που περιβαλλον την πολυκατοικια με οτι θελει και κυριως ξυλα για τζακι που αρνειται να τα παρει .

Οι φωτογραφιες απεικονιζουν την μια μονο πλευρα (η οικοδομη ειναι πανταχοθεν ελευθερη) και εχει και στις αλλες πλευερες μεταλικες ζαρτινιερες , συκιες σε μεγαλες γλαστρες και οτι αλλη σαβουρα  μπορει να φανταστει καποιος .

Εκτος την δικαστικη οδο εχω αλλη επιλογη ?? Εχει κανει "τσαντιρι"με το ετσι θελω ολο τον περιβαλλοντα χωρο .

Ειμαι ιδιοκτητης των τριων απο τα τεσερα διαμερισματα και ενος υπογειου σε συνολο .

Τα νευρα μου !!!

post-40980-0-18829600-1457782683_thumb.jpg

post-40980-0-01998400-1457782684_thumb.jpg

post-40980-0-70686800-1457782684_thumb.jpg

post-40980-0-32425000-1457782685_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

εάν κάνεις επώνυμη καταγγελία βεβαίως! γιατί να μήν έρθει? τους καλείς τους λές το πρόβλημά σου και έρχοντε να δούν ποιό είναι το θέμα. αυτοί οι ίδιοι θα σου πούν άν είναι επιτρεπτό ή όχι και θα βρούν μετά και τον ιδιοκτήτη των πραγμάτων αυτών και είτε θα του συστήσουν να τα μαζέψει αμέσως είτε θα του κόψουν κάποιο πρόστιμο άν έγγυτε σε κάποιον νόμο η παράβαση αυτή. άν πάλι δέν καταλάβει ξανακαλείς την αστυνομία και τους λές τί έχει προηγηθεί.

Δημοσ.

Δεν εχω κανενα προβλημα να κανω επωνυμη καταγγελια και να υποδειξω αυτον που τα εχει βαλει αλλα δεν ξερω αν αυτα που εχει βαλει επιπτουν σε καποια διαταξη νομου οτι απαγορευεται η τοποθετηση τους.

Δημοσ.

ΓΙα τα ξυλα ρωτας πυροσβεστικη, δεν ξερω αν επιτρεπετε η αποθηκευση καυσιμης υλης ετσι χυμα, ακομα και αν το  κανουμε ολοι.

• Like 1
Δημοσ.

Παρόμοια εμπειρία στο πατρικό με όμως τον πρώην ιδιοκτήτη(και νυν και αεί καθίκι) του οικοπέδου που χτίστηκε η πολυκατοικία.

Κατάληψη κανονική στους κοινόχρηστους χώρους.

Αστυνομίες,δικαστήρια,εισαγγελίες και μπόλικες μηνύσεις από τους ενοίκους για >10 χρόνια μέχρι να συμμαζευτεί κάπως.

Το καλό είναι ότι ψόφησε,το κακό ότι τα μπάσταρδοπαιδια του συνεχίζουν τα ίδια.

Ευτυχώς οι γονείς έχουν φύγει από εκεί, μένουν στο χωριό πλέον και ησύχασαν.

Εσύ τώρα πρέπει να το πας μέσω αστυνομίας δυστυχώς,όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.

Ιδίως εάν είσαι ιδιοκτήτης.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Είναι ιδιωτικός χώρος και η αστυνομία δεν θα επέμβει αυτεπαγγέλτως, παρά μόνο αν γίνει μήνυση, η οποία όμως έχει και ένα κόστος της τάξης των 100€.

Μια δωρεάν λύση είναι να ζητήσεις εισαγγελική παραγγελία, αλλά θα πρέπει να πάς στην Ευελπίδων (κτήριο 16) για να την πάρεις και να την προσκομίσεις στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Αυτό ουσιαστικά είναι επίσημα παράπονα και κλήση προς εξηγήσεις, αλλά δεν έχει κάποια ιδιαίτερη νομική ισχύ. Το αποτέλεσμά του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο το πως θα το χειριστεί ο ΑΞΥΠ του τμήματος.

Φαντάζομαι οτι δεν υπάρχει κανονισμός πολυκατοικίας που να ορίζει τον τρόπο χρήσης των κοινοχρήστων χώρων;

Δημοσ.

Είναι ιδιωτικός χώρος και η αστυνομία δεν θα επέμβει αυτεπαγγέλτως, παρά μόνο αν γίνει μήνυση, η οποία όμως έχει και ένα κόστος της τάξης των 100€.

Μια δωρεάν λύση είναι να ζητήσεις εισαγγελική παραγγελία, αλλά θα πρέπει να πάς στην Ευελπίδων (κτήριο 16) για να την πάρεις και να την προσκομίσεις στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Αυτό ουσιαστικά είναι επίσημα παράπονα και κλήση προς εξηγήσεις, αλλά δεν έχει κάποια ιδιαίτερη νομική ισχύ. Το αποτέλεσμά του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο το πως θα το χειριστεί ο ΑΞΥΠ του τμήματος.

Φαντάζομαι οτι δεν υπάρχει κανονισμός πολυκατοικίας που να ορίζει τον τρόπο χρήσης των κοινοχρήστων χώρων;

Οχι δυστυχως δεν υπαρχει κανονισμος .

μα αυτό είναι και η δύναμή του! οτι είναι ο ιδιοκτήτης! απορώ πώς τον έχεις αφήσει τόσο καιρό!

Ειμαι ιδιοκτητης των 3  αλλων αλλα οχι του δικου του διαμερισματος .

Δημοσ.

Δε θελω τετοια απο μελη του insomnia.

Μόνο έτσι καταλαβαίνουν κάτι τέτοιοι. Κ εφόσον είναι σε "κοινόχρηστο" χώρο τότε θεωρώ ότι είναι "κοινόχρηστα". Οπότε τα μεταλλικά αντικείμενα τα μαζεύουν γιατί τα λιωνουν οπότε φεύγουν αμέσως. Τα ξύλα μια απτα ίδια όποιον κ να πεις στις μέρες που ζούμε θα τα "σηκώσει" την ίδια μέρα. Κ εάν ξαναβάλει πράγματα στο κοινόχρηστο κάνε ξανά το ίδιο... κ ξανά μέχρι που θα βάλει μυαλό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ?

Όταν λέμε κοινόχρηστος χώρος δεν σημαίνει ότι μπορεί να τον χρησιμοποιούν όλοι?

Δε μπορεί να πει ότι με αυτόν τον τρόπο τον χρησιμοποιεί? ... Ναι ΟΚ μου φαίνεται και εμένα κουλό να καταλαμβάνει μόνιμα το χώρο (όχι πχ να τα αφήνει για λίγο) αλλά πως ορίζεται αυτό?

πχ κάποιος μπορεί να απλώσει τα ρούχα του στην κοινόχρηστη ταράτσα ... υπάρχει κάτι που να του ορίζει πόσα ρούχα και για πόσο καιρό μπορεί να απλώσει?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...