Phonic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 καλησπερα!! εχω ενα 6αρι iphone και ειναι απο αμερικη. οταν προσπαθω να ενεργοποιησω την συσκευη μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η καρτα σιμ δλδ θελει την αμερικανικη καρτα. ΑΝ παρω μια rsim 10 θα μου ενεργοποιησει την συσκευη?? ή για να χρησιμοποιηθει πρεπει να ενεργοποιηθει πρωτα?? ευχαριστω προκαταβολικα!! (το κινητο ειναι στο ios 9.2 απο οσο θυμαμαι )
forgotten Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 καλησπερα!! εχω ενα 6αρι iphone και ειναι απο αμερικη. οταν προσπαθω να ενεργοποιησω την συσκευη μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η καρτα σιμ δλδ θελει την αμερικανικη καρτα. ΑΝ παρω μια rsim 10 θα μου ενεργοποιησει την συσκευη?? ή για να χρησιμοποιηθει πρεπει να ενεργοποιηθει πρωτα?? ευχαριστω προκαταβολικα!! (το κινητο ειναι στο ios 9.2 απο οσο θυμαμαι ) ναι θα ενεργοποιηθει ,ειχα παρομοιο θεμα και ξεκλειδωσα με r sim αν δεν ειναι blacklisted συμφερει να το ξεκλειδωσεις
panoreos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Rsim 10+ χρειάζεσαι για το 6αρι Και ένα ελέγχω να δεις σε ποιο δίκτυο ειναι κλειδωμένο για να διαλέξεις κατα την ενεργοποίηση της Rsim 10+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα