Donalhioy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 απο τις 5 συσκευες που θα χρειαστω τελικα "οχι 6 που υπολογιζα στην αρχη" θα γινει αγορα 2 συσκευων lumia 435 μεσα στην βδομαδα 2 συσκευες samsung j1 και 1 lg l9 τις πηρα second hand απο γνωστους.. βγηκε αρκετα φτηνοτερα.. οι συσκευες παρολο που δεν ειναι δικαρτες τελικα τα βολεψαμε μιας που καποιοι εχουν ηδη δικαρτα και ενας δεν εχει θεμα να εχει 2 συσκευες.." ευχαριστω ολλους σας για τις προτασεις... 1
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Κακη αγορα παντως το J1 και το βλεπεις και στα σχολια στο skroutz. Κριμα που το Moto E ειναι δικαρτο.
Pseudonumo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 κακό το j1, τα 435 νομίζω για δουλειά θα βγουν τα πιο εύχρηστα 1
Donalhioy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 και τα 2 samsung j1 μου βγηκαν 65 ευρο... οποτε ειναι καλο deal πιστευω.. 1
@topos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 και τα 2 samsung j1 μου βγηκαν 65 ευρο... οποτε ειναι καλο deal πιστευω.. Μεταχειρισμενα? Εαν ναι,μαλλων δεν ειναι απο την στιγμη που τα 435 θα σου βγαινανε στα ~110 -~26ευρω το φπα και θα ειχες τα δικαρτα και 2 ετη εγγυηση, Ασε που σαν εμπειρια χρησης τα 435 θα ειναι ετη φωτος καλυτερα απο android με 512ram. 2
Donalhioy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 τα δυο 435 μου βγηκαν ~125 ευρο "ολα μαζι.. μεταφορικα-αντικαταβολη κτλ.." τα j1 ρολαρουν μια χαρα.. αφου το μονο προγραμμα που εχουν μεσα ειναι το viber..65 ευρο και τα 2 το lg l9 ειναι μια χαρα..αλαγκαριστο και ας εχει μεσα καμποσα app "δεν θα το αγοραζα ομως ουτε για πλακα στα 120 ευρο. για 40 που το πηρα ομως,,? και απο τα 435 εχουμε παραπονα.. δυσκολα στον χειρισμο λενε.. και ο ενας κανει παραπονα που τα wp δεν εχουν το pockee... κατα τα αλλα και αυτα μια χαρα δουλευουν απο τα λιγο που τα σκαλισα.. εμπειρια χρησης αυτοι που εχουν τα wp εχουν θεμα.. φανταζομαι μεχρι να το συνηθισουν.. λογικο.. αν καβατζαρης τα ηντα ολα αρχιζουν και γινονται δυσκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα