Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα 

Η κοπέλα μου έχει cyta 2 play με εως 24 ιντερνετ απεριοριστα σταθερα 300 κινητα 

Το πρώτο μήνα μπήκε μια χαρά μετα αρχίσανε όλα έχει αλλάξει ο τεχνικός καμια 50 ίσως και παραπανω ρουτερ απο το κάθε μοντέλο 10 εφερε και δοκίμαζε

το πρόβλημα είναι πάει να συχρονίσει και μόλις συχρονίσει πέφτει αυτο το κάνει απο της 8 το πρωι μέχρι της 10 το πρωί και μετά είναι πάντα κομμένο τα εχω ελένξει όλα τι να κάνω 

Δοκίμασα με δικό μου ρουτερ τα ιδια 

Αλλάξα τηλεφωνικη πρίζα και το ζεύγος απο το κατανεμητή προς το σπίτι με άλλλαξε ο οτέ το καλώδιο τα ίδια 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Εγώ θα σου έλεγα να φύγεις από την Cyta όμως.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μετράει αντίστροφα μέχρι να κλείσει.

Και με την ίδια τιμή μπορείς να βάλεις Wind (αν δεν κάνω λάθος).

Μπορεί να μην φταίει ο πάροχος αλλά ενιωσα την ανάγκη να σε προειδοποιήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Λες να κλεισει σαν την on telecoms 

21€ ειναι στη wind θα το ψαξω πρωτα γιατι αν φυγει θα πληρωσει τα ρήτρα οποτε θα δούμε τώρα 

Δημοσ.

ασε συνδεθηκε σημερα για 1 λεπτο και επεσε αλλα πληρωνει 24 και ειχε 512klbs me 10klbs  download/download

Σκεφτόμαστε να φύγουμε πια εταιρια να επιλεξει και γιατι 

οτε εχω εγω οκ  καλως ειναι αλλα κατι αλλο ?

Δημοσ.

Πάρε πρώτα να τους κόψεις τον κώλο!!!!

Και αν συνεχίσουν αυτά τα προβλήματα πλήρωσε την ρήτρα, πες τους να την βάλουν εκεί που ξέρουν και πήγαινε σε σοβαρή εταιρία.

(συγνώμη από τους Mods αν φαίνομαι επιθετικός).

Εγώ λέω Wind και HOL (ειδικά η HOL είναι πολυ καλή).

Και αν σε παίρνει με 30€ μπορείς να πας σε Forthnet που σου δίνει και δορυφορική μαζί.

Δημοσ.

Ακου φοιτητητες ειμαστε οκ ιεμαστε απο εδω αλλα

το ψαξαμε απο γειτονες εγω που εχω οτε φοιτητικο vdsl 50 παινω 48,5 

απο πανω με forthnet 10 αλλα εχει πολλα προβληματα 

wind δεν κανει εκπτωση στους φοιτητες 

hol εχει ενα στα 18 ευρω αλλα μας ειπαν 85 ευρω η γραμμη τους λεμε θελουμε τον ιδιο αριυμο και οχι νεο και μας ειπαν ειναι η ενεργοποιηση και η εγκαταστηαση 

Μαλλον η hol η οτε θα δουμε προς το αρων παιρνει απο εμενα ινυερνετ 

Δημοσ.

το ρουτερ δεν φταιει οπως λες.

αν εχεις δοκιμασει και κατω στον κατανεμηη/χωνευτη και εχεις τα ιδια δεν φταιει ουτε το σπιτι.

οποτε παμε στο εξω.

στο εξω μπορει να φταιει κατι στο καλωδιο του οτε που αν δωθει βλαβη θα πρεπει να φτιαχτει ή μετα μπορει να φταιει κατι στην καρτα του dslam της cyta.αυτο ομως μονο η cyta μπορει να το δει.και εφοσον δεν ξερεις τι εχουν κανει υποχρεωτικα περιμενεις.μπορει να αλλαχτει ζευγαρι απο τον οτε και να ειναι οκ μπορει να αλλαχτει καρτα απο την cyta και να ειναι οκ μπορει να ειναι θεμα ζευκτικου καλωδιου και να παει για αλλαγη οριου αλλα αυτα δεν θα στα πουν.αυτα ειναι μεταξυ cyta και ote και δεν προκειται να σου αναλυσουν ακριβως τι γινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχουν αλλαξει ρουτερ καλώδιο μέχρι τον οτε και κάρτα τίποτα έχουν κολλήσει δεν ξέρουν τι μπορεί να φταίει 

Δημοσ.

μπορει να ειναι το ζευκτικο απο την αιθουσα παροχων μεχρι τον γενικο κατανεμητη του οτε.γενικως καποιος κατι δεν εχει κανει.το παιρνεις παντα βημα βημα.βλεπεις οτι συγχρονιζεις πανω στο οριο μετα βλεπεις οτι συγχρονιζεις στον γενικο κατανεμητη μετα καφαο και μετα πελατη.αναλογως που ειναι το προβλημα κανεις και αναλογες αλλαγες.απο εκει και περα ειναι ποσο ασχολειτε ο οτε.ακομα και γεφυρα με δικο του οριο μπορει να κανει για δοκιμες.αλλα το βασικο ειναι οτι δνε ξερεις τι μπορει να εχουν δοκιμασει περα απο αυτα που σου εχουν πει.

Δημοσ.

Πάντως τη παρασκευή που ήρθαν με εβαλαν για λίγο σαν πελάτη τους και συχρόνισε στα 18/0,9 μόλις με ξαναγύρισαν κανονικά τα ίδια 

Δημοσ.

ναι αλλα 2 μηνες ισως και παραπάνω ταλαιπωρουμαστε με τοτηλεφωνο θα κανω αιτηση μεταφορας η ακυρωση και να ερθει να παοιρνει απο εμενα 

Δημοσ.

ε ναι αμα δεν εχει γινει κατι 2 μηνες τοτε αλλαξε εταιρεια.θα μπορουσαν να σου αλλαξουν οριο απο την cyta για να πεσεις σε αλλο οριο οποτε αλλη καρτα (αν και μπορει να ειναι και η ιδια) και αλλο ζευκτικο ωστε να λυθει το θεμα αφου με οτε επαιξες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...