eledorian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλημέρα στην κοινότητα.Έχω ανάγκη λάπτοπ και θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και τελευτέα έχω μείνει πίσω στην τεχνολογία γενικώς. Διαθέτω εως και 650 ευρώ ( με 12 άτοκες δόσεις) Κυρίως το χρειάζομαι για σχεδιαστικά προγράμματα CAD διαφόρων ειδών, για προγραμματισμό, για να τρέχω τυχόν υπολογιστικές-αναλυτικές μεθόδους και άλλα. Επίσης επειδή είμαι gamer θα ήθελα να τρέχει τα παιχνίδια της blizzard kai to total war warhammer. αν χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία να σας την δώσω. Ευχαριστώ πολύ
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εχω ανακαλυψει ενα καταστημα που φερνει refurbished, open box και leasing returns ολα με εγγυησεις κτλ σε τιμες Αμερικης (κι αλλοι φερνουν αλλα πουλανε πολυ ακριβα) Πριν λιγες μερες ειχε Dell M6600 με τετραπυρηνο i7, SSD, FHD οθονη και Quadro με 509€ Και M4800 λιγων μηνων με 999€ http://laptopoutlet.gr/main/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1&Itemid=743&vmcchk=1&Itemid=743 Τωρα δεν εχει τιποτα που να σε ενδιαφερει. Πρεπει να εισαι stand by γιατι τα περισσοτερα δεν μενουν για περισσοτερες απο λιγες ωρες.
eledorian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εχω ανακαλυψει ενα καταστημα που φερνει refurbished, open box και leasing returns ολα με εγγυησεις κτλ σε τιμες Αμερικης (κι αλλοι φερνουν αλλα πουλανε πολυ ακριβα) Πριν λιγες μερες ειχε Dell M6600 με τετραπυρηνο i7, SSD, FHD οθονη και Quadro με 509€ Και M4800 λιγων μηνων με 999€ http://laptopoutlet.gr/main/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1&Itemid=743&vmcchk=1&Itemid=743 Τωρα δεν εχει τιποτα που να σε ενδιαφερει. Πρεπει να εισαι stand by γιατι τα περισσοτερα δεν μενουν για περισσοτερες απο λιγες ωρες. ευχαριστώ για το χρόνο σου και την βοήθεια.επειδή το χρειάζομαι άμεσα έχεις να προτείνεις τουλάχιστον CPU GPU Ram και άλλα σχετικά με την χρήση που το θέλω?
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Οχι γιατι δεν εχει νοημα, τα χαρακτηριστικα που θες μπορει να τα βρεις και σε ενα Turbo X λαπτοπ αλλα πιστεψε με δεν θες να μπλεξεις με ενα τετοιο.Στα desktop ειναι φανατικα υπερ του custom build PC, στα λαπτοπ το αντιθετο. Δεν θα σου προτεινω λοιπον χαρακτηριστικα.Αν ημουν στη θεση σου θα κοιταζα μονο σε refurbished Dell Precision, M6600, M6700, M4600, M4700 (δεν σε παω σε πιο καινουρια >M4800 γιατι ξεπερνανε το budget που εχεις ορισει) και ισως και στα αντιστοιχα HP Μπορεις να επισκεπτεσαι την σελιδα τους στο Site: FB που συνηθως εκει ανακοινωνουν τι θα φερουν και μπορεις να κανεις και προπαραγγελια
driverpit Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλημέρα στην κοινότητα.Έχω ανάγκη λάπτοπ και θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και τελευτέα έχω μείνει πίσω στην τεχνολογία γενικώς. Διαθέτω εως και 650 ευρώ ( με 12 άτοκες δόσεις) Κυρίως το χρειάζομαι για σχεδιαστικά προγράμματα CAD διαφόρων ειδών, για προγραμματισμό, για να τρέχω τυχόν υπολογιστικές-αναλυτικές μεθόδους και άλλα. Επίσης επειδή είμαι gamer θα ήθελα να τρέχει τα παιχνίδια της blizzard kai to total war warhammer. αν χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία να σας την δώσω. Ευχαριστώ πολύ Βάλε το αρχικό μήνυμα σου σε αυτήν την ενότητα http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/ 1
eledorian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Οχι γιατι δεν εχει νοημα, τα χαρακτηριστικα που θες μπορει να τα βρεις και σε ενα Turbo X λαπτοπ αλλα πιστεψε με δεν θες να μπλεξεις με ενα τετοιο. Στα desktop ειναι φανατικα υπερ του custom build PC, στα λαπτοπ το αντιθετο. Δεν θα σου προτεινω λοιπον χαρακτηριστικα. Αν ημουν στη θεση σου θα κοιταζα μονο σε refurbished Dell Precision, M6600, M6700, M4600, M4700 (δεν σε παω σε πιο καινουρια >M4800 γιατι ξεπερνανε το budget που εχεις ορισει) και ισως και στα αντιστοιχα HP συμφωνώ μαζί σου με το custom build.στα λαπτοπ όμως είμαι σχετικά άσχετος. το θέμα είναι ότι για την χρήση που το θέλω σίγουρα πρέπει να έχει και μια ικανοποιητική GPU όσον αφορά την RAM βολεύομαι και με 4GB και δίνω αργότερα για επέκταση ή και SDD.καθώς το χρειάζομαι άμεσα το μηχάνημα. για παράδειγμα από έναν οδηγό που βρήκα γράφει το εξής ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ AMD E1 xxxx, E2 xxxx ΚΛΠ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ DUAL CORE Ή QUAD CORE ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ xxxxU ΚΑΙ ΣΕ xxxxM ή αρχίζουνε με N28xx, N29xx ή N1xxx !!! http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-b70-80-80mr000tpb-173-intel-core-i7-5500u-4gb-1tb-nvidia-gt920m-2gb-windows-81-pro-p-PER.910655 αυτός δλδ που έχει 5500U είναι μούφα;
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 συμφωνώ μαζί σου με το custom build.στα λαπτοπ όμως είμαι σχετικά άσχετος. το θέμα είναι ότι για την χρήση που το θέλω σίγουρα πρέπει να έχει και μια ικανοποιητική GPU όσον αφορά την RAM βολεύομαι και με 4GB και δίνω αργότερα για επέκταση ή και SDD.καθώς το χρειάζομαι άμεσα το μηχάνημα. για παράδειγμα από έναν οδηγό που βρήκα γράφει το εξής ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ AMD E1 xxxx, E2 xxxx ΚΛΠ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ DUAL CORE Ή QUAD CORE ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ xxxxU ΚΑΙ ΣΕ xxxxM ή αρχίζουνε με N28xx, N29xx ή N1xxx !!! http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-b70-80-80mr000tpb-173-intel-core-i7-5500u-4gb-1tb-nvidia-gt920m-2gb-windows-81-pro-p-PER.910655 αυτός δλδ που έχει 5500U είναι μούφα; Δεν εχει καμια σχεση σε επιδοσεις και κατασκευη με τα Precision της Dell. Συμφωνω και με τον οδηγο αλλα στο μονο που θα σου χρησημεψει ειναι στο να αποφυγεις τα εντελως αχρηστα λαπτοπ. Το Lenovo που εβαλες δεν ειναι σε αυτην την κατηγορια αλλα για να καταλαβεις τα Dell που σου ειπα ξεκινανε καινουρια απο 1500 τα μικρα και 2200 τα μεγαλα στην πιο basic εκδοση τους. Αλλη κατηγορια.
eledorian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δεν εχει καμια σχεση σε επιδοσεις και κατασκευη με τα Precision της Dell. Συμφωνω και με τον οδηγο αλλα στο μονο που θα σου χρησημεψει ειναι στο να αποφυγεις τα εντελως αχρηστα λαπτοπ. Το Lenovo που εβαλες δεν ειναι σε αυτην την κατηγορια αλλα για να καταλαβεις τα Dell που σου ειπα ξεκινανε καινουρια απο 1500 τα μικρα και 2200 τα μεγαλα στην πιο basic εκδοση τους. Αλλη κατηγορια. αν δηλαδή ανεβάσω το budjet κάνα 200ρικο ακόμη θα βρω κάτι που να μου κάνει είτε καινούριο είτε refurbished θα καλύψω τις ανάγκες της χρήσης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα