Προς το περιεχόμενο

nexus 6p vs iphone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε δεν ειχα ποτε iphone 6 οποτε η δικη σου αποψη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα αλλα πραγματικα πρωτη φορα βλεπω καποιον να λεει οτι το iphone 6(οχι το plus) εχει καλη αυτονομια κ βιντεακια που βλεπω για επιδοσεις αυτονομιας παντα τελευταιο το βλεπω..

Το 5s που το εχω δουλεψει παντως ηταν τραγικο απο θεμα αυτονομιας 

Δημοσ.

Όποιος είχε iPhone και Android θα αναγνωρίζει αυτό που λέω για το ποιο απ τα δύο έχει καλύτερη αυτονομία στην καθημερινότητα του. Τώρα εσείς αν θέλετε να συγκρίνετε τα mAh κανένα πρόβλημα.

Είχα το iPhone 6 και με ίδια χρήση με LG g4 και Samsung s6 έβγαζε 9-10 ώρες ενώ τα άλλα 3.30 και 4 ώρες αντίστοιχα Screen on time δηλαδή ασταμάτητης χρήσης μέσα στο σπίτι. Για έξω απ το σπίτι θυμάμαι το iPhone 6 μου έβγαζε 6-7ωρες χρήσης και τα άλλα απο 2-3 το πολυ.

Επίσης το iPhone αν δεν το χρησιμοποιείς δε καταναλώνει μπαταρία. Τα άλλα είτε τα χρησιμοποιείς είτε όχι τη μπαταρία θα τη καταναλώνουν λόγο λειτουργικού. (Κλείνω πάντα 4g-wifi-location όταν δεν τα χρησιμοποιώ όπως και το maiL push και τη φωτεινότητα στο auto)

Δεν είμαι Apple fun boy, αφησα τα iPhone και έχω το GALAXY s6 πλέον και δεν έχω σκοπό να το αφήσω. Απλά λέω την εμπειρία μου όντας χρήστης αυτών των συσκευών. Επίσης ούτε το xiomi Redmi note 3 με 4000mAh που δοκίμασα τελευταία δεν έχει καλύτερη αυτονομία από το iPhone 6.

Screenshot_20160311_143037.png

MOTO G3 (stock android MM οπως το nexus) πανω απο 8,5 μερες σε αναμονη wifi με κοντα 3 ωρες ομιλιας και 1 ωρα οθονης και ειχε αλλα 9% το εχεις δει σε iphone δε νομιζω

Δημοσ.

Θα λεγα το iphone αφού θες καλή κάμερα

Αλλιώς πας για lumia 950 που σου πρότειναν πιο πάνω.

Android δεν θα έπαιρνα με τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Απάντηση δεν πήρα. Ποιο από τα 2 έχει καλύτερη κάμερα;

Τα ιδια ειναι πανω κατω στις φωτογραφιες.Εκει εσυ εχεις κολλησει??Η να στο πω πιο απλα την ποιοτητα μιας ξεχωριστης φωτογραφικης μηχανικης δεν προκειται να την βρεις στα κινητα αυτα ουτως ή αλλως.Αρα καλυτερα δες και σε αλλους τομεις που σε καλυπτει τι το καθενα. 

Όποιος είχε iPhone και Android θα αναγνωρίζει αυτό που λέω για το ποιο απ τα δύο έχει καλύτερη αυτονομία στην καθημερινότητα του. Τώρα εσείς αν θέλετε να συγκρίνετε τα mAh κανένα πρόβλημα.

Είχα το iPhone 6 και με ίδια χρήση με LG g4 και Samsung s6 έβγαζε 9-10 ώρες ενώ τα άλλα 3.30 και 4 ώρες αντίστοιχα Screen on time δηλαδή ασταμάτητης χρήσης μέσα στο σπίτι. Για έξω απ το σπίτι θυμάμαι το iPhone 6 μου έβγαζε 6-7ωρες χρήσης και τα άλλα απο 2-3 το πολυ.

Επίσης το iPhone αν δεν το χρησιμοποιείς δε καταναλώνει μπαταρία. Τα άλλα είτε τα χρησιμοποιείς είτε όχι τη μπαταρία θα τη καταναλώνουν λόγο λειτουργικού. (Κλείνω πάντα 4g-wifi-location όταν δεν τα χρησιμοποιώ όπως και το maiL push και τη φωτεινότητα στο auto)

Δεν είμαι Apple fun boy, αφησα τα iPhone και έχω το GALAXY s6 πλέον και δεν έχω σκοπό να το αφήσω. Απλά λέω την εμπειρία μου όντας χρήστης αυτών των συσκευών. Επίσης ούτε το xiomi Redmi note 3 με 4000mAh που δοκίμασα τελευταία δεν έχει καλύτερη αυτονομία από το iPhone 6.

Και εγω ειχα iphone 6 και απο αυτονομια ειχε καλη μονο για wifi.Και μην ξεχναμε οτι ολα αυτα για κινητ 4.7ιντσων με μικρη αναλυση κιολας. Μπορει πχ στο S6 που εχεις τωρα να μην τρελενεσαι σε αυτονομια αλλα τουλαχιστον οσο το λειτουργεις απολαμβανεις οθοναρα,και ουτε εισαι καθε 3 και λιγο zoom in οπως στο iphone 6.

Δημοσ.

Και εγω ειχα iphone 6 και απο αυτονομια ειχε καλη μονο για wifi.Και μην ξεχναμε οτι ολα αυτα για κινητ 4.7ιντσων με μικρη αναλυση κιολας. Μπορει πχ στο S6 που εχεις τωρα να μην τρελενεσαι σε αυτονομια αλλα τουλαχιστον οσο το λειτουργεις απολαμβανεις οθοναρα,και ουτε εισαι καθε 3 και λιγο zoom in οπως στο iphone 6.

Ισχύει για το wifi αλλά και αν το είχες σε 3g mode ήταν εξίσου καλή, αλλά δεν ήταν και τόσο τραγική η οθόνη στο 6ρι. Περισσότερο το έδωσα επειδή ήθελα λίγο περισσότερο από 16gb.

Για την οθόνη (αν και δεν έχουν ρυθμιστεί οι περισσότερες εφαρμογές για την ανάλυση του οπότε πάει τζάμπα) και τα 32gb το κράτησα το s6 και δε γύρισα πίσω σε iPhone. Πούλησα 500 το 6ρι και πήρα 320 το s6 πριν 2 μήνες. Πολύ πιο vfm για τη δικιά μου τσέπη κι ας χρειάζεται να έχω το φορτιστή συνέχεια μέσα σε αυτή.

Όσο για το παιδί που αναρωτιέται πιο να αγοράσει η δικιά μου άποψη είναι να πάει σε 6s 64ρι αφού διαθέτει το ποσό.

Δημοσ.

Screenshot_20160311_143037.png

MOTO G3 (stock android MM οπως το nexus) πανω απο 8,5 μερες σε αναμονη wifi με κοντα 3 ωρες ομιλιας και 1 ωρα οθονης και ειχε αλλα 9% το εχεις δει σε iphone δε νομιζω

Κάτι δεν μου κολλάει, γιατί στην κατανάλωση μπαταρίας από wifi έχει 11621 mah????? 

Δημοσ.

Απάντηση δεν πήρα. Ποιο από τα 2 έχει καλύτερη κάμερα;

Απάντηση έχεις πάρει.... Και στην ουσία το 6s εδώ ήταν με ois επειδή ήταν το plus και όχι το απλό. Άρα στην τελική το 6p το λιγότερο έχει ισάξια κάμερα. Από εκεί και πέρα βλέπεις το τεστ και κρίνεις.

post-301905-0-26552100-1457935532_thumb.jpg

Δημοσ.

Προσωπικα συμφωνω με Fulgore.

Αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ποιοτητα εικονας παρε μια ξεχωριστη φωτογραφικη μηχανη.Να εχεις μεγαλυτερο αισθητηρα,να βγαζεις πιο ευκολα και πολυ πιο αποτελεσματικα φωτογραφιες ακομα και σε δυσκολες συνθηκες φωτισμου.

Και αγοραζεις αν σου ειναι απαραιτητο,ενα φτηνοτερο κινητο,του οποιου η καμερα δεν θα ειναι το "ατου" του.Προσωπικα δεν παρακολουθω πολυ,αλλα και ενα meizu m2 note να επαιρνες,στην καθημερινοτητα σου θα σε υπερκαλυπτε.

Δημοσ.

Θα λεγα το iphone αφού θες καλή κάμερα

Αλλιώς πας για lumia 950 που σου πρότειναν πιο πάνω.

Android δεν θα έπαιρνα με τίποτα. 

Σε ευχαριστούμε για την συμβολή σου στο τοπικ όπως και άλλους αλλά γίνεστε ΄΄επικίνδυνοι΄΄. Σεβαστείτε τα λεφτά του κόσμου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...