Sakel27 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλημέρα. Είμαι ανάμεσα στο 6s 64gb το μικρό όχι το + και στο 6p. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η κάμερα και η μπαταρία . Για την μπαταρία έχουμε καθαρό νικητή το 6p. Όμως για την κάμερα τι ισχύει;
enigma84 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 http://www.phonearena.com/news/Best-smartphone-cameras-compared-iPhone-6s-Plus-vs-Nexus-6P-Galaxy-Note-5-LG-G4-Moto-X-Pure-Edition-HTC-One-A9_id75496/page/3 Όπου το 6s plus έχει καλύτερη κάμερα από το 6s.
kataramenos32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλημέρα. Είμαι ανάμεσα στο 6s 64gb το μικρό όχι το + και στο 6p. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η κάμερα και η μπαταρία . Για την μπαταρία έχουμε καθαρό νικητή το 6p. Όμως για την κάμερα τι ισχύει; Γιατι οχι το plus?
Sakel27 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Λόγο τιμής... Το 16αρι 6s plus είναι κοντά στο μπατζετ μ αλλά δεν θα μου φτάσουν τα 16 gb... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2016 από Sakel27
enigma84 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Άσχετο αλλά από την στιγμή που λογικά θες καλή κάμερα αλλά με υποστήριξη γιατί δεν κοιτάς και το 950; Σε κάμερα είναι καλύτερο των 6s,6p απλά είναι υποδεέστερο σε ποιότητα κατασκευής και δεν έχει το μεταλλο των άλλων. Για μενα θα πήγαινα στο 6p ανάμεσα στα τρία λόγω OS κυρίως όμως. 3
Sakel27 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Windows phone δεν θέλω λόγω των ελειψεων του store...
ziaba Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Οι συσκευές είναι τελείως διαφορετική κατηγορία το ένα είναι android phablet 5.7" και το άλλο ios smartphone 4.7" μόνο εσύ μπορείς να επιλέξεις ποιο θα πάρεις ανάλογα τις ανάγκες σου....
BACK12345 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Eγω θα επαιρνα 6p γιατι μισω τα iphone και αγαπω τα nexus Νομιζω πως ειναι υποκειμενικο θεμα κυριως αυτο καθως ειναι και τα 2 τουμπανα, κι ετσι ο καθενας παιρνει αυτο που συμπαθει περισσοτερο
dimips Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Και τα δυο κάνουν τα ίδια πράγματα αστραπιαία. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε iPhone 6s λόγο μεγέθους. 1) Το iPhone έχει σίγουρα καλύτερη-μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρία από το 6p λόγο λειτουργικού και λόγο μικρότερης αλλά εξίσου πολύ καλής ανάλυσης οθόνης, αυτό που λες στην αρχή δεν υφίσταται. 2) Το iPhone θα σου είναι πιο εύχρηστο στη καθημερινότητα αν το κουβαλάς στη τσέπη και το χειρίζεσαι στο δρόμο-στο αυτοκίνητο και δεν είσαι όλη μέρα σε σπίτι ή σε γραφείο, λόγο του μικρότερου μεγέθους του. 3) Τα περισσότερα apps λειτουργούν στους δυο πυρήνες άρα ο δυνατός διπύρηνος του iphone 6s μπορεί στη καθημερινότητα να μοιάζει γρηγορότερος. 4) Το iPhone θα κρατήσει τη τιμή του για κάνα εξάμηνο ακόμη οπότε αν δε σε βολεύει για τη δουλειά που το θες το πουλάς άνετα και παίρνεις δυο nexus 6p. 5) Το after sale service των iPhones είναι εξαιρετικό, ότι πρόβλημα σου βγάλει το κινητό στο αντικαθιστούν εδώ Ελλάδα σε λίγες μέρες, για το Huawei δεν ξέρω αν έχει τέτοιο service. Ωστόσο αν θες καλή κάμερα περίμενε κάνα δίμηνο να πέσουν οι τιμές των Galaxy s7 / edge που έχουν και επεκτάσιμη μνήμη 1
kataramenos32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Προσωπικα δεν θεωρω σωστη επιλογη συσκευες που δεν εχουν καν OIS εφοσον το θες για καμερα οπως λες
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μου κανει εντυπωση που δινεται εμφαση στην καμερα και δεν αναφερεται κινητο LG ή Samsung που εχουν πολυ καλες καμερες. Επισης οπως αναφερθηκε,να με συγχωρει κιολας ο ενδιαφερομενος αλλα τι σοι συγκριση ειναι αυτη μεταξυ ενως 5.7ιντσων κινητου με ενα 4.7..... Καλημέρα. Είμαι ανάμεσα στο 6s 64gb το μικρό όχι το + και στο 6p. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η κάμερα και η μπαταρία . Για την μπαταρία έχουμε καθαρό νικητή το 6p. Όμως για την κάμερα τι ισχύει; Αν σε ενδιεφερε εξαρχης η μπαταρια τοτε και παλι δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις μεσα το Iphone που ουτε ειχε και ποτε αξιολογη μπαταρια και μονο τα Plus μοντελα ειχαν την καλυτερη για Iphone Καμερα....
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Και τα δυο κάνουν τα ίδια πράγματα αστραπιαία. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε iPhone 6s λόγο μεγέθους. 1) Το iPhone έχει σίγουρα καλύτερη-μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρία από το 6p λόγο λειτουργικού και λόγο μικρότερης αλλά εξίσου πολύ καλής ανάλυσης To iphone 6s(το μικρο οχι το plus)εχει τραγικη αυτονομια Δεν εχουν την ιδια μπαταρια με το 6p για να πουμε οτι στο μικρο με χαμηλη αναλυση θα βγαλει περισσοτερες ωρες Το iphone εχει 1715 mah οπου δεν φτανουν ουτε για ζητω κ το nexus εχει 3450 mah οπου φτανουν κ περισσευουν !!
mahone1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Κοιταξε καλυτερα το 6s plus γιατι εχει και πολυ καλυτερη καμερα και πολυ καλυτερη αυτονομια απο το 6p
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Και τα δυο κάνουν τα ίδια πράγματα αστραπιαία. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε iPhone 6s λόγο μεγέθους. 1) Το iPhone έχει σίγουρα καλύτερη-μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρία από το 6p λόγο λειτουργικού και λόγο μικρότερης αλλά εξίσου πολύ καλής ανάλυσης οθόνης, αυτό που λες στην αρχή δεν υφίσταται. 2) Το iPhone θα σου είναι πιο εύχρηστο στη καθημερινότητα αν το κουβαλάς στη τσέπη και το χειρίζεσαι στο δρόμο-στο αυτοκίνητο και δεν είσαι όλη μέρα σε σπίτι ή σε γραφείο, λόγο του μικρότερου μεγέθους του. 3) Τα περισσότερα apps λειτουργούν στους δυο πυρήνες άρα ο δυνατός διπύρηνος του iphone 6s μπορεί στη καθημερινότητα να μοιάζει γρηγορότερος. 4) Το iPhone θα κρατήσει τη τιμή του για κάνα εξάμηνο ακόμη οπότε αν δε σε βολεύει για τη δουλειά που το θες το πουλάς άνετα και παίρνεις δυο nexus 6p. 5) Το after sale service των iPhones είναι εξαιρετικό, ότι πρόβλημα σου βγάλει το κινητό στο αντικαθιστούν εδώ Ελλάδα σε λίγες μέρες, για το Huawei δεν ξέρω αν έχει τέτοιο service. Ωστόσο αν θες καλή κάμερα περίμενε κάνα δίμηνο να πέσουν οι τιμές των Galaxy s7 / edge που έχουν και επεκτάσιμη μνήμη 1)Εμ οχι???? http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-review-1314p3.php http://www.gsmarena.com/huawei_nexus_6p-review-1355p3.php Και βεβαια σκεψου οτι τα παραπανω ειναι και με παραπανω ιντσες το 6P και με τραγικα μεγαλυτερη αναλυση οθονης. 2)Προφανως και για να αναφερει πχ το Nexus 6p εχει λογο αλλιως θα ανεφερε galaxy S6 ή S7 ξερω γω που εχει ιδιες διαστασεις με iphone 6s,και οπως βλεπεις το Iphone 6s plus το απποριπτει λογω τιμης οχι διαστασεων 3)Ειναι κατι που δεν ενδιαφερει τον ts τα περι specs αφου οπως βλεπεις οι απαιτησεις ειναι συγκεκριμενες και σε ολα τα αλλα θα ειναι ιδια εμπειρια χρησης 4)Το Iphone 6s θα κρατησει την τιμη του?? Το κινητο απο Οκτωβριο που βγηκε εχει χασει 200-250ευρω αυτο σημαινει κραταω την τιμη μου???Στο εξαμηνο που λες που θα εχει πεσει και αλλο η τιμη του λογω Iphone 7 και φυσικα που στις αγγελιες σκεψου οτι τα πουλανε στα 500-530 τα 64ρια ηδη ποια 2 Nexus 6p θα αγορασει???Κοροιδευομαστε τωρα??? 5)Το After sales των Iphone στην Ελλαδα εξαιρετικο????Μα καλα τοσα χρονια για ποια κινητα νομιζεις οτι βγηκε στην φορα η Υγρασια απο την γνωστη Arvato???Για να μην αναφερω οτι μεχρι και σημερα εξακολουθουν ολα τα καταστηματα να δινουν 1χρονο εγγυηση μονο στα iphone και για τον δευτερο χρονο πρεπει να το ψαξεις μονος σου??? Για μενα η μεση λυση θα ηταν το S7 απο τα δυο κινητα αλλα δυστηχως η τιμη του παραμενει ψηλα.
dimips Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Όποιος είχε iPhone και Android θα αναγνωρίζει αυτό που λέω για το ποιο απ τα δύο έχει καλύτερη αυτονομία στην καθημερινότητα του. Τώρα εσείς αν θέλετε να συγκρίνετε τα mAh κανένα πρόβλημα. Είχα το iPhone 6 και με ίδια χρήση με LG g4 και Samsung s6 έβγαζε 9-10 ώρες ενώ τα άλλα 3.30 και 4 ώρες αντίστοιχα Screen on time δηλαδή ασταμάτητης χρήσης μέσα στο σπίτι. Για έξω απ το σπίτι θυμάμαι το iPhone 6 μου έβγαζε 6-7ωρες χρήσης και τα άλλα απο 2-3 το πολυ. Επίσης το iPhone αν δεν το χρησιμοποιείς δε καταναλώνει μπαταρία. Τα άλλα είτε τα χρησιμοποιείς είτε όχι τη μπαταρία θα τη καταναλώνουν λόγο λειτουργικού. (Κλείνω πάντα 4g-wifi-location όταν δεν τα χρησιμοποιώ όπως και το maiL push και τη φωτεινότητα στο auto) Δεν είμαι Apple fun boy, αφησα τα iPhone και έχω το GALAXY s6 πλέον και δεν έχω σκοπό να το αφήσω. Απλά λέω την εμπειρία μου όντας χρήστης αυτών των συσκευών. Επίσης ούτε το xiomi Redmi note 3 με 4000mAh που δοκίμασα τελευταία δεν έχει καλύτερη αυτονομία από το iPhone 6. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα