Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο δυο μήνες αναμονή επειδή δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο. Το πηρα επιτέλους στα χέρια μου. Απο την πρωτη στιγμή που το άνοιξα η οθόνη δεν λειτουργούσε σωστά με το πάτημα τις αφής. Και λειτουργούσε μονο του, εκανε διαφορα πραγματα χωρις να το Αγγίξεις η να δώσεις κάποια εντολή. Πήγα λοιπόν στα media market στο κατάστημα από το οποίο αγόρασα την συσκευή. Ο Δημήτρης που είναι στις επιστροφές προϊόντων υπεύθυνος, ήταν απαράδεκτος, με παρέπεμψε στην Apple να τρέξω στο Mediterranean γιατί εκεί είναι το σερβις. Πράγμα που είναι άσχετος, και το service είναι στην Τσιμισκή στο κέντρο, Μάλιστα μου είπε ο κύριος Δημήτρης ότι αν δεν με εξυπηρετήσουνε στο Mediterrania κόσμος να πάρω το όνομα του υπαλλήλου και να του το πούμε . Πήγα εκεί και μου είπανε να παω στην Τσιμισκή για να μου δώσουν μια ανακατασκευασμένη. Και φυσικά δεν το δέχτηκα γιατί η δικιά μου ήταν μόλις δύο ημερών. Γύρισα στο media market και μου είπαν ακριβώς το ίδιο. Τότε για πιο λόγο γράφουνε στην απόδειξη ότι μέσα σε 14 μέρες δικαιούσαι αντικατάσταση;;; Μου είπαν ότι είναι εκτός από τα Apple προϊόντα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

http://www.macuse.net/showthread.php/8-Δικαιώματα-που-έχετε-σε-περίπτωση-ελαττωματικού-προϊόντος

Επεξ/σία από time out
Δημοσ.

Πήρα φίλε μου και εκανα όλες τις διαδικασίες που μου είπε από το τηλέφωνο για την σωστή λειτουργία. Στο τέλος μου ειπε οτι η Πολιτική της Apple είναι να κάνει αντικατάσταση με ανακατασκευασμένες συσκευές όχι όμως σφραγισμένες.

Δημοσ.

εφοσο

Πήρα φίλε μου και εκανα όλες τις διαδικασίες που μου είπε από το τηλέφωνο για την σωστή λειτουργία. Στο τέλος μου ειπε οτι η Πολιτική της Apple είναι να κάνει αντικατάσταση με ανακατασκευασμένες συσκευές όχι όμως σφραγισμένες.

εφοσον εισαι στο οριο των 14 ημερων κανε καταγγελια και απαιτα καινουριο ,ο νομος ειναι μαζι σου

Δημοσ.

Τελικά το κατάστημα το δέχτηκε ως ελαττωματικό κομμάτι και με ειδοποίησε χθες ότι μπορώ να παραλάβω μία σφραγισμένη συσκευή μόλις έχει απόθεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...