Προς το περιεχόμενο

Lg g4 for note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , ειμαι κατοχος g4 και γενικα τεράστιος φαν τις lg σκεφτομαι ομως οτι ειναι ωρα για αλλαγες καθώς ςδω και καιρο εχω λιγουρευτει το νοτς 4

Και απλα η ερώτηση μοθ ειναι αυτη αξιζει η ανταλλαγή για νοτε 4; η τελος πάντων να πουληςω τοg4 για μα αγορασω το νοτε ;

Ειδικα τωρα που εχει πεσει στα 400

Δημοσ.

Μοιάζουν πολύ τα κινητά σε χαρακτηριστικα οπότε μόνο αν αλλάξεις για το πενάκι. Εγώ πήγα σε νοτε 4 από Huawei mate 7. Αλλά μόνο και μόνο για το πενάκι γιατί σου δίνει πολλές δυνατότητες και είναι κάτι το διαφορετικό. Επιλέγεις και παίρνεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , ειμαι κατοχος g4 και γενικα τεράστιος φαν τις lg σκεφτομαι ομως οτι ειναι ωρα για αλλαγες καθώς ςδω και καιρο εχω λιγουρευτει το νοτς 4

Και απλα η ερώτηση μοθ ειναι αυτη αξιζει η ανταλλαγή για νοτε 4; η τελος πάντων να πουληςω τοg4 για μα αγορασω το νοτε ;

Ή μας κανείς πλάκα ή είσαι άσχετος ένα από 2 είναι

Δημοσ.

Σκεφτεσαι οτι ειναι ωρα για αλλαγες εδω και καιρο εχοντας κινητο ναυαρχιδα της LG??

Δημοσ.

Φίλε eksipnisita στείλε αν θες μήνυμα να σου πω κάνα δυο λόγια για το νοτε γιατί απ ότι βλέπεις τα παιδιά πιο πολύ όρεξη για ειρωνια έχουν πάρα για βοήθεια. Έγραψες δύο κουβέντες απλές και ο καθένας έχει βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει. Πετάχτηκε ο κάθε εξυπνάκιας να πει το κοντό του και το μακρύ του

Δημοσ.

Φίλε eksipnisita στείλε αν θες μήνυμα να σου πω κάνα δυο λόγια για το νοτε γιατί απ ότι βλέπεις τα παιδιά πιο πολύ όρεξη για ειρωνια έχουν πάρα για βοήθεια. Έγραψες δύο κουβέντες απλές και ο καθένας έχει βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει. Πετάχτηκε ο κάθε εξυπνάκιας να πει το κοντό του και το μακρύ του

Ποιες ειναι οι δυο κουβεντες και το απλα που εγραψε ο παραπανω?Οτι θελει να παει απο LG G4 σε Note 4 χωρις να γραψει το πιο σημαντικο της υποθεσης??Το Γιατι???Σε τι τον χαλαει πχ το G4 και γιατι κοιταζει συγκεκριμενα σε Note???

Εχεις ιδεα ποσα ακυρα θεματα εχουμε δει σαν και αυτο(που μαλιστα ο ενδιαφερομενος αφου ανοιγει το θεμα εξαφανιζεται κιολας και δεν απανταει ή τελικα δεν αγοραζει τιποτα κλπ)και εκφερεις γνωμη???

Οταν λοιπον καποιος τα βαλει κατω και σκεφτει τι specs/δυνατοτητες εχει το G4 και οτι ο αλλος γραφει ΄΄σκεφτομαι οτι ειναι ωρα για αλλαγες''χωρις καν να αναφερει χρηση/τι δεν του αρεσει στο G4 και κοιταει αλλου κλπ,ειναι λογικο και μαλιστα αναμενομενο να πεσει και ειρωνια απο το να ζηταμε τα αυτονοητα να αναφερθουν.

• Like 1
Δημοσ.

1)ειστε απαράδεκτοι

2)ειπα απλα οτι θελω την γνωμη σας , για οποιο λογο θελω μπορει να μην μ κανει το g4 , απο την στιγμη που ανοιξε το ποστ ονως και ειπατε "ας απαντήσω" καλείστε να απαντήσετε στην ερώτηση,χωρις ειρωνείες και πολλα πολλα...αλλα βεβαια κλασσικος ανάπηρος Έλληνας...στο linustechtips και στο android forum εγραψα το ιδιο και οι άνθρωποι μου απάντησαν οπως πρέπει.

Δημοσ.

1)ειστε απαράδεκτοι

2)ειπα απλα οτι θελω την γνωμη σας , για οποιο λογο θελω μπορει να μην μ κανει το g4 , απο την στιγμη που ανοιξε το ποστ ονως και ειπατε "ας απαντήσω" καλείστε να απαντήσετε στην ερώτηση,χωρις ειρωνείες και πολλα πολλα...αλλα βεβαια κλασσικος ανάπηρος Έλληνας...στο linustechtips και στο android forum εγραψα το ιδιο και οι άνθρωποι μου απάντησαν οπως πρέπει.

Στο εξωτερικο ειναι ξερεις και πολλοι περισσοτερα τα ατομα που ασχολουνται στα forums ουτως ή αλλως αλλα και πολλοι περισσοτεροι αυτοι που ανοιγουν θεματα αρα λογικο ειναι να μην τους ενδιαφερει αν θα παρεις κινητο ή οχι κλπ

Δηλαδη οταν πας εσυ ενα καταστημα και πεις στον πωλητη οτι ειχες το G4 και θες να πας σε Note 4(μιας και δεν διαφερουν και πολυ στα specs αλλα και στις ιντσες)δεν ειναι λογικο και αναμενομενο να σε ρωτησει για ποιο λογο σκεφτεσαι την μεταβαση???Δηλαδη στα αλλα δυο forums που ειπες οτι θελεις να πας απο G4 σε Note 4 χωρις να λες το λογο τι σου ειπαν''αξιζει πηγαινε ή δεν αξιζει μην πας??''

ΕΠισης μονο και μονο που βαζεις μεσα και χαρακτηρισμους δειχνεις και εσυ σε τι κατηγορια ανοικεις.

Ναι ο κλασσικος ο αναπηρος ο Ελληνας επειδη σε ρωταει τα αυτονοητα και κοινως δειχνει λιγο μεγαλυτερο ενδιαφερον απο του εξωτερικου που επειδη ειναι πολλοι περισσοτεροι αυτοι που μπαινουν στα forum αυτα δινουν απαντησεις στα γρηγορα για να καλυψουν τον μεγαλο αριθμο ενδιαφερομενων.

http://www.insomnia.gr/topic/580097-smartphone-500%E2%82%AC/?do=findComment&comment=54233973

Να και το θεμα που ειχες ανοιξει περι ενδιαφεροντων και οπως και εσυ γραφεις(μιας και τοτε ειχε αναφερθει το Note)ηθελες καλη καμερα και πηρες κινητο με μια απο τις κορυφαιες καμερες αυτη τη στιγμη της αγορας. Κατα τα αλλα εμεις υπερβαλουμε και ειμαστε μες την ειρωνια και αλλα ωραια.

Αλλωστε ειπαμε ειναι τοσο μα τοσο παραλογο οταν εχεις ενα κινητο ναυαρχιδα και θες να πας σε αλλο να σου πει ο αλλος που τον ρωτας για βοηθεια το πολυ απλο''Γιατι?''. 

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον είμαστε ανάπηροι μην ανοίγεις θέμα, ο κλασσικός Ελληνάρας του κ*λου που δεν δέχεται καμία κριτική.

Πάρε όποιο θες και στην ευχή του θεού.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σας ευχαριστουμε για τη συμμετοχη.

* Στο επομενο νημα που θα πεσουν χαρακτηρισμοι και/ή flame, θα αναγκαστω να δωσω ποινη και δεν τρελαινομαι.

kthxbye

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...