Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα lenovo s60 εδω και 6 μηνες,μεχρι σημερα ηταν απροβληματιστο,ξαφνικα μετα απο reboot που προσπαθησα να κανω δεν ανταποκρινεται η οθονη.Ενω φαινεται να λειτουργει το κινητο κανονικα,η οθονη παραμενει μαυρη.Αυτο το καταλαβα καθως πατωντας το power απο τελειως μαυρη(οπως οταν το εχεις κλειστο) δειχνει να φωτιζεται αλλα παρολα αυτα δεν φαινεται τπτ. Προσπαθησα για reset με τα κουμπια,καμια αλλαγη.Για προβλημα της οθονης μου κανει δυστυχως αρα θα χρειαστει service αλλα ειπα να το σιγουρεψω. Επισης να το παω στην αντιπροσωπεια της lenovo ή στο mediamarkt απο οπου το πηρα? Δεν εχω και την αποδειξη γμτ.

Δημοσ.

Εχω ενα lenovo s60 εδω και 6 μηνες,μεχρι σημερα ηταν απροβληματιστο,ξαφνικα μετα απο reboot που προσπαθησα να κανω δεν ανταποκρινεται η οθονη.Ενω φαινεται να λειτουργει το κινητο κανονικα,η οθονη παραμενει μαυρη.Αυτο το καταλαβα καθως πατωντας το power απο τελειως μαυρη(οπως οταν το εχεις κλειστο) δειχνει να φωτιζεται αλλα παρολα αυτα δεν φαινεται τπτ. Προσπαθησα για reset με τα κουμπια,καμια αλλαγη.Για προβλημα της οθονης μου κανει δυστυχως αρα θα χρειαστει service αλλα ειπα να το σιγουρεψω. Επισης να το παω στην αντιπροσωπεια της lenovo ή στο mediamarkt απο οπου το πηρα? Δεν εχω και την αποδειξη γμτ.

Υπαρχει ενα ενδεχομενο να σου εχουν κρατησει τα στοιχεια σου μεσα και αρα να μπορουν να σου κανουν επανεκτυπωση της αποδειξης αλλιως αν δεν γινεται αναγκαστικα μεσω IMEI

Δημοσ.

Το αγορασες απο καταστημα η απο την ιστοσελιδα τους?

Εαν το αγορασες μεσω ιστοσελιδας απλα τους λες τον αριθμο παραγγελιας(θα τοχεις σιγουρα σε κανενα e-mail επιβεβαιωσης) και στην επενεκτυπωνουν.

Εαν το αγορασες απο καταστημα και δεν το εχουν συνδεδεμνο με το imei ισως ειναι δυσκολοτερο, αλλα και παλι εαν περασεις απο εκει και ξερεις ημερομηνια πιστευω θα βγαλεις ακρη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...