Mydestiny Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Από E-shop.gr : Για μένα πουλάει τα παλιά CPU-MOBO-RAM ~60€ καθώς και Gpu άλλα ~40€ και κάνει μετάβαση στο παραπάνω συστηματάκι βάζοντας τον παλιό σκληρό σαν αποθήκη.Πάντως ό,τι και να αποφασίσεις στην τελική να βάλεις οπωσδήποτε Nvidia κάρτα γραφικών γιατί το Hots είναι Νvidia οptimized και σέρνει ακόμη και σε R9 390 λόγω ότι βασίζεται σε Physics x κλπ.Eπειδή δεν το ανέφερε κανείς , πρόσεξε το,εγώ προσωπικά από R9 380 G1 Gigabyte 4Gb έκανα μετάβαση σε 960 Evga SSC 4GB διότι έσερνε και τώρα πάει νεράκι και το ευχαριστιέμαι .
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Η αλήθεια είναι πως είχαμε με φιλικό μηχάνημα θέμα με r9 380 4b nitro, έριχνε fps σε όλα τα games, έπεφτε η συχνότητα δηλαδή απότομα, έγιναν δοκιμές σε φορμάτ, drivers με ddu, τα πάντα και το πρόβλημα συνέχιζε και ο φίλος πήγε σε 960 4gb αφού επέστρεψε πίσω την 380 και ησύχασε. Δεν ξέρω γιατί συνέβαινε αυτό, το τροφοδοτικό ήταν smart se 730w, ο αερισμός στο κουτί άψογος κιόμως η κάρτα έκανε τα δικά της. Ίσως το bining που κάνουν στην amd στο tonga chip και το κάνουν δυνατότερο έχει επιπτώσεις στην ποιότητά του και βγαίνουν ελαττωματικά κομμάτια, κάτι τέτοιο μου έρχεται εμένα μιας και είναι σχεδόν στα όρια από χρονισμούς το τσιπ και έχει μικρό περιθώριο για oc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα