Cecell Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Χαιρεται, θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει με το προβλημα που αντιπετωπιζω τον τελευταιο ενα μηνα χωρις να εχει αλλαξει κατι στο laptop απο θεμα ρυθμισεων και στο ρουτερ επισης. Καλωδια κτλ δεν εχει αλλαξει τπτ ολα ειναι μονιμα στο ιδιο σημειο. Εχω ενα λαπτοπ και ενα ρουτερ της forthnet thomson td 5136v2 με forthnet 24mbps συνδεομαι καπου στα 18 και windows 10. Τελευταια ειχα μικρα κολληματα μικρων δευτερολεπτων, δεν επεφτε η γραμμη που και που εδιχνε το κιτρινο συμβολο με το θαυμαστικο στην γραμμη κατω αλλα επανερχοταν. Το κολλημα ηταν παντου στο facebook αποσυνδεε το chat, στο στρεαμ γυρνουσε σε connecting και συνδεοταν ξανα και αν επεζα παιχνιδια τα ιδια lag δευτερολεπτων. Παρατηρησα μεσο ip finder σελιδας οτι η κλασσικη ip μου ειχε αλλαξει απο τους αριθμους σε κατι συμβολοαριθμους. Ψαχτηκα λιγο ανακαλυψα οτι γυρισε μονο του σε v6 τους πηρα τηλεφωνο το καναμε v4. Τα ιδια παλι, μου εβγαζε και κατι σφαλματα με τους dns σερβερς της οποτε μετα απο δευτερο τηλεφωνο βαλαμε χειροκινητα καποιους που μου δωσανε απο την εταιρια. Παρολαυτα συνεχιζει να βγαζει σφαλματα και να εχω αυτες τις μικροδιακοπες σε ενοχλητικο βαθμο. Επισυναπτω μια φωτο απο το event log του ρουτερ
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 α.κλεισε το firewall.β.αν θες καντο hard reset.μετα σιγουρα θα παρει ipv4 οσο ξερω. αν βγαζει κιτρινο θαυμαστικο ειναι σαν να εχει χασει την ip η καρτα δικτυου.εκεινη την ωρα εχεις το ιδιο κολλημα και με αλλη συσκευη? μπορεις να βαλεις 2 ping σε ενα Pc.to ενα να κανει ping το ιντερνετ και το αλλο να κανει ping τον ρουτερ.οταν στο κανει αυτο θα δεις ποιο απο τα 2 ping ή και τα 2 σταματησαν.ετσι θα δουμε αν χανει το ρουτερ ή αν χανει μονο το ιντερνετ. επισης κανε δοκιμη και με καλωδιο αν εισαι ασυρματα για να δουμε τι γινεται αλλα καλο ειναι να εχεις και μια δευτερη συσκευη γιατι μπορει να φταιει κατι αλλο.αν εισαι με ασυρματο περνα πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου και δοκιμασε αλλο καναλι στο ρουτερ.αν εισαι με καλωδιο απλα δοκιμασε πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.μια δοκιμη καθε φορα για να δουμε τι φταιει. οτι επαιζες με ipv6 δεν σημαινει οτι εχει σχεση με το προβλημα που εχεις. οποτε δοκιμασε η με αλλη συσκευη ειτε κινητο ειτε κανα λαπτοπ ή αμα εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε να δουμε αν θα σου κανει το ιδιο., το log δεν μου λεει κατι εκτος απο το sync με τον Ntp που οκ δεν ειναι τιποτα.απλα συγχρονιζει την ωρα με το ntp.forthnet.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα