Perambulator Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Η BMW συμπληρώνει 100 χρόνια ως εταιρεία και για να το γιορτάσει, παρουσίασε ένα concept car, το Vision Next 100, στα κεντρικά της στο Μόναχο. Παρά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, διαθέτει στοιχεία που μαρτυρούν ότι πρόκειται για μοντέλο της BMW. Το παρμπρίζ αποτελεί οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας, ενώ στο ταμπλό του αυτοκινήτου εντοπίζονται 800 τρίγωνα, τα οποία, μέσω των κινήσεών τους που παραπέμπουν σε gestures, μεταφέρουν χρήσιμες πληροφορίες στον οδηγό. Ο χρήστης μπορεί είτε να οδηγήσει το Vision Next 100 όπως ένα συμβατικό αμάξι επιλέγοντας το Boost mode, είτε να ενεργοποιήσει τη λειτουργία αυτόνομης οδήγησης, το Ease mode, κατά την οποία το τιμόνι αποσύρεται και αλλάζουν οι θέσεις των καθισμάτων, για ευκολότερη επικοινωνία ανάμεσα σε οδηγό και συνεπιβάτη. Επιπλέον χαρακτηριστικό του concept car της BMW αποτελεί ο "Companion", ένα αντικείμενο με σχήμα πολύτιμου λίθου, το οποίο σταδιακά μαθαίνει πράγματα για τον ιδιοκτήτη του οχήματος και μπορεί να αναλαμβάνει να εκτελεί καθημερινές συνήθειες και να προσφέρει συμβουλές, σύμφωνα με την εταιρεία. Φυσικά, οι προαναφερθείσες τεχνολογίες απέχουν πολύ από τη γραμμή παραγωγής, όμως, όπως και να έχει, δίνουν ένα δείγμα για την πορεία της BMW τις επόμενες δεκαετίες. Site: TheVerge
georgetsl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 το μελλον ειναι στον αερα να πει καποιος στην BMW.....η επιγεια μετακινηση πλεον ειναι παρωχημενη τεχνολογια με πολλους περιορισμους σε ολα τα επιπεδα ......
mousteris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ω ρε ούστη! Και να βγουν ταξί έτσι, που Εάν θέλει ο ταρίφας να μην οδηγεί και να γυρίζει να σου μιλάει σε οοοοοολη τη διαδρομή! Και το τζάμι, επαυξημενης πραγματικότητας, να τικαρει τις περαστικές που έχει... Ξέρετε "τα τυχερά του επαγγέλματος" 5
LongTom Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τέτοια ασχήμια σε αμάξι δύσκολα έχω ξαναματαδεί. Δόξα να έχει ο γιαραμπής που είναι concept και αυτό το εξάμβλωμα δεν θα βιάζει την αισθητική μου στον δρόμο. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 το μελλον ειναι στον αερα να πει καποιος στην BMW.....η επιγεια μετακινηση πλεον ειναι παρωχημενη τεχνολογια με πολλους περιορισμους σε ολα τα επιπεδα ...... επειδή στο χει δείξει το holywood? 17
menelaos.TS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 αυτοκινητάρααλλα ξεχάσανε να βάλουν τιμόνι 1
Black Demis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 αυτοκινητάρα αλλα ξεχάσανε να βάλουν τιμόνι αυτόνομο είναι
somniakiasuser Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 αντε τωρα να πεισω εγω την/τον μανα/πατερα να μου το παρει......αρε τις μας κανεις BMW. {ειμαι ενα κακομαθημενο τρελο γουγουλινη} (προβληματα που εχει ο κοσμος) μην με δινεται σημασια,αλλος ενας χαζεμενος του insomnia ειμαι.
somniakiasuser Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 παρεμπιμποντως αν χυθει καφε,νερο,μουσταρδα,σοκολατα,τσιρλιπιπεησον του μικρου....κτλ στα καθισματα πως θα τα καθαρισεις; τουλαχιστον φενεται να εχει χωρο για να πηγαινεις καπου βολτα την γκομενα και να περνατε "ωραια" μονοι σας,οταν δεν εχεις λεφτα για ξενοδοχειο
Shadowjump Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 παρεμπιμποντως αν χυθει καφε,νερο,μουσταρδα,σοκολατα,τσιρλιπιπεησον του μικρου....κτλ στα καθισματα πως θα τα καθαρισεις; τουλαχιστον φενεται να εχει χωρο για να πηγαινεις καπου βολτα την γκομενα και να περνατε "ωραια" μονοι σας,οταν δεν εχεις λεφτα για ξενοδοχειο Πως γινεται να εχεις λεφτα για τετοιο αμαξι και να μην εχεις για ξενοδοχειο; 9
somniakiasuser Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 γιατι με τετοιο αμαξι σου την πεφτουν ποιο ευκολα οι κοπελιτσες της μιας βραδιας. 1
aggelos_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ας κοιτάξουν να φτιάξουν την τηλεμεταφορά για να γλυτώσουμε από την κίνηση και να αφήσουν τα αυτοκίνητα-τάμπλετ χωρίς τιμόνια. 1
maxx71 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 θα ηταν πιο ασφαλες οι μπροστινες ροδες τουλαχιστο να μπορουν να στριψουν 2
Xarh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εστιάσανε στο ταμπλό, το τιμόνι, τις ρόδες. Ρε παιδιά, με βενζίνη δουλεύει; είναι ηλεκτρικό; είναι υβριδικό; Η έννοείται κάτι από αυτά, και το έχω χάσει... Έτσι από περιέργια ρωτάω. Θυμάμαι στην εποχή μου(!), πρώτα λέγαμε τα άλογα, και αν άξιζε να γίνεται λόγος, κοιτάγαμε και την εμφάνιση... Τώρα έχει μπει και ο παράγοντας κατανάλωση, η οικολογία, κλπ, στα βασικά κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου. Επειδή έχω δει και το ανάλογο βίντεο, μάλλον, το όλο "concept" απευθύνεται σε ανθρώπους (γυναίκες) που απλά "τους αρέσει" και πάει με το στυλ τους, και το σημαντικότερο φοβούνται να πιάσουν το τιμόνι. 1
SaFiS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μερικά σχόλια είναι εντελώς άκυρα (τιμόνι, δεν στρίβει, κλπ.). Δείτε και κανά βίντεο πριν γράψετε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα