Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η BMW συμπληρώνει 100 χρόνια ως εταιρεία και για να το γιορτάσει, παρουσίασε ένα concept car, το Vision Next 100, στα κεντρικά της στο Μόναχο.

Παρά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, διαθέτει στοιχεία που μαρτυρούν ότι πρόκειται για μοντέλο της BMW. Το παρμπρίζ αποτελεί οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας, ενώ στο ταμπλό του αυτοκινήτου εντοπίζονται 800 τρίγωνα, τα οποία, μέσω των κινήσεών τους που παραπέμπουν σε gestures, μεταφέρουν χρήσιμες πληροφορίες στον οδηγό.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ο χρήστης μπορεί είτε να οδηγήσει το Vision Next 100 όπως ένα συμβατικό αμάξι επιλέγοντας το Boost mode, είτε να ενεργοποιήσει τη λειτουργία αυτόνομης οδήγησης, το Ease mode, κατά την οποία το τιμόνι αποσύρεται και αλλάζουν οι θέσεις των καθισμάτων, για ευκολότερη επικοινωνία ανάμεσα σε οδηγό και συνεπιβάτη.

Επιπλέον χαρακτηριστικό του concept car της BMW αποτελεί ο "Companion", ένα αντικείμενο με σχήμα πολύτιμου λίθου, το οποίο σταδιακά μαθαίνει πράγματα για τον ιδιοκτήτη του οχήματος και μπορεί να αναλαμβάνει να εκτελεί καθημερινές συνήθειες και να προσφέρει συμβουλές, σύμφωνα με την εταιρεία.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Φυσικά, οι προαναφερθείσες τεχνολογίες απέχουν πολύ από τη γραμμή παραγωγής, όμως, όπως και να έχει, δίνουν ένα δείγμα για την πορεία της BMW τις επόμενες δεκαετίες.

Link.png Site: TheVerge

Δημοσ.

το μελλον ειναι στον αερα να πει καποιος στην BMW.....η επιγεια μετακινηση πλεον ειναι παρωχημενη τεχνολογια με πολλους περιορισμους σε ολα τα επιπεδα ......

Δημοσ.

Ω ρε ούστη! Και να βγουν ταξί έτσι, που Εάν θέλει ο ταρίφας να μην οδηγεί και να γυρίζει να σου μιλάει σε οοοοοολη τη διαδρομή! Και το τζάμι, επαυξημενης πραγματικότητας, να τικαρει τις περαστικές που έχει... Ξέρετε "τα τυχερά του επαγγέλματος"

• Like 5
Δημοσ.

Τέτοια ασχήμια σε αμάξι δύσκολα έχω ξαναματαδεί.

Δόξα να έχει ο γιαραμπής που είναι concept και αυτό το εξάμβλωμα δεν θα βιάζει την αισθητική μου στον δρόμο.

• Like 1
Δημοσ.

το μελλον ειναι στον αερα να πει καποιος στην BMW.....η επιγεια μετακινηση πλεον ειναι παρωχημενη τεχνολογια με πολλους περιορισμους σε ολα τα επιπεδα ......

επειδή στο χει δείξει το holywood?

• Like 17
Δημοσ.

αντε τωρα να πεισω εγω την/τον μανα/πατερα να μου το παρει......αρε τις μας κανεις BMW.

{ειμαι ενα κακομαθημενο τρελο γουγουλινη}

(προβληματα που εχει ο κοσμος)

μην με δινεται σημασια,αλλος ενας χαζεμενος του insomnia ειμαι.

Δημοσ.

παρεμπιμποντως αν χυθει καφε,νερο,μουσταρδα,σοκολατα,τσιρλιπιπεησον του μικρου....κτλ στα καθισματα πως θα τα καθαρισεις;

τουλαχιστον φενεται να εχει χωρο για να πηγαινεις καπου βολτα την γκομενα και να περνατε "ωραια" μονοι σας,οταν δεν εχεις λεφτα για ξενοδοχειο

Δημοσ.

παρεμπιμποντως αν χυθει καφε,νερο,μουσταρδα,σοκολατα,τσιρλιπιπεησον του μικρου....κτλ στα καθισματα πως θα τα καθαρισεις;

τουλαχιστον φενεται να εχει χωρο για να πηγαινεις καπου βολτα την γκομενα και να περνατε "ωραια" μονοι σας,οταν δεν εχεις λεφτα για ξενοδοχειο

Πως γινεται να εχεις λεφτα για τετοιο αμαξι και να μην εχεις για ξενοδοχειο; :P

• Like 9
Δημοσ.

Ας κοιτάξουν να φτιάξουν την τηλεμεταφορά για να γλυτώσουμε από την κίνηση και να αφήσουν τα αυτοκίνητα-τάμπλετ χωρίς τιμόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Εστιάσανε στο ταμπλό, το τιμόνι, τις ρόδες.

Ρε παιδιά, με βενζίνη δουλεύει; είναι ηλεκτρικό; είναι υβριδικό;

Η έννοείται κάτι από αυτά, και το έχω χάσει...

Έτσι από περιέργια ρωτάω.

Θυμάμαι στην εποχή μου(!), πρώτα λέγαμε τα άλογα, και αν άξιζε να γίνεται λόγος, κοιτάγαμε και την εμφάνιση...

Τώρα έχει μπει και ο παράγοντας κατανάλωση, η οικολογία, κλπ, στα βασικά κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου.

Επειδή έχω δει και το ανάλογο βίντεο, μάλλον, το όλο "concept" απευθύνεται σε ανθρώπους (γυναίκες) που απλά "τους αρέσει" και πάει με το στυλ τους, και το σημαντικότερο φοβούνται να πιάσουν το τιμόνι.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικά σχόλια είναι εντελώς άκυρα (τιμόνι, δεν στρίβει, κλπ.). Δείτε και κανά βίντεο πριν γράψετε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...