Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι ότι οταν ανοίγω το pc μου μένει στο logo του bios για 30 seconds και δεν μπορώ να πατήσω τπτ μέχρι να περάσουν τα 30 seconds..σπάνιες μπορεί να κολλήσει στο logo..δεν εχω κανει bios update..γενικα το έπαθε μετα απο αναβάθμιση που έκανα σε windows 10..και ναι ας ακουγετε περίεργο μετα απο το update το έπαθε...αμα βάλω windows 7 η 8.1 το θέμα εξακολουθεί να υπάρχει..τι μπωρει να φταίει???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάμαι όταν είχα τα windows 8 και έκανα update στα 10 είχα συνεχώς προβλήματα. Δοκίμασε αυτό Κάνε φορμάτ και απο την καθαρή εγκατάσταση windows 10.

Επεξ/σία από Talixx
  • Like 1
Δημοσ.

η υγεία του σκληρού είναι μια χαρά..το πρόβλημα ειναι οτι απλα περιμένω 30 sec στο logo της gigabyte και μετά κάνει εκκίνηση τα windows...ενω πριν το πρόβλημα έδειχνε για 1-2 δευτερόλεπτα το logo της gigabyte (που σου λέει πάτα DEL για το bios F11 για boot menu k.t.l) και έκανε κανονικά εκκίνηση τα windows..χωρείς να περιμένω 30 sec στο logo της gigabyte  

Δημοσ.

Αυτό γίνεται συνήθως απο κάποιο περιφεριακό usb πχ. φλασάκι η εξωτερικό σκληρό η bluetooth.Βγάλε όλα τα usb πλυν πλήκτρολογίου και μπουτάρισε να δεις.

Καμια φορά μου αργεί και μένα σπάνια,χωρίς λόγο,αλλα το συνέχεια είναι αυτό που σου είπα.

• Like 4
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας....τελικά  panagiotispetrou το usb τον ηχείον προκαλούσε το πρόβλημα..ευχαριστώ και πάλι γτ μου είχε σπάσει τα νευρα αυτό το θέμα     

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...