Προς το περιεχόμενο

annex M και annex A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορούμε να το βγάλουμε το annex m ?

Αναλόγως το router σου. Συνήθως υπάρχει στις ρυθμίσεις του router καρτέλα με ρυθμίσεις dsl όπου εκεί υπάρχουν και οι επιλογές των Annex. Κατα κόρον είναι επιλεγμένη η αυτόματη επιλογή οπότε κλειδώνει απο μόνο του σε "M" λόγω OTE. Απλά εσύ πρέπει να επιλέξεις manually Annex A.

Ποιό router έχεις;

Δημοσ.

Χωρις να εχω πληρωσει κατι στην hol το δοκιμασα και κλειδωσε κανονικα...

Τελικα τι κερδιζουμε και τι χανουμε με το Μ και τι κερδιζουμε με το Α και τι χανουμε.....??

JWR84ie.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα...

Εκει που ρυθμιζα τα ΑΝΝΕΧ M-A Κανει μια και χανετε η ip απο το μοντεμ....ρε παλευω,παλευω και παλευω,τιποτα...

Αφου δεν καταφερα κατι,περνω τηλ την hol....Μου λενε οτι ειναι γενικο θεμα στην περιοχη και να κανω λιγες ωρες υπομονη.....Καποια στιγμη,ηρθε και βλεπω οτι τωρα ειναι μονο το ενα απο τα 2 (up,down) fast,ενω ειχα κανει και τα 2 fast-fast.....

Θα το ξανακανουν μονοι τους η πρεπει να παρω ξανα τηλ.??? Υπαρχει περιπτωση με δικο μου λαθος να εγινε κατι και να το εριξα εγω.?? Απο εκει που ειχα 7αρι ping,αντε ξανα στο 16..μια χαρα...

Και το annex m ,Υπαρχει περιπτωση να μου το χρεωσει η Hol...δεν το ζητησα...

Οποτε κατσω και σκαλισω το μοντεμ,ολη η περιοχη κρεμαει,χαχαχαχα ασε την μουρμουρα της γυναικας....

Επεξ/σία από dbconan
Δημοσ.

Πως μπορούμε να το βγάλουμε το annex m ?

εξαρτατε το ρουτερ.σε μερικα απλα ξετσεκαρεις το annex m>σε καποια αλλα μπορει να ειναι Multimode Και να πρεπει να δωσεις εσυ annex a καρφωτα για να παιξει.μολις το κανεις μπορει να δεις να πεφτει λιγο το Upload αναλογως την γραμμη και το βασικο να ανεβαινει το download.

Αναλόγως το router σου. Συνήθως υπάρχει στις ρυθμίσεις του router καρτέλα με ρυθμίσεις dsl όπου εκεί υπάρχουν και οι επιλογές των Annex. Κατα κόρον είναι επιλεγμένη η αυτόματη επιλογή οπότε κλειδώνει απο μόνο του σε "M" λόγω OTE. Απλά εσύ πρέπει να επιλέξεις manually Annex A.

Ποιό router έχεις;

επισης σε technic9olor/thomson αλλαζει μονο απο το cli.

και σε καποια ρουτερ κατι zte πρεπει να μπεις μεσα σαν root/admin για να εχεις προσβαση στην καρτελλα με τα Modulations.

Χωρις να εχω πληρωσει κατι στην hol το δοκιμασα και κλειδωσε κανονικα...

Τελικα τι κερδιζουμε και τι χανουμε με το Μ και τι κερδιζουμε με το Α και τι χανουμε.....??

JWR84ie.png

σε vdsl δεν ξερω αν αλλαζει κατι.επισης αν παιζεις ηδη 5 mbit δεν θα αλλαξει τιποτα.

τωρα για το adsl.το annex m φτανει μεχρι 3 Mbit upload.απλα για να φτασει μεχρι 3 Mbit σου κοβει απο το dowload.δηλαδη συχνοτητες που ηταν για το download πλεον πανε για το upload.Καπου κερδιζεις καπου χανεις.στην ελλαδα τωρα annex m δινει η forthnet και εδινε και η on.ο οτε ενω συχρονιζεις annex m στην πραξη δεν σε αφηνει να πας πανω απο 1 Mbit upload οποτε κερδιζεις απο λιγο εως τιποτα και χανεις αρκετα στο down.

επισης αν στην forthnet για παραδειγμα βαλει καποιος την καρτα να παιξει annex m θα συγχρονισεις μεχρι 2 mbit αλλα αμα δεν πληρωνεις για annex m τοτε το Policy θα σε κοψει στο 1 mbit.

οποτε με απλα λογια annex a = 24 mbit/1 mbit

annex m =24 mbit/3 mbit

στην πραξη να πετυχεις 24/3 θα πρεπει να εισαι μεσοτοιχια με τον ΟΤΕ:P

Το Α είναι το standard.

Στο M χάνεις λίγο download και κερδίζεις λίγο upload.

αν εχεις πολυ καλη γραμμη κανονικα δεν χανεις στο down.στην πραξη ομως θα χασεις εκτος αν εισαι τελειως διπλα στον οτε.

εικονα απο το modem/router

γυρισε το σε annex a και θα κερδισεις σε upload κανα Mbit.το Upload αναλογως την γραμμη σου μπορει ναμεινει 1021 μπορει να παει και πιο χαμηλα πχ 950.εξαρτατε την γραμμη σου και το Margin σου.

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα...

Εκει που ρυθμιζα τα ΑΝΝΕΧ M-A Κανει μια και χανετε η ip απο το μοντεμ....ρε παλευω,παλευω και παλευω,τιποτα...

Αφου δεν καταφερα κατι,περνω τηλ την hol....Μου λενε οτι ειναι γενικο θεμα στην περιοχη και να κανω λιγες ωρες υπομονη.....Καποια στιγμη,ηρθε και βλεπω οτι τωρα ειναι μονο το ενα απο τα 2 (up,down) fast,ενω ειχα κανει και τα 2 fast-fast.....

Θα το ξανακανουν μονοι τους η πρεπει να παρω ξανα τηλ.??? Υπαρχει περιπτωση με δικο μου λαθος να εγινε κατι και να το εριξα εγω.?? Απο εκει που ειχα 7αρι ping,αντε ξανα στο 16..μια χαρα...

Και το annex m ,Υπαρχει περιπτωση να μου το χρεωσει η Hol...δεν το ζητησα...

Οποτε κατσω και σκαλισω το μοντεμ,ολη η περιοχη κρεμαει,χαχαχαχα ασε την μουρμουρα της γυναικας....

τυχαινουν αυτα.και εγω χτες πηγα να κανω Update απο ενα tablet και βλεπω ναμην μπαινει play store.Λεω κατι θα επαθε το tablet.Παω μεσα
το ρουτερ disconnected .κανω reboot τιποτα.παω μεσα ουτε τηλεφωνο:P.
λογικα εσενα μπορει να αλλαξαν καρτα και να χαθηκε το config της καρτας για καποιο λογο οποτε να γυρισε στα defaults ειτε και χωρις αλλαγη καρτας μπορει κατι να εγινε και να χαθηκε config.θα μπορουσε να γινει αν ειχε και καποιο θεμα η διαχειριστικη καρτα του dslam.
Οχι δεν μπορεις να το κανεις εσυ.
δεν το κοβω να παει μονο του.εσυ θα πρεπει να ξαναπαρεις τηλεφωνο να το κανουν.αμα δεν παιζεις παιχνιδια αστο Interleave γιατι λογικα
θα πρεπει να συγχρονιζεις σχεδον 50 τωρα.
αν εχεις 16 μπορει να ειναι Low depth interleave αλλιως θα ειχεςμε Dns ote κανα 25 αρι.
οχι δεν μπορει να στο χρεωσει η Hol αφου α.ειναι ρυθμιση στο Dslam του οτε οποτε οτι και να πειραξεις η Hol δεν εχει προσβαση στο dslam παρα μονο στο ρουτερ σου.
και β. ο οτε δεν δινει annex m οποτε να χρεωσει τι?
μην το πειραζεις και εσυ αστο στην ησυχια του.ριχνεις την περιοχη για να συγχρονιζεις περισσοτερο?:P xaxaxa
  • Like 1
Δημοσ.

τυχαινουν αυτα.και εγω χτες πηγα να κανω Update απο ενα tablet και βλεπω ναμην μπαινει play store.Λεω κατι θα επαθε το tablet.Παω μεσα

το ρουτερ disconnected .κανω reboot τιποτα.παω μεσα ουτε τηλεφωνο :P.
λογικα εσενα μπορει να αλλαξαν καρτα και να χαθηκε το config της καρτας για καποιο λογο οποτε να γυρισε στα defaults ειτε και χωρις αλλαγη καρτας μπορει κατι να εγινε και να χαθηκε config.θα μπορουσε να γινει αν ειχε και καποιο θεμα η διαχειριστικη καρτα του dslam.
Οχι δεν μπορεις να το κανεις εσυ.
δεν το κοβω να παει μονο του.εσυ θα πρεπει να ξαναπαρεις τηλεφωνο να το κανουν.αμα δεν παιζεις παιχνιδια αστο Interleave γιατι λογικα
θα πρεπει να συγχρονιζεις σχεδον 50 τωρα.
αν εχεις 16 μπορει να ειναι Low depth interleave αλλιως θα ειχεςμε Dns ote κανα 25 αρι.
οχι δεν μπορει να στο χρεωσει η Hol αφου α.ειναι ρυθμιση στο Dslam του οτε οποτε οτι και να πειραξεις η Hol δεν εχει προσβαση στο dslam παρα μονο στο ρουτερ σου.
και β. ο οτε δεν δινει annex m οποτε να χρεωσει τι?
μην το πειραζεις και εσυ αστο στην ησυχια του.ριχνεις την περιοχη για να συγχρονιζεις περισσοτερο? :P xaxaxa

H αληθεια ειναι οτι του εχω βγαλει τα ματια αυτες τις μερες...Δυστηχως και με την αλλαγη απο fast στο απλο,δεν πηγε 50αρι...Εχω δει πρωινες ωρες 47+,κριμα....Τεσπα περιεμενω για το 6αρι,αν θα κλειδωσει ειναι αλλο πακετο....

Παντως εχω δοκιμασει και εχω αλλαξει τοσες διαφορετικες ρυθμισεις,που μονο φωτια στην καμπινα εχει μεινει.....Να μην μιλησω για τα σπλιτερακια και τις δοκιμες....

Αν ειχε χερια το μοντεμ,σιγουρα θα με βαραγε....Οσο για την ταχυτητα στην περιοχη,μαλλον μονο προς το σπιτι μου ερχεται...

Απο τους κοντινους μου που ξερω,ειναι πικρα η κατασταση...ΟΤΕ ο αλλος,30 μετρα τα σπιτια μας διαφορα,με και καλα 50αρι και φτανει 20+ με το ζορι.....Τι να πεις...??

Δημοσ.
θα πρεπε να κερδισεις λιγακι απο fast σε interleave.απο εκει και περα οπως σου ειπα τι 47 τι 50 δεν εχει διαφορα.αλλωστε εισαι
και αρκετα μακρυα απο την καμπινα.
οτι και να αλλαξεις δεν θα πιασειςπαραπανω απο αυτο που μπορεις στον κατανεμητη/χωνευτη χωρις καθολου splitter.
τωρα οτι ο αλλος φτανει 20 μπορει να ειναι και θεμα του οτε αλλα μπορει να ειναι και θεμα της καλωδιωσης του.
αν εχει παραλληλες πριζες (bridge taps)μπορει να χανει πολυ ταχητητα.οπως το ιδιο αν πχ εχει κανα συναγερμο ετσι χωρις να παιρνει ο συναγερμος απο το splitter.
πολλοι δεν ξερουν καν οτι για το vdsl δεν θες παραλληλα αλλιως χανεις σε ταχυτητα.ολοι το βλεπουν οπως με το adsl
Που και παραλληλα να ειχες εχανες ελαχιστο σε ταχυτητα.
οποτε για να δει αν φταιει κατι απεξω ή αν φταιει κατι μεσα στο σπιτι πρεπει να κανει δοκιμη στον κατανεμητη.επισης μπορει
να ειναι 30 μετρα απο εσενα αλλα μπορει το καλωδιο να κανει μεγαλυτερη διαδρομη και μπορει να παιρνει και απο διαφορετικο Kv.
πρεπει να δειτε τα νουμερα στο box/κατανεμητη για να δειτε αν το kk που γραφει ειναι ιδιο και για τους δυο σας.

καλα που εχει και 20.αλλοι δεν εχουν ουτε 1 Mbit:P

H αληθεια ειναι οτι του εχω βγαλει τα ματια αυτες τις μερες...Δυστηχως και με την αλλαγη απο fast στο απλο,δεν πηγε 50αρι...Εχω δει πρωινες ωρες 47+,κριμα....Τεσπα περιεμενω για το 6αρι,αν θα κλειδωσει ειναι αλλο πακετο....

Παντως εχω δοκιμασει και εχω αλλαξει τοσες διαφορετικες ρυθμισεις,που μονο φωτια στην καμπινα εχει μεινει.....Να μην μιλησω για τα σπλιτερακια και τις δοκιμες....

Αν ειχε χερια το μοντεμ,σιγουρα θα με βαραγε....Οσο για την ταχυτητα στην περιοχη,μαλλον μονο προς το σπιτι μου ερχεται...

Απο τους κοντινους μου που ξερω,ειναι πικρα η κατασταση...ΟΤΕ ο αλλος,30 μετρα τα σπιτια μας διαφορα,με και καλα 50αρι και φτανει 20+ με το ζορι.....Τι να πεις...??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...