newfather Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Είδα την παρακατω προσφορά και θέλω τη γνώμη σας όσον αφορά ένα pc για όλες τις δουλειές που θα κρατήσει αξιοπρεπώς αρκετά χρόνια Site: http://www.cosmodata.gr/product/261327/expert-pc-hitech-professional-6th-gen-me-core-i5-5-6400-8-gb-ddr3-ke-1tb-sata-iii-hdd
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Με το μάπα τροφοδοτικό που έχει κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς pc πολλούς μήνες όσο έχει εγγύηση. Αμα τελειώσει δε, να πάρεις άλλο.
Dtsal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Σοβαρά τώρα!. Περιμένεις σε τέτοιο φόρουμ να σου πει κάποιος ''ναι πάρτο είναι πολύ καλό'' ?? Γιατί αν περιμένεις... σώθηκες
SpirosZ68 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν φτιαξεις ενα ιδιο στο e-shop που δεν ειναι και το φτηνοτερο θα σου βγει φτηνοτερο και με καλυτερης ποιοτητας τροφοδοτικο. Εχω βαλει οτι πιο κοντινο βρηκα σε αυτα που ειχε το ετοιμο της Cosmodata. 1
newfather Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν φτιαξεις ενα ιδιο στο e-shop που δεν ειναι και το φτηνοτερο θα σου βγει φτηνοτερο και με καλυτερης ποιοτητας τροφοδοτικο. BudgetPC400.jpg Εχω βαλει οτι πιο κοντινο βρηκα σε αυτα που ειχε το ετοιμο της Cosmodata. σε ευχαριστώ πολύ
Donalhioy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Περιμένεις σε τέτοιο φόρουμ να σου πει κάποιος ''ναι πάρτο είναι πολύ καλό'' ?? Γιατί αν περιμένεις... σώθηκες αγορασε το εσυ και πες εντυπωσεις..
Dtsal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 αγορασε το εσυ και πες εντυπωσεις.. Εγώ και τα έτοιμα pc δεν κολλάμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα