Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει η κορη μου τον παρακατω δισκο 2ΤΒ που χαλασε. Ενω τον "βλεπει" το pc και κανει εγκαταση προγραμματος οδηγησης μετα δεν φαινεται πουθενα ο δισκος αν και λεει οτι "ειναι ετοιμος"

Στο Πλαισιο που πηγα μου ειπαν οτι δεν επισκευαζεται και για ανακτιση δεδομενων θελουν για αρχη 80 ευρω για διαγνωση και αν μπορουν να τα ανακτησουν το κοστος μπορει να υπερβει και τα 300 ευρω χωρις αυτο να ειναι και σιγουρο.

Πιο παλια που τον ειχε δει αλλος τεχνικος που ερχεται στη δουλεια μου ειχε πει αν και δεν πολυκαταλαβα οτι εχουν χαλασει οι κεφαλες και ισως να μπορουσε να γινει κατι με ρισκο αν εβρισκε ιδιο δισκο σε ebay κλπ και αλλαζε τις κεφαλες.Χωρις να ειναι σιγουρο οτι η ...μεταμοσχευση θα πετυχει .

Εχει μονο αρχεια με τραγουδια κυριως και φωτογραφιες μεσα ο δισκος .

Καποια ιδεα για κατι πιο οικονομικο ??

Ευχαριστω.

post-40980-0-75075400-1457720561_thumb.jpg

Δημοσ.

αν εχει χαλάσει το μηχανικό κομμάτι του δίσκου, τα πράγματα είναι ακριβά.

αν εχει χαλάσει το ηλεκτρονικό κομμάτι (πλακέτα), μπορείς να την αλλάξεις με μια ίδια (ίδιος δίσκος από ebay) και να δουλέψει.

Αλλά απο αυτά που γράφεις μάλλον εχει χαλάσει το μηχανικό κομμάτι.

δες εδώ, αλλά να ξέρεις οτι θα πάρουν αρκετά χρήματα.

https://tictac.gr/times

• Like 1
Δημοσ.

Αφού τον βλέπει το BIOS από ότι καταλαβαίνω δοκίμασε με Live Linux μπας και δει αρχεία.

Απο που μπορω να το κατεβασω ?Νομιζω ειναι δωρεαν ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ναι αλλά εξαρτάται από το πρόβλημα που έχει ο δίσκος. Αν το πρόβλημα είναι μηχανικό δύσκολα θα ανακτηθούν τα αρχεία και με live Linux.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά εξαρτάται από το πρόβλημα που έχει ο δίσκος. Αν το πρόβλημα είναι μηχανικό δύσκολα θα ανακτηθούν τα αρχεία και με live Linux.

Μηχανικο ειναι μου ειπαν απο το Πλαισιο .

Δημοσ.

Δεν το έχω ψάξει καθόλου. Ότι χρησιμοποιώ είτε live cd είτε εγκαταστάσεις κάνω λειτουργικού και λογισμικού το κάνω πάντα στα αγγλικά. Φυσικά και κάνω και στα ελληνικά εγκαταστάσεις όταν το ζητάει κάποιος. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...