Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να σας το παραθεσω μπας και βρω λυση...

πιστευα οτι θα το ειχαν αντιμετωπισει και αλλοι και μου εκανε εντυπωση που δεν βρηκα αναλογο νημα εδω... 

αγορασα απο τον κινεζa ενα  απλο wifi repeater noname αλλα κυκλοφορει ευρεως στην αγορα με διαφορες σταμπες-μαρκες

REyP1Bt.png

εχει και οδηγιες οι οποιες φαινονται σουπερ απλες... και λες ολα υπο υποελεγχο... αλλα υπολογιζα χωρις τον Κινεζο.... http://www.aliexpress.com/item/EU-Plug-Home-Signal-Booster-Wireless-N-802-11-AP-Access-Point-Bridge-WiFi-wi-fi/32279064893.html

caeyjcz.png

λοιπον τα κανω ολα σωστα και μου βγαζει success... κανει reboot το repeater και οταν μπαινω απο εκει μου βγαζει limited conncection και δεν εχω προσβαση στο νετ...

καμμια λυση εχει να προτινει κανεις σοφοτερος επι του θεματος, εκτος της εκπαραθυρωσης που εχω ηδη σκεπτει μοναχος μου?

ευχαριστω!

post-271388-0-17771300-1457718969_thumb.jpg

Δημοσ.

το εκανα, αλλα ακρη δεν βρηκα... δεν θελει να λειτουργησει...

θα το κοιταξω και αυριο το πρωι... αν δεν το φτιαξω αυριο... μαρμαγκα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σημερα δουλευει κανονικα χωρις να κανω κατι επιπλεον.... περιεργο... (ειναι παλι limited αλλα εχει internet)

μπορει να βρηκε κατα τυχη την Ip?lol

ο Κινεζος μου εστειλε το video αυτο αν καποιος θελει γενικα πληροφοριες...

https://www.youtube.com/watch?v=I8USulu9LBI 

Επεξ/σία από Agathoklis
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συνηθως η ΙΠ ειναι 1.1 του ρουτερ οπως και του repeater και δημιουργειται αυτο το θεμα

μπαινοντας στο repeter κανεις την ΙΠ στατικη(και τη βαφτιζεις 192.168.1.1000 και να μην παιρνει αυτοματα ΙΠ (dhcp)

και λυνεται το προβλημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...