riflebull Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου το οποιο εχει windows7 αυθεντικα! πηγα να τα κατεβασω απο την Microsoft με το prvduct key Που εχω και μου λεει οτι ειναι προεγκατεστημενα απο τον κατασκευαστη και οτι πρεπει να επικοινωνησω μαζι του! το λαπτοπ ειναι καπως παλιο και εγω τωρα τι ρεπεπι να κανω? να επικοινωνησω με την toshiba για να ξαναβαλω τα αυθεντικα windows?
Grim Ripper Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Γράψε στο google "how to download any windows iso for free" (χωρίς τα ") και λογικά στο πρώτο site θα σου έχει οδηγίες για να τα κατεβάσεις από το website της MS.
riflebull Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 μα το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει η microsoft να κατεβασω απο εκει οτι και να γινει! οποτε λες να κατεβασω ενα ακυρο και να το περασω μετα το φορματ και μετα χρησιμοποιωντας ενα προγραμματακι που βρηκα να παρει το product key μου και να τα επαναφερει στην συνεχεια ως αυθεντικα! που αυθεντικα ειναι!
corsair04 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου το οποιο εχει windows7 αυθεντικα! πηγα να τα κατεβασω απο την Microsoft με το prvduct key Που εχω και μου λεει οτι ειναι προεγκατεστημενα απο τον κατασκευαστη και οτι πρεπει να επικοινωνησω μαζι του! το λαπτοπ ειναι καπως παλιο και εγω τωρα τι ρεπεπι να κανω? να επικοινωνησω με την toshiba για να ξαναβαλω τα αυθεντικα windows? κατω απο το laptop δεν εχει sticker με produckt key ?
riflebull Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 εχει το εβαλα στην microsoft και μου λεει ηταν προεγκατεστημενο επικοινωνηστε με αυτον που το αγορασατε και τετοια!
corsair04 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν παίζει ρόλο κατέβασε τα από όπου θες (torrent) δεν παίζει ρόλο
Grim Ripper Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ότι σου είπε πιο πάνω το παιδί αλλά η διαφορά με τον τρόπο που ανέρερα είναι πως το iso θα είναι απείραχτο και θα είσαι σίγουρος γι'αυτό μιας και θα είναι από την MS, επίσης κατεβάζεις ελληνική έκδοση κατευθείαν. betanews.com λέγεται το website που θα διαβάσεις τον τρόπο για να κατεβάσεις τα windows iso. Υπάρχουν και απείραχτα torrent αλλά δυστυχώς δεν είναι ελληνικές εκδόσεις ή επί το πλήστον είναι πειραγμένες (pre-activated, κτλ)
Dr_73 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μπορεί να γίνει upgrade ΔΩΡΕΑΝ από windows 7 pro σε windows 10; Τα windows τα είχε desktop που αγόρασα από το Πλαίσιο , οπότε είναι ΟΕΜ ;
Dr_73 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ναι μπορεί να γίνει κανονικά το upgrade. Να αναβαθμιστεί υπάρχουσα εγκατάσταση ; Ή μπορεί να γίνει φορμάτ και φρέσκια εγκατάσταση των 10; Η έκδοση που έχω πρέπει να είναι 7 pro 64bit.
Grim Ripper Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Διάλεξε και πάρε. Αν κάνεις αμέσως clean install τότε απλά βάλε το key από τα win7. Κατέβασε από εδώ τα 10 αν δεν τα έχεις. Με το rufus κάνεις bootable ένα usb stick και θα είσαι μια χαρά. https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench
Makeran Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ISO Windows 7: Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2016 από Gi0 αφαιρεση link
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Τα iso του παραπάνω ιστότοπου, δεν είναι αυθεντικά. Τα μόνα αυθεντικά iso windows 7 ήταν από το digital river που συνεργαζόταν κάποτε με την microsoft.
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πλέον εγώ κατέβασα win 7 home premium / ultimate x86-x64 greek edition από την microsoft. Υπάρχει exploit απ' όσο έχω καταλάβει και κατεβάζεις όποια έκδοση θες, σε όποια γλώσσα θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα