Προς το περιεχόμενο

serial number

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου το οποιο εχει windows7 αυθεντικα! πηγα να τα κατεβασω απο την Microsoft με το prvduct key Που εχω και μου λεει οτι ειναι προεγκατεστημενα απο τον κατασκευαστη και οτι πρεπει να επικοινωνησω μαζι του! το λαπτοπ ειναι καπως παλιο και εγω τωρα τι ρεπεπι να κανω? να επικοινωνησω με την toshiba για να ξαναβαλω τα αυθεντικα windows? 

Δημοσ.

Γράψε στο google "how to download any windows iso for free" (χωρίς τα ") και λογικά στο πρώτο site θα σου έχει οδηγίες για να τα κατεβάσεις από το website της MS.

Δημοσ.

μα το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει η microsoft να κατεβασω απο εκει οτι και να γινει! οποτε λες να κατεβασω ενα ακυρο και να το περασω μετα το φορματ και μετα χρησιμοποιωντας ενα προγραμματακι που βρηκα να παρει το product key μου και να τα επαναφερει στην συνεχεια ως αυθεντικα! που αυθεντικα ειναι!

Δημοσ.

θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ μου το οποιο εχει windows7 αυθεντικα! πηγα να τα κατεβασω απο την Microsoft με το prvduct key Που εχω και μου λεει οτι ειναι προεγκατεστημενα απο τον κατασκευαστη και οτι πρεπει να επικοινωνησω μαζι του! το λαπτοπ ειναι καπως παλιο και εγω τωρα τι ρεπεπι να κανω? να επικοινωνησω με την toshiba για να ξαναβαλω τα αυθεντικα windows? 

κατω απο το laptop δεν εχει sticker με produckt key ?

Δημοσ.

εχει το εβαλα στην microsoft και μου λεει ηταν προεγκατεστημενο επικοινωνηστε με αυτον που το αγορασατε και τετοια!

Δημοσ.

Ότι σου είπε πιο πάνω το παιδί αλλά η διαφορά με τον τρόπο που ανέρερα είναι πως το iso θα είναι απείραχτο και θα είσαι σίγουρος γι'αυτό μιας και θα είναι από την MS, επίσης κατεβάζεις ελληνική έκδοση κατευθείαν.

betanews.com λέγεται το website που θα διαβάσεις τον τρόπο για να κατεβάσεις τα windows iso.

Υπάρχουν και απείραχτα torrent αλλά δυστυχώς δεν είναι ελληνικές εκδόσεις ή επί το πλήστον είναι πειραγμένες (pre-activated, κτλ)

Δημοσ.

Μπορεί να γίνει upgrade ΔΩΡΕΑΝ από windows 7 pro σε windows 10;

Τα windows τα είχε desktop που αγόρασα από το Πλαίσιο , οπότε είναι ΟΕΜ ;

Δημοσ.

Ναι μπορεί να γίνει κανονικά το upgrade. :)

Να αναβαθμιστεί υπάρχουσα εγκατάσταση ;

Ή μπορεί να γίνει φορμάτ και φρέσκια εγκατάσταση των 10;

Η έκδοση που έχω πρέπει να είναι 7 pro 64bit.

Δημοσ.

Διάλεξε και πάρε. :P

Αν κάνεις αμέσως clean install τότε απλά βάλε το key από τα win7.

Κατέβασε από εδώ τα 10 αν δεν τα έχεις. Με το rufus κάνεις bootable ένα usb stick και θα είσαι μια χαρά.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα iso του παραπάνω ιστότοπου, δεν είναι αυθεντικά. Τα μόνα αυθεντικά iso windows 7 ήταν από το digital river που συνεργαζόταν κάποτε με την microsoft.

Δημοσ.

Πλέον εγώ κατέβασα win 7 home premium / ultimate x86-x64 greek edition από την microsoft. Υπάρχει exploit απ' όσο έχω καταλάβει και κατεβάζεις όποια έκδοση θες, σε όποια γλώσσα θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...