Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους

Σε usb stick sandisk 64gb υπηρχε μια εργασια πολλων μηνων σε xls δυστηχως χωρις backup

ο χρηστης μετα την αποθηκευση του xls οπως καθε φορα αντι για να κανει ασφαλη καταργηση και να αφαιρει το usb , το τραβαγε ...

αποτελεσμα ηταν σημερα μολις μπει το usb στον υπολογιστη να ζηταει διαμορφωση ... και οτι ειναι αδειο..

δοκιμασα διαφορες εφαρμογες μηπως και το επαναφερω οπως Recover my files v5, easeUS data recovery, asoftech data recovery , Recuva ισως και αλλα που δεν θυμαμαι, δυστηχως κανενα απο αυτα δεν καταφερε να βρει ουτε ενα αρχειο , στην απελπισια μου επανω εκανα κατι που μαλλον δεν ηταν σωστο αλλα δεν εγινε ουτε αυτο... quick format , τοτε εμφανισε το μηνυμα οτι δεν ηταν δυνατο τα Windows να κανουν τη διαμορφωση.

Υπαρχει σωτηρια ; οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν κατι παραπανω απο ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους

Σε usb stick sandisk 64gb υπηρχε μια εργασια πολλων μηνων σε xls δυστηχως χωρις backup

ο χρηστης μετα την αποθηκευση του xls οπως καθε φορα αντι για να κανει ασφαλη καταργηση και να αφαιρει το usb , το τραβαγε ...

αποτελεσμα ηταν σημερα μολις μπει το usb στον υπολογιστη να ζηταει διαμορφωση ... και οτι ειναι αδειο..

δοκιμασα διαφορες εφαρμογες μηπως και το επαναφερω οπως Recover my files v5, easeUS data recovery, asoftech data recovery , Recuva ισως και αλλα που δεν θυμαμαι, δυστηχως κανενα απο αυτα δεν καταφερε να βρει ουτε ενα αρχειο , στην απελπισια μου επανω εκανα κατι που μαλλον δεν ηταν σωστο αλλα δεν εγινε ουτε αυτο... quick format , τοτε εμφανισε το μηνυμα οτι δεν ηταν δυνατο τα Windows να κανουν τη διαμορφωση.

Υπαρχει σωτηρια ; οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν κατι παραπανω απο ευπροσδεκτη.

δυστυχώς δεν νομίζω να κάνεις κάτι είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα   πρέπει να αποτανθείς σε επαγγελματιες αλλά είναι πανάκριβοι δοκίμασε αυτό   (linux)

Δημοσ.

Τι εννοεις ηταν αδειο? Το να το τραβας ετσι χυμα να οδηγησει σε corruption του αρχειου το καταλαβαινω, αλλα διαγραφη? Μπας και καποιος καπως μετακινησε το αρχειο?

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Έχω αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ξέρω πόσο άσχημο είναι να χάνεις δουλειά πολλών μηνών. Εμένα μου είχε συμβεί μ' έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στον οποίο κάποιος συγγενής μου είχε αποθηκεύσει οικογενειακές φωτογραφίες ετών.
Κατάφερα τελικά να επαναφέρω όλα τα αρχεία με ένα πρόγραμμα ανοικτού κώδικα που λέγεται TestDisk και το θεωρώ φοβερά αξιόπιστο. Το κατεβάζεις απ' την εξής διεύθυνση :

http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

Καλή τύχη,
Στη διάθεσή σου,
Ο Άσπρος Γάτος

• Thanks 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...