Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παω απο cosmote ( whats' up ) που ειμαι τωρα σε καποια αλλη εταιρια μαλλον wind.

Ο λογος ειναι οτι η ζητανε καθε 3 μηνες να κανω ανανεωση αλλιως το υπολοιπο θα ληξει... :-( 

( δεν γνωριζω αν ισχυει και σε αλλες εταιριες αυτο )

Ανανεωση κανω σπανια και οταν χρειαζεται ο συναγερμος ανανεωση οποτε βαζω 10 € και στελω να μισα στον συναγερμο...

Τι προτεινετε εσεις ;

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παω απο cosmote ( whats' up ) που ειμαι τωρα σε καποια αλλη εταιρια μαλλον wind.

Ο λογος ειναι οτι η ζητανε καθε 3 μηνες να κανω ανανεωση αλλιως το υπολοιπο θα ληξει... :-(

( δεν γνωριζω αν ισχυει και σε αλλες εταιριες αυτο )

Ανανεωση κανω σπανια και οταν χρειαζεται ο συναγερμος ανανεωση οποτε βαζω 10 € και στελω να μισα στον συναγερμο...

Τι προτεινετε εσεις ;

Το εχει κανει και η wind αυτο:

"Τέλος από τις 28 Σεπτεμβρίου 2015 τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND Card, Q card και WIND F2G.

Συγκεκριμένα από την ανωτέρω ημερομηνία η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από ανανέωση αλλάζει και μειώνεται από 6 μήνες σε 90 ημέρες. Εάν κατά το χρονικό διάστημα των 90 ημερών μετά την τελευταία ανανέωση δεν πραγματοποιηθεί εκ νέου ανανέωση χρόνου ομιλίας, τότε τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα χάνεται και δεν θα επιστρέφεται στο συνδρομητή".

Περαιτερω εδω: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381

Δημοσ.

Μην κανεις το λαθος και πας σε wind. Κακιστη εταιρεια! Καθολου σημα,4G ποτέ. Βρες καποια αλλη λυση στην cosmote ή πανε τουλάχιστον στην Vodafone.

Δημοσ.

Και η vodafone που έχει κάνει αίτηση ο πατέρας μου απο cosmote τον έχει στο περίμενε εδώ και 2 εβδομάδες.Να ξέρεις οτι πλεον η voda ζητάει και 30€ εκ των οποίων τα 25 μένουν στον λογαριασμό και τα υπόλοιπα πάνε για την κάρτα.Προσωπικά επειδή εχω φοιτητικό cosmote θα το κρατήσω για λίγο καιρό ακόμα οπου ολοκληρώνω τις σπουδές μου και μετά θα αλλάξω.Αυτο με την ανανέωση χρόνου ομολογώ οτι δεν το ήξερα

Δημοσ.

Και η vodafone που έχει κάνει αίτηση ο πατέρας μου απο cosmote τον έχει στο περίμενε εδώ και 2 εβδομάδες.Να ξέρεις οτι πλεον η voda ζητάει και 30€ εκ των οποίων τα 25 μένουν στον λογαριασμό και τα υπόλοιπα πάνε για την κάρτα.Προσωπικά επειδή εχω φοιτητικό cosmote θα το κρατήσω για λίγο καιρό ακόμα οπου ολοκληρώνω τις σπουδές μου και μετά θα αλλάξω.Αυτο με την ανανέωση χρόνου ομολογώ οτι δεν το ήξερα

Αν ζητήσει φορητοτητα μέσω τηλεφώνου ή ίντερνετ στο κάνουν χωρίς να βάλεις κάρτα που ζητάνε τα καταστήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...