yimmiyimmi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ωραίος είναι αλλά και εγώ νομίζω ότι ο ff είναι ότι καλύτερο έχω όσο αφορά το chrome όμως το security είναι πολύ καλύτερο ο κάθε ένας διαλέγει όσο αφορά το ad block ok τι πάει να πει πάντως ο όπερα είναι αξιοπρεπής και αν δεν χρησιμοποιουσα ff στο android θα τον είχα σίγουρα αυτον
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Όπερα και ξερώ ψωμί. Από πολλούς που το σύστησα, πήρα πολλές ευχαριστίες. Και ενα ευχαριστω απο εμενα που ειχα χρονια να το χρησιμοποιησω και το μυνημα σου με εβαλε σε σκεψεις. Μετα την εγκατασταση καταλαβα οτι ειχες δικιο
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παιδες ξερει κανεις πως ενεργοποιω το adblock engine που ειναι build-in στην Opera; Γερασα και δεν ειμαι για ψαξιματα..
ChrV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις http://i.imgur.com/7j9Xiy1.png
Makis38 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παιδες ξερει κανεις πως ενεργοποιω το adblock engine που ειναι build-in στην Opera; Γερασα και δεν ειμαι για ψαξιματα.. Για να ενεργοποιηθεί το adblock πρέπει να έχεις τη developer έκδοση και να το ενεργοποιήσεις μέσα απο τις ρυθμίσεις του browser. Σωστός αυτό δεν είχα βάλει. Νόμιζα ότι είχε native υποστήριξη. Edit: άκυρο το προηγούμενο σχόλιο. Το πέρασα το addon αλλά πάλι δεν υποστηρίζει τα πρόσθετα του chrome. Edit 2: Με επανεκκίνηση του browser έστρωσε. Τώρα υποστηρίζει κανονικά τα πρόσθηκη
JohnXarxas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ως χρήστης, ή να στεναχωρηθώ ως δυνητικός Internet Marketer γιατί επίτηδες δεν εχω βάλω πουθενά ad block ώστε να παρατηρώ πως κινείται η διαφήμιση.
spmargar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Και στη linux έκδοση όλα τα παραπάνω; Γιατί το άρθρο αναφέρει μόνο Windows και OS X.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα