Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν ο Opera είναι πιο γρήγορος από Chrome και Firefox;

Αρχικά πριν πολλά χρόνια, γι'αυτό άρχισα να χρησιμοποιώ Opera, και δεν το έχω αλλάξει.

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μία δοκιμή θα σε πείσει, εγώ τον δοκιμάζω από χθες, είναι κατά τι γρηγορότερος από τον Chrome, έχει επίσης turbo ρύθμιση για να δουλεύει καλύτερα σε πιο αργά μηχανήματα. Αλλά το ad blocker δεν έχει εγκατασταθεί ακόμη...

Για να ενεργοποιηθεί το adblock πρέπει να έχεις τη developer έκδοση και να το ενεργοποιήσεις μέσα απο τις ρυθμίσεις του browser.

Έχεις το αντίστοιχο addon από το opera store?

Σωστός αυτό δεν είχα βάλει. Νόμιζα ότι είχε native υποστήριξη.

Edit: άκυρο το προηγούμενο σχόλιο. Το πέρασα το addon αλλά πάλι δεν υποστηρίζει τα πρόσθετα του chrome.

Edit 2: Με επανεκκίνηση του browser έστρωσε. Τώρα υποστηρίζει κανονικά τα πρόσθετα.

Δημοσ.

Με διαφορά το καλύτερο αλλα ταυτόχρονα το πιο υποτιμιμενο browser που υπάρχει

Γιατι ειναι το καλυτερο?Ρωταω γιατι δεν ξερω..

Δημοσ.

Γιατί να το κάνει αυτό όταν υπάρχει το ghostery ή το disconnectme που κάνουν την ίδια δουλειά και πολλά περισσότερα ελαττώνοντας κίνηση διαδικτύου και φόρτο της cpu ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε αργό hardware, μπορεί να είναι αποδοτικότερο με αυτή τη δυνατότητα ενσωματωμένη στο browser όπως ισχυρίζονται δε λέω αλλά αρκεί αυτό μήπως κάτι άλλο πρόκειται να συμβεί στο μέλλον με το περιεχόμενο του διαδικτύου.

Σωστή η επισήμανση θέλει επέκταση για να παίρνει επεκτάσεις από το οπλοστάσιο του chrome! 

Παλιότερα αλλά και τώρα είναι ελαφρύτερος ο opera από chrome firefox και ie για τους βασικούς αλλά για σημερινό hardware υπάρχει λόγος να τον επιλέξεις στη θέση του chrome για να αναφέρω έναν;

Δημοσ.

Θεωρείται ο opera <<μεγάλος browser>> ;

Τι εννοείς <<μεγάλος>>;

Αν το κάνεις full screen καλύπτει όλη την οθόνη.

Μήπως ρωτάς πόσοι τον χρησημοποιούνε;

Αυτά τα πράγματα δεν πάνε με το κιλό.

Μην αρχίσουμε πάλι τα περί ποσότητας των ανθρώπων που χρησιμοποιούνε Windows-Mac-Linux κλπ,  για να αντιληφθούμε την αξία του λειτουργικού.

Να μην σου πω τι γνώμη μου για τις μάζες...

Η ταχύτητα του browser δεν είναι απλά μετρούμενο μέγεθος, αλλά αισθητό.

• Like 2
Δημοσ.

Το γράφει στο άρθρο γι'αυτό το ρώτησα και νομίζω έχει να κάνει άμεσα με τον αριθμό χρηστών. Μάλλον είναι όμως αφού πρέπει να είναι στους 4-5 πιο δημοφιλείς. :)

Δημοσ.

Προσπαθώ να σε παρακινήσω να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις.

Δεν συνηστώ αγορά αυτοκινήτου, αλλά απλά εγκατάσταση ενός browser.

• Like 1
Δημοσ.
Προσπαθώ να σε παρακινήσω να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις.

Δεν συνηστώ αγορά αυτοκινήτου, αλλά απλά εγκατάσταση ενός browser.

μπορει να ακουστεί χαζό αλλά παίρνει "themes" όπως ο chrome/mozila. Δηλαδή να αλλάζει το φοντο και το "πλαισιο". Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ξερω.

Δημοσ.

^Τον έχω δοκιμάσει και σε windows και σε android, οκ μου φάνηκε, τίποτα συγκλονιστικό. Ο mini βόλευε κάποτε γιατί κατανάλωνε λιγότερα Mb. Κατά τα άλλα, για μένα όλοι την ίδια δουλειά κάνουν, θέμα συνήθειας είναι πιο πολύ εκτός αν κάποιος θέλει κάποια πολύ συγκεκριμένη λειτουργία που δεν την έχουν όλοι.

Δημοσ.

Το φόντο ναι, το έχω παρατηρήσει.

^Τον έχω δοκιμάσει και σε windows και σε android, οκ μου φάνηκε, τίποτα συγκλονιστικό. Ο mini βόλευε κάποτε γιατί κατανάλωνε λιγότερα Mb. Κατά τα άλλα, για μένα όλοι την ίδια δουλειά κάνουν, θέμα συνήθειας είναι πιο πολύ εκτός αν κάποιος θέλει κάποια πολύ συγκεκριμένη λειτουργία που δεν την έχουν όλοι.

Είναι "patent free browser", κάτι που το πολέμησαν πολύ, και μερικά site δεν ήταν "συμβατά", αλλά "πόλεμος" είναι αυτός...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δύο παρτίσιον, το ένα για προγράμματα το άλλο για "χαζολόγημα". Στο ένα με τα προγράμματα έχω τον "Χρόμ", στο άλλο το "Φάιρφοξ". Μια χαρά τρέχουν, δεν υπάρχει λόγος να 'χω το "Όπερα"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...