ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 καλημέρα. έπεσε στα χέρια μου ένα πακετάκι athlon 939 με το cpu του τίτλου μαζί με μια μητρική asrock939a785gmh/128m. το πακετάκι προορίζετε για ελαφριά διανομή linux-κατεβατίρι. κάπου εκει μπαίνει και το underclock. στόχος μου είναι το 1,5 gz με όσο λιγότερα ρεύματα γίνετε αλλά δεν έχω χαμπάρια οπότε.... κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 απλά ενεργοποιείς το cool and quiet. Όποτε είσαι idle, τρέχει κάπου κοντά στο GHz, όποτε τον τρέχεις με φορτίο, δουλεύει παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 λες? υπάρχουν και 2 θεματάκια ακόμα. το cooler του είναι ενα της artic λίγο γουρούνι αλλά ακούγετε οπότε ήδη έριξα το cpu στα 1,5 ghz και το cpu voltage απο 1.40 σε 1.25 για να το δουλεύω με απενεργοποιημένο cpu fan. μέχρι τώρα δεν είδα θερμοκρασίες πάνω απο 43 βαθμούς με λίγο στρεσάρισμα. και κάτι άλλο.. υπάρχει τρόπος να υπολογίσω την συνολική κατανάλωση απο το pc? είμαι λιγο αισιόδοξος λόγο του οτι θα χρησιμοποιηθεί δισκος απο laptop και η ενσωματωμένη gpu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ε πάνω απο 60 δύσκολα να δεις. Μπορείς είτε με πολύμετρο (V και Α) είτε με wattόμετρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 60watt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Nαι, περίπου 60-70 watt θα έχεις κατανάλωση το μαξ. Εξαρτάται και το τροφοδοτικό όμως, αν έχει 50-60% efficiency θα τραβάς απο την πρίζα 100-140 watt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ναι φιλε μου.. τοσο χαμηλα, μπορεις να φτασεις. αλλα.. απο τι αποτελειται το ολο συστημα.. .ακριβως? ειχα στησει ενα AM2+ συστημα με ATHLON II X2 250 MOBO με 785G, δλδ με ενσωματωμενα γραφικα και 4 GB RAM 1 Δισκο HDD 1 DVD RW με Default ρυθμισεις, ενεργοποιημενο απλα το CoolnQuiet , ετρωγε IDLE γυρω στα 67-70W στο Wattομετρο πριζας αν εκανα και Underclock, θα κατεβαινε κι αλλο...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 87% είναι ένα της thermaltake το είχα πάρει πρόσφατα. οκ με την κατανάλωση.. με το underclock να συνεχίσω? αυτά που προανέφερα + 2χ1 gb ram και ενα δίσκο toshiba 2.5 που μου περίσσεψε απο το laptop της υπογραφής μου που πήρα το καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ποιος επεξεργαστης ειναι..., δεν μας ειπες................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 το λέει ο τίτλος athlon 64 3200+ s939 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ουπς....ναι... σορρυ.... ουτε που το προσεξα...!!! παντως μην τον κατεβασεις και παρα πολυ σε χρονισμο..! καλυτερα κατεβασε τα ρευματα απο οπου σε παιρνει. και τον χρονισμο αστον και στο 1,6 (που λεει ο λογος).. αρκει να εχεις ενεργοποιημενο το CnQ, ωστε να πεφτει και μονος του...! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 το cool n quiet δεν μπορώ να βρω... στο bios παίζει να το αναφέρει αλλιώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ετσι ακριβως το γραφει...CoolNQuiet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 στο manual αναφέρει στο advansed-cpu config. 3 επιλογες απο τοις οποίες η μια ειναι το cnq ενώ στο bios μου υπάρχουν μονο οι άλλες 2.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Κάνε bios update αν δεν το φοβάσαι. Ασχετο, μιας που αναφερθήκαμε σε καταναλώσεις, να πω τον πόνο μου. Εμένα ο 5670 πάει στα windows idle 250watt περίπου και στο Booting up, γύρω στα 370. Σε full load έχω δει και 720... Θα μου την βιδώσει να κάνω κανα σύστημα ΑΜ1 στο τέλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα