Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας.Ζητω λιγο τα.φωτα σας.Εχω δωσει για επισκευη μια μητρικη η οποια θελει αλλαγη το μπράιτς κατα τον τεχνικο.Εψαξα λιγο στο διαδικτυο αλλα δεν ξερω καν πως γράφεται και τι ακριβως κάνει. Υπαρχει κάποιος που γνωριζει τι είναι και κυριως πως γράφεται :-)

Δημοσ.

Bridge εννοει ο ποιητης και ειναι το τσιπακι που τα ενωνει ολα μεταξυ τους ας πουμε χοντρα χοντρα... https://www.google.gr/search?q=bridge+on+motherboard&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjNhcG4u7fLAhVjQZoKHdlbAM4Q_AUIBigB

Επισης εχουμε northbridge και southbridge.. ποιο απο τα 2? Οι καινουργιες τεχνολογιες (βλεπε intel 1155 και μετα) εχουν northbridge μεσα στο cpu οποτε southbridge μονο πανω στην μητρικη...

Σου ειπε οτι μπορει να στο αλλαξει?  Αν ναι... που δυσκολο να βρει chip πιστευω, αξιζει? 

• Like 1
Δημοσ.

Bridge εννοει ο ποιητης και ειναι το τσιπακι που τα ενωνει ολα μεταξυ τους ας πουμε χοντρα χοντρα... https://www.google.gr/search?q=bridge+on+motherboard&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjNhcG4u7fLAhVjQZoKHdlbAM4Q_AUIBigB

Επισης εχουμε northbridge και southbridge.. ποιο απο τα 2? Οι καινουργιες τεχνολογιες (βλεπε intel 1155 και μετα) εχουν northbridge μεσα στο cpu οποτε southbridge μονο πανω στην μητρικη...

Σου ειπε οτι μπορει να στο αλλαξει? Αν ναι... που δυσκολο να βρει chip πιστευω, αξιζει?

Τωρα καταλαβα.Δεν μου ειπε ποιο ειναι απο τα δυο γιατι προφανως θα ειναι και τα δυο.Ειναι 1366 το socket.Σε Ευχαριστώ πολυ.Ησουν κατατοπιστικοτατος.Πιστευω αξιζει γιατι η μητρικη ειναι πολυ καλη και δυσευρετη.

μηπως εννοει bridge?

edit:

με προλαβε ο απο πανω :P :P

Ποιο μοντελο εχεις?

Εχω την Αsus rampage 3 extreme
  • Like 1
Δημοσ.

Πρόσεχε το δάγκωμα (οικονομικό εννοείται), γιατι ρώτησε τον πώς απεφάνθεί οτι θέλει αλλαγή το Χ58 και δεν έχει κανένα mosfet τηγανισμένο π.χ. σε κάποια απο τις φάσεις του vrm της μητρικής???

• Like 1
Δημοσ.

σοβαρα τωρα ? μπράιτσ????  προφανως φευγεις τρεχοντας απο τον τυπο και ψαχνεις μια μητρικη ή αλλαγη υπολογιστη...

ακομη και να στο φτιαξει δεν θα κρατησει πολυ

• Like 3
Δημοσ.

Τι να φτιάξει μάλλον να πάρει κανα χαρτζηλίκι πρίν αποφανθεί οτι θέλει άλλη μητρική παρά την υπερπροσπάθεια με το θερμοπίστολο αέρος, Ηπλάκα θα είναι να εννοεί οτι χάλασε το ich7 αντί για το Χ58, θα έχει πολύ γελιο

• Like 1
Δημοσ.

Μην μου τον ματιασετε παιδια  :-) . Είναι καλός τεχνικός. Τουλάχιστον προσωπικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Μου έχει φτιάξει αρκετές μητρικές με πρόβλημα Με το αποκορύφωμα μια βραχυκυκλωμενη μητρική απο ROG λαπτοπ. Δεν θέλω να πιστεύω οτι θέλει απλα να βγάλει χρήματα.Θα μου πειτε η περισσότεροι απο εδώ μέσα έχετε πεσει σε "τεχνικούς" γιαλαντζι και εδικά εγώ. Ίσως έτσι ξέρει να το λέει.Αν δεν μου έλεγε ο Νίκος (nick#18)  τι εννοεί ακόμα θα έψαχνα.Έριξα πολύ γέλιο. Ούτε και πήγε το μυαλό μου. Δεν νομιζω οτι θα κάνει reballing έψαχνε για τα τσιπάκια απο εξωτερικό εννοείται. Ας ελπίσουμε οτι θα πάει καλά και οτι δεν θα μου ζητήσει κανένα νεφρό για εργατικά. Η μητρική έχει σοβαρή ζημιά και σε όλα τα forum  που έψαξα όλοι λένε το ιδιο:  bye bye.

Παίδες ότι ειναι θα σας πω μέσα στο μηνά. Δεν θα έχω σύντομα ενημέρωση. Ο,τι είναι πάντως θα σας το πω. Ευχαριστώ πολύ για τις αποψεις σας αλλα και την βοήθειά σας. Λαμβάνωνται  όλα υποψην.

• Like 1
Δημοσ.

Μην μου τον ματιασετε παιδια  :-) . Είναι καλός τεχνικός. Τουλάχιστον προσωπικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Μου έχει φτιάξει αρκετές μητρικές με πρόβλημα Με το αποκορύφωμα μια βραχυκυκλωμενη μητρική απο ROG λαπτοπ. Δεν θέλω να πιστεύω οτι θέλει απλα να βγάλει χρήματα.Θα μου πειτε η περισσότεροι απο εδώ μέσα έχετε πεσει σε "τεχνικούς" γιαλαντζι και εδικά εγώ. Ίσως έτσι ξέρει να το λέει.Αν δεν μου έλεγε ο Νίκος (nick#18)  τι εννοεί ακόμα θα έψαχνα.Έριξα πολύ γέλιο. Ούτε και πήγε το μυαλό μου. Δεν νομιζω οτι θα κάνει reballing έψαχνε για τα τσιπάκια απο εξωτερικό εννοείται. Ας ελπίσουμε οτι θα πάει καλά και οτι δεν θα μου ζητήσει κανένα νεφρό για εργατικά. Η μητρική έχει σοβαρή ζημιά και σε όλα τα forum  που έψαξα όλοι λένε το ιδιο:  bye bye.

Παίδες ότι ειναι θα σας πω μέσα στο μηνά. Δεν θα έχω σύντομα ενημέρωση. Ο,τι είναι πάντως θα σας το πω. Ευχαριστώ πολύ για τις αποψεις σας αλλα και την βοήθειά σας. Λαμβάνωνται  όλα υποψην.

Πρώτον : Τεχνικός Η/Υ ΚΑΛΟΣ, αλλά χωρίς να ξέρει <στοιχειώδη> Αγγλικά, ΔΕ γίνεται.

Δεύτερον : Πιστεύω ότι, με συγκρίσιμο κόστος, θα μπορέσεις να βρεις αντίστοιχη μητρική (μην πω και του κουτιού, αν ξέρεις να ψάξεις...) ή καλύτερη, η οποία δεν θα έχει ελαττώματα και θα λειτουργεί κανονικά - χωρίς μαγιλίκια από αναλφάβητους.

Τρίτον : Με δεδομένα τα παραπάνω, τι κάθεσαι και το κουράζεις; Μήπως γλυτώσεις κανα 15 ευρω για να μην πας σε καινούρια μητρική ίδιων χαρακτηριστικών; Γιατί για τόση διαφορά μιλάμε...(αν δεν σε γδάρει ο παπατζής)

Αυτά.

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτον : Τεχνικός Η/Υ ΚΑΛΟΣ, αλλά χωρίς να ξέρει <στοιχειώδη> Αγγλικά, ΔΕ γίνεται.

Δεύτερον : Πιστεύω ότι, με συγκρίσιμο κόστος, θα μπορέσεις να βρεις αντίστοιχη μητρική (μην πω και του κουτιού, αν ξέρεις να ψάξεις...) ή καλύτερη, η οποία δεν θα έχει ελαττώματα και θα λειτουργεί κανονικά - χωρίς μαγιλίκια από αναλφάβητους.

Τρίτον : Με δεδομένα τα παραπάνω, τι κάθεσαι και το κουράζεις; Μήπως γλυτώσεις κανα 15 ευρω για να μην πας σε καινούρια μητρική ίδιων χαρακτηριστικών; Γιατί για τόση διαφορά μιλάμε...(αν δεν σε γδάρει ο παπατζής)

Αυτά.

Δεν έχω καταλάβει ότι ό τεχνικός το είπε έτσι. Μπορεί και να το άκουσα καλά ο φίλος.

Δημοσ.

Αυτά

Εντάξει μην τον φαμε τον άνθρωπο. Ίσως να μην ξερει τα αγγλικά που θα έπρεπε ισως να το έμαθε λάθος.Ψάχνοντας  στο ebay ειδα κάτι τιμες 250 και πάνω. Οποτε είπα να κάνω μια προσπάθεια για να γλιτώσω πολύ περισσότερα. Δεν εχω να χάσω κατι. Πιστεύω οτι η μητρική αξίζει μια προσπάθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει μην τον φαμε τον άνθρωπο. Ίσως να μην ξερει τα αγγλικά που θα έπρεπε ισως να το έμαθε λάθος.Ψάχνοντας  στο ebay ειδα κάτι τιμες 250 και πάνω. Οποτε είπα να κάνω μια προσπάθεια για να γλιτώσω πολύ περισσότερα. Δεν εχω να χάσω κατι. Πιστεύω οτι η μητρική αξίζει μια προσπάθεια.

Στο ebay πολυ δυσκολα θα βρεις μητρικη 1366 σε χαμηλη τιμη. Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βρεις κατι εδω.

Πριν λιγες μερες ειχα δει σετ μητρικη επεξεργαστη με 120 και 150 ευρω (δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα).

Εχω κι εγω ενα σετ που θα το πουλησω καποια στιγμη αλλα οχι ακομα (MSI X58 Pro, i7 930) 

Δημοσ.

Καλά, τον ξέρετε τον άνθρωπο και τον θάβετε; Επειδή τα αγγλικά του δεν είναι "του δικού σας επιπέδου" τον βγάλατε και σκάρτο τεχνικό; Αφού ο OP λέει ότι του έχει φτιάξει και άλλα πράγματα και έχει μείνει και ευχαριστημένος.

Εγώ πάντως σου εύχομαι να στη φτιάξει τη μητρική και θα πρότεινα, αν όντως κάνει καλή δουλειά και έχει και λογικές τιμές να του κάνεις και μια ανεπίσημη διαφήμιση (δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται από τους όρους του forum) εδώ μήπως και τον χρειαστούν και άλλοι από τα μέρη σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...