Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάποιο αξιόπιστο site στην Ευρώπη με refurbished μηχανήματα; Ψάχνω να αντικαταστήσω το καβουρδιστήρι μου που μου πέθανε η μπαταρία και είναι ευκαιρία να το αλλάξω όλο με κάτι καλύτερο αλλά το budget είναι λίγο στενό.

Από Ελλάδα ξέρω το Cosmodata που είναι αξιόπιστο. Υπάρχει και κάτι άλλο;

Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω αν θα αγοραζα απο pcrama με τις περιγραφες που βλεπω.. μου θυμιζουν κατι μεταξυ ζερβουδακη και αδωνη γεωργιαδη που προσωπικα με αποτρεπουν να δοσω τα χρηματα μου και αμεσως μετα οι τιμες πολυ χαμηλες δεν ειναι και για refurbish? 

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχα, όσο εγώ μιλάτε εσείς παραγγέλνετε! Οι τιμές του σχετικά φυσιολογικές είναι, είναι χωρίς ΦΠΑ και από κάτω γράφει και με ΦΠΑ με αχνά, γκρίζα γράμματα.

Δημοσ.

Ίσως στο warehouse του Amazon.de να βρεις κάτι καλό αλλά θέλει χρόνο τύχη και να ξέρεις από μοντέλα και προπάντων τι θέλεις για να μη παρασύρεσαι, πλεονέκτημα δικαίωμα επιστροφής μέσα σε ένα μήνα χωρίς αιτιολόγηση και επιστροφή των χρημάτων σου στο ακέραιο για τα μεταφορικά όμως δεν γνωρίζω αν επιστρέφονται! 

Ότι αναφέρει σαν like new στην ουσία είναι ανοιγμένες συσκευασίες και πραγματικές ευκαιρίες.

Για φωτογραφικές και λοιπά μικρά αντικείμενα είναι ότι πρέπει τώρα για φορητό και ποικιλία επιλογής σε αυτή τη κατηγορία...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αγοράσει αρκετές φορές απο laptopoutlet.gr Ψαξτο και στο Facebook. Οι τιμές είναι + ΦΠΑ και να ρωτήσεις για την εγγύηση επειδή δουλεύει την εγγύηση του κατασκευαστή για την λήξη εννοώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...