DJJordan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 καλησπέρα, μετά από καθαρισμό που έκανα πριν καιρό με το ccleaner, κάθε φορά που κάνω εκκίνηση τα windows μου πετάει ένα μύνημα: ''C:\windows\system32\eamclean.exe program not found - skipping AUTOCHECK'' το οποίο είναι εκνευριστικό να το βλέπω κάθε φορά, ειδικά επειδή έχω ssd και τα 2sec που μου τρώει είναι αισθητά. Βρήκα στη registry, στη θέση: ''HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Session Manager'' αυτό: BootExecute (REG_MULTI_SZ) ''autocheck autochk * autocheck C:\Windows\system32\eamclean.exe \??\C:\Windows\system32\eamclean.dat eamclean'' το αρχείο όντως δεν υπάρχει, είναι ασφαλές να σβήσω την καταχώρηση;
alex_ts Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 μην σβησεις τιποτα απτο μητρωο ανοιξε τον προγραμματισμος εργασιων ψαξτο απο κει και σβηστο...
ss13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Βάλε το cd της εγκατάστασης και κάνε αυτό https://support.microsoft.com/en-us/kb/929833 λογικά με το ccleaner έσβησες κάποια αρχεία που δεν έπρεπε και σου κάνει αυτό το πράγμα , για δοκίμασε
DJJordan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 εκτέλεσα την εντολή: sfc /scannow, και δεν βρήκε κανένα αρχείο προβληματικό ή να λείπει στις προγραμματισμένες εργασίες δεν βρήκα τίποτα σχετικό, τελικά έσβησα την καταχώρηση στο μητρώο και υσήχασα
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Κάτι μου λέει ότι έχεις malware. Τρέξε malwarebytes, emsisoft, eset online και ένα καλό antivirus.
DJJordan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 έχω eset smart security ενημερωμένο, έχω τρέξει και emergency kit, το οποίο από όσο ξέρω είναι ισοδύναμο του malwarebytes, δεν βρήκε τίποτα αλλά δεν έκανα το μεγάλο scan, να κάνω καi ένα boot με kaspersky rescure disk για σιγουριά;
SOAD1981 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 σε safe mode σκαναρισμα με τα εξης : malwarebytes (η' emsisoft) , hitman pro , adware cleaner
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Κάτι μου λέει ότι έχεις malware. Τρέξε malwarebytes, emsisoft, eset online και ένα καλό antivirus. σε safe mode σκαναρισμα με τα εξης : malwarebytes (η' emsisoft) , hitman pro , adware cleaner Το eamclean είναι το Emisoft Anti Malweare. Ο jordan μάλλον το είχε εγκαταστήξει κάποια στιγμή και έτρεχε στην εκκίνηση και το ccleaner το... καθάρισε.
vaggospat13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Τι win έχεις; δες στην ε στην εκκίνηση των windows μήπως υπάρχει καταχώρηση του eamclean αν ναι σβηστή- απενεργοποίησε τη. Καλύτερα να κάνεις καθαρισμό με το ενσωματωμένο των win, το ccleaner δημιουργεί θέματα μερικές φορές
DJJordan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 τα εκανα ολα δεν βρηκα ιο, το aemclean δεν υπήρχε πουθενα, μονο μια και μοναδικη καταχωρηση στο μητρώο την οποια και διεγραψα, παιζει να εκανα βλακεια και να ετρεξα ταυτοχρονα emergency kit με ccleaner
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα