Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω πελαγωσει τελευταια ως προς την αγορα gaming laptop...βλεπωντας τις τιμες στην ελλαδα σκεφτομαι να ζητησω απο φιλο να το αγορασει απο αμερικη μιας και θα ερθει ελλαδα σε λιγο καιρο...λεω να διαθεσω μεχρι 1000 ευρω...απο την αλλη σκεφτομαι να του ζητησω να φερει επεξεργαστη και καμια μητρικη η καρτα γραφικων για να ετοιμασω ενα σταθερο υπολογιστη σιγα σιγα..οποτε τη βοηθεια και τις γνωμες σας για το τι ειναι καλυτερο και προτασεις για λαπτοπ η κομματιων σταθερου απο αμερικη φυσικα..

Δημοσ.

Απο Αμερική θα έχεις 90 μέρες μόλις εγγύηση πιθανόν!

Καλύτερα απο εδώ :)

Τι φαση εννοεις οτι η νομικη υποχρεωση ειναι τοσο αντι για 2 χρονια η οτι τοσο δινουν συνηθως??
Δημοσ.

Δες στο Link.png Site: laptopoutlet φερνει factory refurbished, open box, και leasing returns σε πολυ καλες τιμες και προσφατα ειδα και μερικα Alienware εκτος απο τα κλασσικα επαγγελματικα Dell HP & Lenovo

Δημοσ.

Τι φαση εννοεις οτι η νομικη υποχρεωση ειναι τοσο αντι για 2 χρονια η οτι τοσο δινουν συνηθως??

Οσο ξέρω ναι, αν δεις τύπου Newegg λέει 90 μέρες ;)

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα,προφανώς με χίλια ευρώ αγοράζεις μακράν καλύτερο σταθερό...αλλά εδώ μιλάς για λαπτοπ..

Αποφάσισε πρώτα εσύ τι θες,και μετά το συζητάμε.

Εκτός και αν θέλεις να παίξουμε εμείς τις μικρές φωνούλες στο κεφάλι σου,οπότε πάμε..

"Άκου gaming laptop...μαρκετίστικες παπαριές..άμα παίζεις συχνά μούλτι με φίλους στα σπίτια τους ,οκ...αλλά δε συγκρίνεται επουδενί με σταθερό μηχάνημα,που μπορείς να φτιάξεις και σχετικά φορητά"

Αν και έχω,λίγο,καιρό να κοιτάξω για διαφορές από Αμερική,κυρίως γιατί το κέρδος που είχες κάποτε από την διαφορά ισοτιμίας έχει εξαφανιστεί,στο χιλιάρικο φαντάζομαι κάτι θα γλυτώνεις.Είναι και το θέμα της εγγύησης βέβαια..θα πάρεις ποιοτικά κομμάτια,δε λέω...αλλά αν σου κάτσει;;

Οπότε , δες τι θες τελικά,και βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Απο Αμερική θα έχεις 90 μέρες μόλις εγγύηση πιθανόν!

Καλύτερα απο εδώ :)

πολυ ''πιασιμο'' εδω η φαση για αυτο λεω να το παρω απο εξω....απο ελλαδα πιο προτεινεις?

Δημοσ.

*Συγχώνευση των δυο κειμένων.

πολυ ''πιασιμο'' εδω η φαση για αυτο λεω να το παρω απο εξω....απο ελλαδα πιο προτεινεις?

Πιάσιμο μόνο στα αλιεν,και στα έτοιμα...στα υπόλοιπα κομμάτια μια από τα ίδια πια.

Δημοσ.

Κοίτα,προφανώς με χίλια ευρώ αγοράζεις μακράν καλύτερο σταθερό...αλλά εδώ μιλάς για λαπτοπ..

Αποφάσισε πρώτα εσύ τι θες,και μετά το συζητάμε.

Εκτός και αν θέλεις να παίξουμε εμείς τις μικρές φωνούλες στο κεφάλι σου,οπότε πάμε..

"Άκου gaming laptop...μαρκετίστικες παπαριές..άμα παίζεις συχνά μούλτι με φίλους στα σπίτια τους ,οκ...αλλά δε συγκρίνεται επουδενί με σταθερό μηχάνημα,που μπορείς να φτιάξεις και σχετικά φορητά"

Αν και έχω,λίγο,καιρό να κοιτάξω για διαφορές από Αμερική,κυρίως γιατί το κέρδος που είχες κάποτε από την διαφορά ισοτιμίας έχει εξαφανιστεί,στο χιλιάρικο φαντάζομαι κάτι θα γλυτώνεις.Είναι και το θέμα της εγγύησης βέβαια..θα πάρεις ποιοτικά κομμάτια,δε λέω...αλλά αν σου κάτσει;;

Οπότε , δες τι θες τελικά,και βλέπουμε.

η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαι βοηθεια,φωνουλα πες το οπως θελεις...γενικα για να μην σας ταλαιπωρω πιο λαπτοπ να παρω ειτε εδω η απο αμερικη και μια συνθεση σταθερου σε αυτα τα λεφτα,,.

Δημοσ.

Οσο ξέρω ναι, αν δεις τύπου Newegg λέει 90 μέρες ;)

Ε καλα απο τον κατασκευαστη θα την παρει την εγγυηση και αμα κανει το register στην ωρα του θα ειναι κατα τα γνωστα 2-3 χρονια..

Εγω αλλο σκεφτομαι στο τελωνειο δεν θα εχει θεμα? Κατι τετοιο εχω διαβασει που παιζει και να σου ζητησουν αποδειξη αγορας και να πληρωσεις τελωνειακα κλπ (ασχετα αν το δηλωσεις η πας να το περασεις στη ζουλα)

Δημοσ.

Ενδεικτικα http://laptopoutlet.gr/main/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=292&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=743&vmcchk=1&Itemid=743

Ε καλα απο τον κατασκευαστη θα την παρει την εγγυηση και αμα κανει το register στην ωρα του θα ειναι κατα τα γνωστα 2-3 χρονια..
Εγω αλλο σκεφτομαι στο τελωνειο δεν θα εχει θεμα? Κατι τετοιο εχω διαβασει που παιζει και να σου ζητησουν αποδειξη αγορας και να πληρωσεις τελωνειακα κλπ (ασχετα αν το δηλωσεις η πας να το περασεις στη ζουλα)

Αν κρινω απο το Global Shipping Program του ebay ουσιαστικα πληρωνεις τον ΦΠΑ αλλα μαλλον μονο αν το εχεις ηδη δηλωσει απο πριν. Αν στο σταματησουν στο τελωνειο το πιο πιθανο ειναι οτι θα πληρωσεις και εξτρα "εκτελωνιστικα" 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...