Προς το περιεχόμενο

Αγορά από amazon.de

8elwADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, K1tho είπε

Αριθμό κάρτας για τον τρόπο πληρωμής μου ζήτησε

Τον αριθμό κάρτας τον προσθέτεις μια φορά στον λογαριασμό στο amazon. Αρχικά δηλ. όταν είχες ανοίξει λογαριασμό. Δεν ξανα βάζεις ούτε αριθμό κάρτας ούτε 3ψήφιο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις κάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έφτιαξα λογαριασμό, και πήγα απευθείας να αγοράσω το αντικείμενο.

Εκεί πρόσθεσα και τον τρόπο πληρωμής και συνεπώς τα στοιχεία της κάρτας.

Υποτίθεται έγινε η αγορά αλλά δεν πλήρωσα πουθενά.

3 ώρες πριν, K1tho είπε

Έφτιαξα λογαριασμό, και πήγα απευθείας να αγοράσω το αντικείμενο.

Εκεί πρόσθεσα και τον τρόπο πληρωμής και συνεπώς τα στοιχεία της κάρτας.

Υποτίθεται έγινε η αγορά αλλά δεν πλήρωσα πουθενά.

Αρχικά, σου έχει έρθει e-mail επιβεβαίωσης ότι η παραγγελία καταχωρήθηκε; Αν ναι, τότε είσαι μια χαρά.

Το amazon σε χρεώνει πάντα την στιγμή που θα αποσταλεί η παραγγελία σου. Θα σου έρθει e-mail μόλις γίνει η αποστολή και τότε θα παρατηρήσεις ότι έγινε και η χρέωση στην κάρτα.

20 ώρες πριν, K1tho είπε

Έκανα μία αγορά από amazon.com και στην ολοκλήρωση της αγοράς έβαλα την πληρωμή μέσω μίας mastercard που έχω. Πρόσεξα ότι δεν έβαλα πουθενά τον τριψήφιο αριθμό που έχει από πίσω και συνήθως βάζεις για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Αυτό σημαίνει πώς θα πληρώσω κατά την παραλαβή; 

Ναι, με αντικαταβολή και μετρητά εννοείται. Στον Έλληνα κουριερ και θα τα στείλει αυτός όλα στο Σιατλ. Don't worry.

|

|

|

|

|
Στα σοβαρά τώρα, πολλά ηλεκτρονικά POS δε χρειάζονται πλέον το τριψήφιο. Αν η κάρτα σου είναι ελληνικής τράπεζας, κατα 99% θα έχεις ενα ποσό στο λογαριασμό σου που θα φαίνεται ως "δεσμευμενο". Η χρέωση της παραγγελίας θα φανεί αργότερα. 

5 ώρες πριν, LF21 είπε

Αρχικά, σου έχει έρθει e-mail επιβεβαίωσης ότι η παραγγελία καταχωρήθηκε; Αν ναι, τότε είσαι μια χαρά.

Το amazon σε χρεώνει πάντα την στιγμή που θα αποσταλεί η παραγγελία σου. Θα σου έρθει e-mail μόλις γίνει η αποστολή και τότε θα παρατηρήσεις ότι έγινε και η χρέωση στην κάρτα.

Γι αυτό έβαλες αριθμό κάρτας γιατί μόλις είχες ανοίξει αριθμό. Από εδώ και στο εξής δεν θα σε ρωτάει για αριθμό. Οπότε όλα κομπλέ. 

Μπορείς μέσω του λογαριασμού σου στο amazon να παρακολουθείς και την εξέλιξη της παραγγελίας.

Έχω πάρει πολύ πράγμα από amazon.de αλλα αυτή τη φορά έγινε άλλο κουφό. Την αποστολή παρακολουθώ μέσω tracking του ιδιου του amazon.de . Το αντικείμενο το έστειλαν Αγγλία και μετά αυτό έρχεται Ελλάδα. Υποτίθεται οτι γράφει παράδοση αύριο έως τις 8 pm. Ποιος ο λόγος να το στείλουν Αγγλία με ξεπερνάει

Θα φανεί 

35 λεπτά πριν, Telumetar είπε

Έχω πάρει πολύ πράγμα από amazon.de αλλα αυτή τη φορά έγινε άλλο κουφό. Την αποστολή παρακολουθώ μέσω tracking του ιδιου του amazon.de . Το αντικείμενο το έστειλαν Αγγλία και μετά αυτό έρχεται Ελλάδα. Υποτίθεται οτι γράφει παράδοση αύριο έως τις 8 pm. Ποιος ο λόγος να το στείλουν Αγγλία με ξεπερνάει

Θα φανεί 

Ο Πωλητής θα είναι στην Αγγλία

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πρωτη φορα παραγγελια απο amazon.de, μου ζηταει street and house number οκ ευκολακι. Αλλα απο πανω ζηταει κατι ακομη company name(δεν εχω), P.O. box(δεν εχω ιδεα τι ειναι), c/o, pakadoo PA σε ολα αυτα τι βαζω???

• 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ψάχνω μια συγκεκριμένη κάρτα γραφικών στο Amazon.de αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως πριν 3 μέρες πχ ηταν available από τον (Ψ) ΠΩΛΗΤΗ μετά καπάκια unavailable. Προχθές available από άλλον πωλητή με άλλες αξιολογήσεις και πάλι αργότερα unavailable. 

Γνωρίζει κανείς αν το πετύχω available και το πληρώσω αν θα είναι όλα normal ή θα είναι λαμογιά; Σε καλύπτει το amazon? 

Συγκεκριμένα είναι evga 1080ti - 450ευρω και στην περιγραφή είναι: Condition : New 

Έχει κανείς εμπειρία ή γνώση; 

5 λεπτά πριν, BullMastiff είπε

Amazon εγγύηση..  αλλά βλέπω 1080ti Hybrid ftw3 Στα 450 ευρω. Και βλέπω να τα κλαίω η να μου έρχονται πατάτες στις 4-11 Ιουλίου που είναι να παραδωθεί

αυτα στο ebay η σε ελληνικες αγγελιες,οχι στο αμαζον

1 λεπτό πριν, BullMastiff είπε

Τι εννοείς; να το εμπιστευτώ το amazon ? Η οχι; δεν σε πιασα.. 😋

με κλειστα τα ματια ,ακομα και μεταπωλητης να ειναι για να μπει στο αμαζον μονο τον κ@@@ο δεν εδωσε ,δεν συμφερει να κανει μακακιες,απο μεταπωλητες το μονο παραπονο ειναι ,ειδικα των κινεζω  οτι καποιες φορες δεν ειναι συνεπης στους χρονους παραδοσης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...