Προς το περιεχόμενο

Αγορά από amazon.de

8elwADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτήσω, έχω αγοράσει μια φορά από αμαζον με revolut, με κλασσικές κάρτες (visa/mastercard χρεωστικές) από ελληνικές τράπεζες υπάρχει προμήθεια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Havik είπε

Να ρωτήσω, έχω αγοράσει μια φορά από αμαζον με revolut, με κλασσικές κάρτες (visa/mastercard χρεωστικές) από ελληνικές τράπεζες υπάρχει προμήθεια;

oxi τουλαχιστον με mastercard της εθνικης

33 λεπτά πριν, jamiraquai είπε

Επιβεβαιώνω και εγω. Υπάρχει τεράστιο θέμα με το amazon.de είτε με απλο ταχυδρομείο είτε με κουριερ

3 παραγγελίες μέσα σε 1,5 μηνα, χάθηκαν και οι 3 απ την dhl η μία ειχε tracking οι άλλες 2 όχι

μιλάω με προμηθευτή - αμαζον και dhl μπαλάκι ο ένας στον άλλον

Μονο ο προμηθευτής είχε δίκιο, το πρόβλημα είναι στην DHL χάνονται όντως αντικείμενα. - εμένα 3 σε ένα μήνα... κατι γινεται προφανώς

η dhl ειιναι για τον φρουτσο και παλιοτερα χανοντουσαν δεματα,η courer του ελτα ειναι της καθυστερησης ,εχω κανει 4 αναφορες και απο τοτε δεν με στελνουν με αυτην να καταλαβεις 2 μερες να φτασει αθηνα απο γερμανια και 12 να παραλαβω στην θεσσαλονικη ,αυτη που δεν παιζεται σε ακριβεια ειναι η ups ,τριτη  βραδυ εξπρες με παραδοση την πεμτη και ηρθε τεταρτη την αλλη μερα στα χερια μου 

Επεξ/σία από slk200gr
  • Like 1

Καλησπέρα!

Λοιπόν, θέλω να αγοράσω μια οθόνη από το amazon.de και θέλω να ρωτήσω:

1. Θα έχω δασμούς / ΦΠΑ ή όποια άλλη extra χρέωση αν το προχωρήσω και έρθει Ελλάδα;

2. Βλέπετε τίποτα ύποπτο που πρέπει να προσέξω;

3. Ο χρόνος παράδοσης στην Ελλάδα αληθεύει ή θα περιμένω 10+ μέρες;

4. Τέλος τι παίζει με την εγγύηση της οθόνης / που θα απευθυνθώ αν την αποκτήσω και μου βγάλει πρόβλημα;

Σας επισυνάπτω screenshot από την order page.

LG 38UC99 AMAZONE.DE2.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, philos είπε

Καλησπέρα!

Λοιπόν, θέλω να αγοράσω μια οθόνη από το amazon.de και θέλω να ρωτήσω:

1. Θα έχω δασμούς / ΦΠΑ ή όποια άλλη extra χρέωση αν το προχωρήσω και έρθει Ελλάδα;

2. Βλέπετε τίποτα ύποπτο που πρέπει να προσέξω;

3. Ο χρόνος παράδοσης στην Ελλάδα αληθεύει ή θα περιμένω 10+ μέρες;

4. Τέλος τι παίζει με την εγγύηση της οθόνης / που θα απευθυνθώ αν την αποκτήσω και μου βγάλει πρόβλημα;

Σας επισυνάπτω screenshot από την order page.

LG 38UC99 AMAZONE.DE2.png

1. Όχι, αν πατήσεις κάτω απο το ποσό details θα δείς τί περιλαμβάνει η τιμή

2. Όχι

3. Αληθεύει, έρχεται με courier

4. Τα πρώτα 2 χρόνια αν χαλάσει μπορείς να μιλήσεις με το amazon να δείς αν σου πούνε να την επιστρέψεις αλλιώς στην LG για επισκευή κλπ.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1

21 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

ΠΟΤΕ δεν μου εχει χαθει παραγγελια απο Αμαζον Γερμανιας και αγοραζω τουλαχιστον 8 χρονια απο εκει.

Αυτό που γράφεις τι νόημα έχει? Κάτι που συμβαίνει ή δεν συμβαίνει σε σένα συμβαίνει σε όλους? Δεν κρατάμε στατιστικά.

• Like 1

29 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Αυτό που γράφεις τι νόημα έχει? Κάτι που συμβαίνει ή δεν συμβαίνει σε σένα συμβαίνει σε όλους? Δεν κρατάμε στατιστικά.

Απλα μου κανει εντυπωση σε καποιους να συμβαινει συνεχεια και σε καποιους ποτε ακομα και σε βαθος χρονου. Μηπως λοιπον το θεμα δεν ειναι το Αμαζον αλλα τα τοπικα ταχυδρομεια (η η διανομη των ταχυδρομειων σε εκεινο το μερος) εκει που καποιοι τα χανουν συχνα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επειδή έγινε μια επιστροφή στο amazon.de εκτυπώθηκαν τα χαρτιά και κολήθηκαν πάνω στο δέμα, αλλά καταλάθος δεν πήγε συστημένο αλλά απλό δέμα, θα υπάρχει κανένα θέμα με αυτό και με τα μεταφορικά τί γίνετε πως επιστρέφονται, κάνω καμιά διαδικασία;

• 8 μήνες μετά...

Έκανα μία αγορά από amazon.com και στην ολοκλήρωση της αγοράς έβαλα την πληρωμή μέσω μίας mastercard που έχω. Πρόσεξα ότι δεν έβαλα πουθενά τον τριψήφιο αριθμό που έχει από πίσω και συνήθως βάζεις για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Αυτό σημαίνει πώς θα πληρώσω κατά την παραλαβή; 

5 ώρες πριν, K1tho είπε

Έκανα μία αγορά από amazon.com και στην ολοκλήρωση της αγοράς έβαλα την πληρωμή μέσω μίας mastercard που έχω. Πρόσεξα ότι δεν έβαλα πουθενά τον τριψήφιο αριθμό που έχει από πίσω και συνήθως βάζεις για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Αυτό σημαίνει πώς θα πληρώσω κατά την παραλαβή; 

Οχι βεβαια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...