slk200gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 ως ελεύθερος επαγγελματίας μπορώ να βάλω το ΦΠΑ και να αγοράσω απο amazon (laptop) χωρίς ΦΠΑ? Η αγοράζεις με ΦΠΑ και μετά γίνεται επιστροφή? Επίσης είναι απλό να ενεργοποιήσει κανείς στο ΦΠΑ του τις ενδοκοινοτικές συναλλαγες? Ευχαριστώ! Αναφερθηκε πιο πανω, κανεις αίτηση με τα στοιχεια σου και σε 2-3 μερες γινεται σποδεκτο,οταν θα κάνεις μια αγορά θα φαίνεται με φπα οταν φτάσεις στο ταμείο θα ειναι χωρις φπα . Επίσης είναι απλό να ενεργοποιήσει κανείς στο ΦΠΑ του τις ενδοκοινοτικές συναλλαγες? Μια λογιστική καταχώρηση, τιποτα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsopirs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα,παιδια συνεχιζει το amazon να στενει Ελλαδα? προσπαθω να παρω ενα echo dot 2 ειτε απο το αγγλικο ειτε απο το γερμανικο και οσα εχω δει κανεις δεν στελνει Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι συνεχίζει. Δεν στέλνουν όμως όλοι οι πωλητές όλα τα προϊόντα. Κάποια από αυτά για τον Α ή Β λόγο δεν τα στέλνουν Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krous Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 παιδια θελω να παραγγειλω μνημες για τον υπολογιστη απο amazon.de και ηθελα να μαθω αν τα παραγγειλω με expedited delivery (+8 ευρω) θα πληρωσω και αλλα εξτρα ευρω μολις φτασουν ελλαδα για το κουριερ ή η τιμη τους ειναι στανταρ; ευχαριστω εκ των προτερων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 παιδια θελω να παραγγειλω μνημες για τον υπολογιστη απο amazon.de και ηθελα να μαθω αν τα παραγγειλω με expedited delivery (+8 ευρω) θα πληρωσω και αλλα εξτρα ευρω μολις φτασουν ελλαδα για το κουριερ ή η τιμη τους ειναι στανταρ; ευχαριστω εκ των προτερων!! Με ποια λογική να πληρώσεις εξτρα οταν φτάσουν? Δλδ... πως σου ηρθε αυτο τώρα? Που το ειδες να συμβαίνει? Οταν σου πουλάνε κάτι, σου δινουν την τελικη τιμη. Αυτο που σου λεει το αμαζον λοιπον, ειναι ο τελικος λογαριασμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 παιδια θελω να παραγγειλω μνημες για τον υπολογιστη απο amazon.de και ηθελα να μαθω αν τα παραγγειλω με expedited delivery (+8 ευρω) θα πληρωσω και αλλα εξτρα ευρω μολις φτασουν ελλαδα για το κουριερ ή η τιμη τους ειναι στανταρ; ευχαριστω εκ των προτερων!! δεν πληρώνεις τπτ αλλο ότι θα σου βγάλει το αμαζον στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krous Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Με ποια λογική να πληρώσεις εξτρα οταν φτάσουν? Δλδ... πως σου ηρθε αυτο τώρα? Που το ειδες να συμβαίνει? Οταν σου πουλάνε κάτι, σου δινουν την τελικη τιμη. Αυτο που σου λεει το αμαζον λοιπον, ειναι ο τελικος λογαριασμός. Οταν φερνεις πραγματα εκτος ε.ε αν τα αναλαβει μεταφορικη εταιρια πληρωνεις εκτελωνισμο (που κανει η ιδια) και μεταφορικα (μου εχει τυχει)!! επειδη δεν εχω ξανααγορασει εντος ε.ε γι αυτο ρωτησα για να ειμαι 100%!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αγορά από amazon.de δύο ίδιων πραγμάτων από τον ίδιο Κινέζο πωλητή, συνολικής αξίας 120€. Τα πράγματα μου ήρθαν χθες μετά από 1 μήνα, με ταινίες στην συσκευασία "εκτελωνισμός" και σχετικές σφραγίδες. Επειδή φοβήθηκα το τελωνείο, πριν προχωρήσω στην παραγγελία είχα επικοινωνήσει με τον πωλητή και μου ανέφερε κατηγορηματικά ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο. Παρατήρησα ωστόσο ότι το tracking number ήταν Αυστρίας ενώ πάνω στο δέμα υπήρχε και σημειωμένη αυστριακή θυρίδα. Μάλλον το κανονίσε κάπως ο τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoisis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα,παιδια συνεχιζει το amazon να στενει Ελλαδα? προσπαθω να παρω ενα echo dot 2 ειτε απο το αγγλικο ειτε απο το γερμανικο και οσα εχω δει κανεις δεν στελνει Ελλαδα. Καλησπερα, Δυστηχως amazon echo, fire tv κτλπ, δεν γινεται να παρεις εκτος Γερμανιας/Αυστριας, μιας κ υποθετικα μονο εκει θα δουλεψουν οι υπηρεσιες που προσφερει, κοινος εκει ειναι επισημα supported. Γενικα ομως μπορεις να παρει ενα σορο αλλα πραματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalaxan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα . Για αγορά από amazon.fr η amazon.de έχει δοκιμάσει κανείς με χρεωστική eurobank το τελευταίο διάστημα; Τη δέχεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Λογικα θα τη δεχθει δεν υπαρχει περιορισμος πλεον εγω χρησιμοποιω προπληρωμενη mastercard της πειραιως και δεν εχω θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Mε χρεωστική mastercard πειραιως είναι κάνεις ? Γιατί μου λένε συνέχεια ότι δεν μπορούν να διασταυρώσουν την διεύθυνση μου και κλειδώνουν τον λογαριασμό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Mε χρεωστική mastercard πειραιως είναι κάνεις ? Γιατί μου λένε συνέχεια ότι δεν μπορούν να διασταυρώσουν την διεύθυνση μου και κλειδώνουν τον λογαριασμό ? Τί σου βγάζει;Βάλε ένα screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ότι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η διεύθυνση και για λόγους ασφαλείας κλειδώνεται ο λογαριασμός,και να τους στειλω το statement της κάρτας .. τους το έστειλα πριν 3 μέρες με fax τον ξεκλείδωσαν και χθες το βράδυ πάλι τα ίδια.. Εντωμεταξύ εχουν πάρει ενα ευρώ και εχουν κάνει και μια μηδενική χρέωση που και οι δυο εγκρίθηκαν.. το έχουν Τερματίσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εχω παραγγειλει απο την Κυριακη ενα ζευγαρι αθλητικα και ενω επρεπε να ειχαν αποσταλει στις 21 συνεχως το κσθυστερουν. Πρωτα εκαναν πανω απο 24 ωρες να δεσμευσουν τα χρηματα για την παραγγελια και τωρα δυο ημερες (παμε για τριτη) εχουν status preparing to dispatch! Ψωνιζω σχεδον τρια χρονια απο αmazon uk & de και πρωτη φορα σε παραγγελια τετοια καθυστερηση. Λετε να φταιει το Black Friday η προσπαθουν να βρουν τα παπουτσια Nα το ακυρωσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα