Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα δεχτηκαν. Θα αλλαξω τα στοιχεια αποστολης αλλα νομιζω πως τωρα που εκανα την παραγγελια δεν γινεται να τα αλλαξω...

οτι εκανες εκανες απο εδω και περα

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα,

έχει αντιμετωπίσει κανείς να θέλουν επιβεβαίωση διεύθυνσης της πιστωτικής κάρτας από την Τράπεζα με Φαξ ?

και αν ναι πως το ξεπέρασε ?

Εγώ τους εχω στείλει όλα τα χαρτιά και τις κινήσεις και λέει ότι δεν τους κάνουν,

υπάρχει κανένα υπόδειγμα η κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό ?

Ευχαριστώ.

Μονο σε εμένα τυχαίνουν αυτά τα "κουλά" ?  :mad:  :-)  :P 

Δημοσ.

Μονο σε εμένα τυχαίνουν αυτά τα "κουλά" ?  :mad:  :-)  :P

εχει συμβει και σε αλλους ,καντο απλα ενα ελεγχος ειναι που προεκυψε για καποιον λογο (πχ αν αλαξες διευθυνση)

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και καλο μηνα σε ολους!

θελω να ρωτησω παρακαλω

επερνα ενα συγκεκριμενο αντικειμενο απο ebay τοσο καιρο περιπου 2 χρονια δεν ειχα θεμα.

κοστιζε περιπου 130 ευρω και τελευταια φορα εφαγα τελωνειο περιπου στο 50ρικο

μετα απο ψαξιμο το βρηκα στο amazon.de θα χρεωθω τελωνειο αν το παραγγειλω?

τι πρεπει να ακολουθησω τροπο αποστολης?

δεν εχω πολυ πειρα απο αμαζον

ευχαριστω!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και καλο μηνα σε ολους!

θελω να ρωτησω παρακαλω

επερνα ενα συγκεκριμενο αντικειμενο απο ebay τοσο καιρο περιπου 2 χρονια δεν ειχα θεμα.

κοστιζε περιπου 130 ευρω και τελευταια φορα εφαγα τελωνειο περιπου στο 50ρικο

μετα απο ψαξιμο το βρηκα στο amazon.de θα χρεωθω τελωνειο αν το παραγγειλω?

τι πρεπει να ακολουθησω τροπο αποστολης?

δεν εχω πολυ πειρα απο αμαζον

ευχαριστω!

απο amazon.de οτι και να παρεις δεν εχει τελωνειο,προχωρα αφοβα

αποστολη κανονικη περιπου 4-5 μερες (σου λεει ακριβως ποσες μερες )η express που  θα ερθει σε 2-3 εργασημες και ειναι +5 ε παραπανω

απο amazon.de οτι και να παρεις δεν εχει τελωνειο,προχωρα αφοβα

θα ερθει σε 2-3 εργασημες 

Δημοσ.

Δύο πράγματα που μου έχουν κάνει ως τώρα εντύπωση, ως τελείως νέος στο amazon.

1) Η αγορά μου από amazon.de έγινε originated από UK  :P (expedited shipping by UPS). Btw, στο amazon.co.uk, τα ίδια πράγματα που αγόρσα ήταν ακριβότερα.

2) Παρόλο που επέλεξα τα πράγματα να φύγουν μαζί στην ίδια παραγγελία ανεξαρτήτου διαθεσιμότητας (ήταν όλα διαθέσιμα κατά την στιγμή της παραγγελίας), φύγανε 2 ξεχωριστές παραγγελίες την ίδια ακριβώς στιγμή με διαφορά 3 λεπτών. Οπότε και έχω 2 tracking numbers να τσεκάρω.

Μέχρι τώρα όλα καλά πάντως.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, θελω και εγω να αγορασω κατι ηχεια απο το amazon de και θα ηθελα να σας ρωτησω επειδη τα εχει μονο free delivery in Germany, ποσο κοστιζει το delivery ? ειναι αυτο που λεει Estimate VAT Postage and Packaging ?? εκτος απο αυτο το ποσο ειναι να πληρωσω και κατι αλλο?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, θελω και εγω να αγορασω κατι ηχεια απο το amazon de και θα ηθελα να σας ρωτησω επειδη τα εχει μονο free delivery in Germany, ποσο κοστιζει το delivery ? ειναι αυτο που λεει Estimate VAT Postage and Packaging ?? εκτος απο αυτο το ποσο ειναι να πληρωσω και κατι αλλο?

στο τελευταιο βήμα που ειναι για να πληρώσεις σου λεει ποσα ειναι τα μεταφορικα και η συνολικη τιμη.

Δημοσ.

στο τελευταιο βήμα που ειναι για να πληρώσεις σου λεει ποσα ειναι τα μεταφορικα και η συνολικη τιμη.

αφου βαλω πιστωτικη?

Δημοσ.

αφου βαλω πιστωτικη?

την πιστωτικη την βαζεις,αλλα πρωτου κανεις την αγορα σου λεει τα μεταφορικα,αν δεν  ειναι βαρια καπου στα 6-7 ε +5ε για εξπρες

Δημοσ.

την πιστωτικη την βαζεις,αλλα πρωτου κανεις την αγορα σου λεει τα μεταφορικα,αν δεν  ειναι βαρια καπου στα 6-7 ε +5ε για εξπρες

δηλαδη το συνολο που μου βγαζει απο εδω Estimate VAT Postage and Packaging

Δημοσ.

δηλαδη το συνολο που μου βγαζει απο εδω Estimate VAT Postage and Packaging

ναι ,εκει μπορεις να βαλεις και εξπρες για να δεις την επιβαυνση και μετα να κλεισεις την παραγγελια

Δημοσ.

ναι εγω δεν πληρωνω φπα ,κανεις αιτηση και σε 3-4 μερες αν εγκριθει παιρνεις απαλαγη

ως ελεύθερος επαγγελματίας μπορώ να βάλω το ΦΠΑ και να αγοράσω απο amazon (laptop) χωρίς ΦΠΑ?

Η αγοράζεις με ΦΠΑ και μετά γίνεται επιστροφή?

Επίσης είναι απλό να ενεργοποιήσει κανείς στο ΦΠΑ του τις ενδοκοινοτικές συναλλαγες?

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...