haarp Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 καλησπερα παιδια.επειδη δεν εχω ξανακανει ποτε παραγγελεια απο αμαζον και δεν εχω ιδεα τι παιζει,θελω να παραγγειλω το συγκεκριμενο https://www.amazon.de/Thrustmaster-Lenkrad-inkl-3-Pedalset-Feedback/dp/B01HRYFODO/ref=sr_1_3?adgrpid=82736027195&dchild=1&gclid=CjwKCAjwjLD4BRAiEiwAg5NBFpmbTcaB1Yq1ulcPx210sqf0WrqZqvw8gCEFMm7dxGiR7Nkd59bRXxoCvv0QAvD_BwE&hvadid=394686688997&hvdev=c&hvlocphy=1007530&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=16249930411684851598&hvtargid=kwd-16836582&hydadcr=25010_1811860&keywords=t300&qid=1594667060&sr=8-3&tag=googdemozdesk-21 μπορει να μου πει καποιος τα μεταφορικα ειναι €18.00 shipping που λεει η θα αλλαξει αυτο οταν προχωρησω στην παραγγελεια? και επισεις βλεπω πωλητης ειναι η ιδια η Thrustmaster σωστα? (χαζα αυτα που ρωταω αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα και δεν εχω ιδεα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, haarp είπε καλησπερα παιδια.επειδη δεν εχω ξανακανει ποτε παραγγελεια απο αμαζον και δεν εχω ιδεα τι παιζει,θελω να παραγγειλω το συγκεκριμενο https://www.amazon.de/Thrustmaster-Lenkrad-inkl-3-Pedalset-Feedback/dp/B01HRYFODO/ref=sr_1_3?adgrpid=82736027195&dchild=1&gclid=CjwKCAjwjLD4BRAiEiwAg5NBFpmbTcaB1Yq1ulcPx210sqf0WrqZqvw8gCEFMm7dxGiR7Nkd59bRXxoCvv0QAvD_BwE&hvadid=394686688997&hvdev=c&hvlocphy=1007530&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=16249930411684851598&hvtargid=kwd-16836582&hydadcr=25010_1811860&keywords=t300&qid=1594667060&sr=8-3&tag=googdemozdesk-21 μπορει να μου πει καποιος τα μεταφορικα ειναι €18.00 shipping που λεει η θα αλλαξει αυτο οταν προχωρησω στην παραγγελεια? και επισεις βλεπω πωλητης ειναι η ιδια η Thrustmaster σωστα? (χαζα αυτα που ρωταω αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα και δεν εχω ιδεα) Dispatched from and sold by Urban Tech. Και μεταφορικά θα σου βγουν στο τέλος τα τελικά πριν πατήσεις πληρωμή, αν σε συμφέρει προχωράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, haarp είπε καλησπερα παιδια.επειδη δεν εχω ξανακανει ποτε παραγγελεια απο αμαζον και δεν εχω ιδεα τι παιζει,θελω να παραγγειλω το συγκεκριμενο https://www.amazon.de/Thrustmaster-Lenkrad-inkl-3-Pedalset-Feedback/dp/B01HRYFODO/ref=sr_1_3?adgrpid=82736027195&dchild=1&gclid=CjwKCAjwjLD4BRAiEiwAg5NBFpmbTcaB1Yq1ulcPx210sqf0WrqZqvw8gCEFMm7dxGiR7Nkd59bRXxoCvv0QAvD_BwE&hvadid=394686688997&hvdev=c&hvlocphy=1007530&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=16249930411684851598&hvtargid=kwd-16836582&hydadcr=25010_1811860&keywords=t300&qid=1594667060&sr=8-3&tag=googdemozdesk-21 μπορει να μου πει καποιος τα μεταφορικα ειναι €18.00 shipping που λεει η θα αλλαξει αυτο οταν προχωρησω στην παραγγελεια? και επισεις βλεπω πωλητης ειναι η ιδια η Thrustmaster σωστα? (χαζα αυτα που ρωταω αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα και δεν εχω ιδεα) γεια σου haarp, επεiδη ασχολουμαι με το "σπορ", θα σου προτεινα να παρεις την RS και οχι την GT γιατι τα πεταλια δεν λενε κατι παραπανω απο αυτα της Logitech G27 / G920, και να συμπληρωσεις αλλα 100 ευρω να παρεις τα πεταλια της Fanatec με load cell στο φρενο 80kg. Ως γνωστον τα πεταλια σε κανουν πιο γρηγορο και οχι το τιμονι, και πιστεψε με, τα Fanatec ειναι αλλο επιπεδο τελειως, θα παθεις πλακα.... https://www.expert-technomarkt.de/Joysticks-und-Gamepads/Thrustmaster-T300RS-Schwarz.17610011024.html?campaign=zebra/Computer/Joysticks-und-Gamepads/T300RS https://fanatec.com/eu-en/pedals/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristarhos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Από amazon.de έκανα παραγγελία που απεστάλη με DHL Paket στις 23 Ιουνίου με ημερομηνία παράδοσης 6 Ιουλίου. Στις 6 Ιουλίου δεν ήρθε και μου είπαν να περιμένω άλλη μία εβδομάδα. Αλλά πάλι δεν ήρθε το πακέτο. Το περίεργο είναι πως στην αρχή έδωσαν έναν αριθμό αποστολής των γερμανικών ταχυδρομείων της μορφής CQxxxxxxxxxDE. Μέχρι την ημερομηνία παράδοσης έδειχνε στο DHL.de πως έχει ταχυδρομηθεί. Από τις 6 Ιουλίου και μετά βγάζει "These item numbers do not correspond to any of DHL Parcel’s valid item search formats" Υποθέτω πως ταχυδρομήθηκε οδικώς με νταλίκα και όταν μπήκε στην Ελλάδα πήρε άλλο αριθμό αποστολής προφανώς όταν παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ. Στη σελίδα των ΕΛΤΑ δεν έβγαζε και δεν βγάζει τιποτα. Η ελληνική DHL μου λέει πως δεν το παραδίδουν εκείνοι αλλά τα ΕΛΤΑ ή η SPEEDEX. Μετά από πολλά τηλέφωνα σε SPEEDEX, ΕΛΤΑ και DHL δεν ξέρει κανείς τίποτα. Πλέον στο Amazon στην παραγγελία λέει πως το πακέτο μου χάθηκε και μπορώ να ζητήσω πίσω τα χρήματα. Έχουν περάσει 25 ημέρες Είχε κανένας άλλος παρόμοια εμπειρία με το γερμανικό Amazon; Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από aristarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, aristarhos είπε Από amazon.de έκανα παραγγελία που απεστάλη με DHL Paket στις 23 Ιουνίου με ημερομηνία παράδοσης 6 Ιουλίου. Στις 6 Ιουλίου δεν ήρθε και μου είπαν να περιμένω άλλη μία εβδομάδα. Αλλά πάλι δεν ήρθε το πακέτο. Το περίεργο είναι πως στην αρχή έδωσαν έναν αριθμό αποστολής των γερμανικών ταχυδρομείων της μορφής CQxxxxxxxxxDE. Μέχρι την ημερομηνία παράδοσης έδειχνε στο DHL.de πως έχει ταχυδρομηθεί. Από τις 6 Ιουλίου και μετά βγάζει "These item numbers do not correspond to any of DHL Parcel’s valid item search formats" Υποθέτω πως ταχυδρομήθηκε οδικώς με νταλίκα και όταν μπήκε στην Ελλάδα πήρε άλλο αριθμό αποστολής προφανώς όταν παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ. Στη σελίδα των ΕΛΤΑ δεν έβγαζε και δεν βγάζει τιποτα. Η ελληνική DHL μου λέει πως δεν το παραδίδουν εκείνοι αλλά τα ΕΛΤΑ ή η SPEEDEX. Μετά από πολλά τηλέφωνα σε SPEEDEX, ΕΛΤΑ και DHL δεν ξέρει κανείς τίποτα. Πλέον στο Amazon στην παραγγελία λέει πως το πακέτο μου χάθηκε και μπορώ να ζητήσω πίσω τα χρήματα. Έχουν περάσει 25 ημέρες Είχε κανένας άλλος παρόμοια εμπειρία με το γερμανικό Amazon; Πάρε τα λεφτά πίσω και παράγγειλε πάλι, δεν φταίει το amazon αλλά οι μεταφορικές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheTourist098 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα.Πρωτη φορα απο Γερμανικο αμαζον.Ερχεται με DHL η UPS και το στανταρ τους ειναι φαση DHL Paket,Feucht και οδικως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos198 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, ξέρει κάποιος αυτή τη περίοδο οι αγορές από amazon.de με ποια μεταφορική εξυπηρετούνται την Ελλάδα? Μου έχουν δώσει tracking με 13 ψηφία.. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από kokos198 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πιτούλιας Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Στις 27/2/2021 στις 1:28 ΠΜ, kokos198 είπε Καλημέρα σε όλους, ξέρει κάποιος αυτή τη περίοδο οι αγορές από amazon.de με ποια μεταφορική εξυπηρετούνται την Ελλάδα? Μου έχουν δώσει tracking με 13 ψηφία.. Γενική Ταχυδρομική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα. Στο amazon.de εχει ΦΠΑ 19% στα προϊόντα προς Ελλαδα. Δεν επρεπε να εχει 24% ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, serdakis είπε Καλησπερα. Στο amazon.de εχει ΦΠΑ 19% στα προϊόντα προς Ελλαδα. Δεν επρεπε να εχει 24% ? οχι η γερμανια εχει 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrannakat Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα. Εχω παραγγείλει ένα καλώδιο από Amazon και ειναι να παραδοθει αυριο. Το Amazon λεει ότι εξυπηρετείται από Hrvatska Posta παρόλα αυτά εχουν δώσει κωδικό από Ελλάδα της μορφής PWXXXXXXXXGR. Ενω στο tracking του Amazon το δείχνει να φεύγει απο Πολωνία να πηγαινει Ιταλία και από χτες να μπαίνει Ελλάδα βάζοντας στο 17Track στα ΕΛΤΑ και στα ΕΛΤΑ Courrier τον παραπάνω κωδικό βγάζει ότι δεν υπάρχει. Το κακό είναι πως κατά λάθος η διευθυνση που εδωσα ειναι της προηγούμενης μου δουλειάς που εκεί πλέον δεν υπάρχει κανείς και έτσι πρέπει να μάθω ποιος ειναι ο last mile για να επικοινωνήσω μαζί του και να ζητήσω να το κρατήσει στο κατάστημα. Εχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, spyrannakat είπε Καλημέρα. Εχω παραγγείλει ένα καλώδιο από Amazon και ειναι να παραδοθει αυριο. Το Amazon λεει ότι εξυπηρετείται από Hrvatska Posta παρόλα αυτά εχουν δώσει κωδικό από Ελλάδα της μορφής PWXXXXXXXXGR. Ενω στο tracking του Amazon το δείχνει να φεύγει απο Πολωνία να πηγαινει Ιταλία και από χτες να μπαίνει Ελλάδα βάζοντας στο 17Track στα ΕΛΤΑ και στα ΕΛΤΑ Courrier τον παραπάνω κωδικό βγάζει ότι δεν υπάρχει. Το κακό είναι πως κατά λάθος η διευθυνση που εδωσα ειναι της προηγούμενης μου δουλειάς που εκεί πλέον δεν υπάρχει κανείς και έτσι πρέπει να μάθω ποιος ειναι ο last mile για να επικοινωνήσω μαζί του και να ζητήσω να το κρατήσει στο κατάστημα. Εχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία; Το tracking στα ελτα συνήθως ενεργοποιείται μια μέρα πριν την παράδοση, όποτε λογικά αν όχι σήμερα, αύριο θα ενεργοποιηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια παραγγελία απο το amazon.de και συγκεκριμένα το mavic 3 cine premium combo https://www.amazon.de/Hasselblad-Omnidirectional-Obstacle-Quadcopter-Transmission/dp/B09J154DJR/ref=pd_rhf_ee_s_vtp_ses_clicks_nonshared_2/259-1560224-4308902?pd_rd_w=lJC5M&pf_rd_p=85a6abab-9255-40a5-881a-a4f1f5e37e30&pf_rd_r=DYNJHHP73V8DQ6MJJ3AC&pd_rd_r=a82d8345-6e78-47ed-a739-17033b5bbfee&pd_rd_wg=pTDCb&pd_rd_i=B09J14D2WN&th=1 και ενω στις άλλες δυο διαφορετικές εκδοσεις μου επιτρέπει να κάνω παραγγελία κανονικά, μόνο στη συγκεκριμένη μου εμφανίζει το μήνυμα "This item cannot be shipped to your selected delivery location. Please choose a different delivery location.". Συνήθως αυτο το μήνυμα το εμφανίζει όταν πας να παραγγείλεις μπαταρίες που από ότι διάβασα πλεον απαγορευονται να στέλνονται αεροπορικώς αλλα για παράδειγμα το fly more combo του mavic 3 που κοστίζει 2.799 έχει και αυτό τον ίδιο αριθμό μπαταριών μέσα, οπότε γιατί σε εκείνο επιτρέπεται η αποστολή Ελλάδα? Έστειλα και ένα μηνυμα στο support και μου απαντάνε κάτι γενικα και αόριστα του τύπου: "I am very sorry to hear about the difficulties you described.we’ve forwarded your message to our IT team to rectify the problem. κλπ κλπ". Υπάρχει καμιά υπηρεσία να λειτουργεί σαν ενδιάμεσος σταθμός να πάρει το δέμα και να το στείλει μετά σε μένα? Απο μια γρήγορη αναζηση που έκανα βρήκα για Αμερική αλλα για ευρώπη τίποτα. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από sazistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pflipsen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα και από μένα. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του. Επιχείρησα και γω να αγοράσω πρώτη φορά κάτι από Amazon.de. Πλήρωσα με μια virtual prepaid της Εθνικής. Όλα καλά, μου ήρθε και επιβεβαιωτικό mail. Μετά από λίγο μου ήρθε mail από αυτούς που έλεγε τα εξής Hello, We have detected unusual activity on your Amazon account, so we have placed it on hold temporarily and suspended any pending orders or subscriptions. To restore access to your account, sign in and follow on-screen instructions. Once you have provided the required information, we will review it and respond within 24 hours. We are sorry for any inconvenience this may have caused. Μπαίνω στο λογαριασμό πουθενά η παραγγελία ενώ τα λεφτά έχουν χρεωθεί. Ακολουθώ εκεί κάποια διαδικασία και τους στέλνω κάποια documents. Αυτοί ζητάνε billing information που να έχει το όνομά μου, τον αριθμό της κάρτας, τη διεύθυνσή μου και αν γίνεται και το τηλέφωνό μου. Εντωμεταξύ τέτοια εκτύπωση δεν υπάρχει στο ebanking και ειδικά για τη virtual είναι ελάχιστες οι διαθέσιμες εκτυπώσεις οι οποίες είναι και λειψές. Τους στένω και γω διάφορα που μου βγάζει καιπαράλληλα και printscreens και λαμβάνω συνεχώς αυτή την απάντηση. Hello, Thank you for your response. We have reviewed the information you provided but we were unable to verify ownership of your Master Card payment ending in **** because need info. Your account is still temporarily on hold. You can resolve the issue by signing in to your Amazon account again and following the on-screen instructions. When uploading a document to verify ownership of a payment method, be sure that the name, address, payment type, and relevant transaction information are clearly visible. For your security, only display the final 4 digits of the payment method number. Please share your information promptly so that we can verify the payment and restore full access to your account as soon as possible. Τη τελευταία φορά τους είπα στο σχόλιο να μου επιστρέψουν τα λεφτά καθώς δεν μπορώ να κάνω αμφισβήτηση γιατί δεν έχει εκκαθαριστεί και μου βγάζει μήνυμα η τράπεζα να επικοινωνήσω με τον έμπορο. Στην προσπάθεια να επικοινωνήσω με την amazon μου βγάζει πάντα τη οθόνη να στείλω το billing information ή ότι τσεκάρουν την απάντησή μου και θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου. Όπου σίγουρα θα λάβω την ίδια απάντηση. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Δεν φοβάμαι ιδιαίτερα για τα λεφτά, πιστεύω αυτόματα θα γυρίσουν. Αλλά με το amazon τι παίζει; Δεν δέχτε virtual prepaid; Και τώρα με το λογαριασμό που είναι σε κατάσταση ομηρίας τι κάνω; Φτιάχνω καινούριο; Όχι βέβαια ότι μπορώ και θέλω να τους δώσω τόσες πληροφορίες για τη χρεωστική μου. Σόρι για το κατεβατό και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 @pflipsen Με την υποστήριξη πελατών της Εθνικής μίλησες, μήπως σου δώσουν κάποια λύση; Επίσης, στο ebanking οι κινήσεις της Prepaid δεν είναι ορατές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα